m pakuza

goeie service en snel geplaats

Gesprek met de medewerkers

A. Romera Bellon

Zo doorgaan.

Bij de installatie verliep alles perfect.

Wat viel u in positieve zin op?

Hoe goed het team van ANTON werkte: PERFECT. Petje af voor de drie Bulgaren.

Schigt

Als monteurs op het dak staan, moeten ze geen helm op?

De digitale offerte is heel duidelijk. Het team wat installeerde overlegde duidelijk, Mijn inbreng werd op prijs gesteld.

Wat viel u in positieve zin op?

Ik had externe monteurs, die het perfect uitvoerde.

Kersten

Ik heb meerdere malen gebeld nadat er iemand bij ons was geweest of ik na installatie geen factuur of gegevens ontving. Dan bleek dat er in het systeem inderdaad een melding stond, waardoor zij niet... Ik heb meerdere malen gebeld nadat er iemand bij ons was geweest of ik na installatie geen factuur of gegevens ontving. Dan bleek dat er in het systeem inderdaad een melding stond, waardoor zij niet verder konden, maar hier werd intern niets mee gedaan. Pas op het moment dat ik hier als klant voor belde werd wat uitgezet, terwijl ik niets kon bijdragen aan de oplossing van het probleem,maar dit intern moest worden doorgestuurd. Erg slordig.

Installatie verliep super, maar communicatie vanuit volta is erg onzorgvuldig, rommelig en onnauwkeurig. Overal meerdere keren voor moeten bellen en hele slordige omgang met persoonlijke gegevens.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke mensen zowel bij installatie als bij de klantenservice.

van Wijlick

vanaf offerte tot uitvoering goed geregeld.

afwerking

p.caupain

Nvt

Snel en netjes afgewerkt.

nvt

Mouthaan

Kabels hangen los maakt herrie met wind

Netheid

Keurigheid

Van Zantvoort

Voor al zo door gaan

Gewoon goed en vriendelijk

Zeer vakkundig en bekwaam

Jorn Ballas

Iets sneller een installatiedatum communiceren

Deskundigheid en vriendelijkheid van installateurs

Deskundigheid monteurs

Van Kilsdonk

Goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Netjes dat er mankementen aan het dak werden doorgegeven