Stef Kuiper

Prima Service:
-perfect geadviseerd door Adviseur Bob Boelen.
-perfect installatie team (duurzame Jongens)

Reeds gezorgd voor 3 nieuwe klanten bij Volta.

Goede werksfeer

Fam Bos

Schakel mensen in die kennis hebben en na kunnen gaan of het bedrijf die ze inschakelen om de klus uit te besteden bekwame vaklieden heeft en dat de regels voor het veilig installeren worden... Schakel mensen in die kennis hebben en na kunnen gaan of het bedrijf die ze inschakelen om de klus uit te besteden bekwame vaklieden heeft en dat de regels voor het veilig installeren worden nageleefd. Ook de nodige informatie voor de installatie moet volledig zijn zodat je geen gedonder tijdens/na de installatie krijgt....

De plaatsing van zonnepanelen is onder gebracht bij een bedrijf in onze provincie. De zonnepanelen zijn op een zeer onprofessionele manier aangebracht, waar ongelukken waren gebeurd als we de... De plaatsing van zonnepanelen is onder gebracht bij een bedrijf in onze provincie. De zonnepanelen zijn op een zeer onprofessionele manier aangebracht, waar ongelukken waren gebeurd als we de plaatsing niet hadden afgebroken. Ook hadden ze zich niet goed laten inlichten zodat we de aansluiting pas na een week aangesloten kregen. Het desbetreffende bedrijf was ook niet bereid te overleggen dit ging via de werknemers.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat ze erop liggen en ons dat leveren waarom we voor panelen hebben gekozen

Jos Huntjens

Nog meer duidelijkheid, betreffende prijzen meerwerk

Duidelijk, goede schouw..controle achteraf..

Vriendelijke..netjes..

A. Van Hattum

Meer onderlinge communicatie tussen de verschillende teams in de uitvoering.

Montage liet op onderdelen te wensen over. Verwachtingen kennelijk te hoog ingeschat.

Wat viel u in positieve zin op?

De snelheid van werken en dan met name van de elektromonteur.

raaijmakers mathieu

alles is goed gedaan

***

Noordendorp

Stop er maar mee.

Het is jammer dat je naar aanleiding van foto’s zonnepanelen moet bestellen. Daar gaat het al fout, ze keuren alles goed tot de dag aanbreekt dat ze geplaatst gaan worden en op het dak liggen blijkt... Het is jammer dat je naar aanleiding van foto’s zonnepanelen moet bestellen. Daar gaat het al fout, ze keuren alles goed tot de dag aanbreekt dat ze geplaatst gaan worden en op het dak liggen blijkt de meter kast niet geschikt te zijn. Extra kosten van 260 euro voor verzwaring. De klus kon dus niet afgemaakt worden en wachten op Enexis voor verzwaring meter kast (deze kwamen niet I.v.m. Corona). Drie weken later eindelijk de aansluiting van de panelen maar dat ging ook met horten en stoten, er moest een leiding onder de grond. Wij moesten de stenen er maar uithalen, dat hebben we gedaan maar ze moesten er ook weer in. Dat wil je er weer netjes in dus door een profi laten doen en ook weer extra kosten gemaakt. Nee als wij hadden geweten dat bij dit bedrijf zo amateuristisch gewerkt wordt hadden wij hier geen panelen van genomen. Geen aanrader.

Niets.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u het voortraject niet als prettig hebt ervaren. Het is altijd vervelend als dingen anders lopen dan uw verwachtingen. De schouw is er... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u het voortraject niet als prettig hebt ervaren. Het is altijd vervelend als dingen anders lopen dan uw verwachtingen. De schouw is er juist om zulke zaken te onderscheppen. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.

J.Steuns

Geen verdere tips

Vakmanschap en goede service. Zijn betrokken om een goede installatie af te leveren en zijn service gericht.

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer tevreden over Volta Solar, zijn betrokken om het systeem goed af te leveren en zijn service gericht.

Edwin Dautzenberg

De installatie van de zonnepanelen is niet door Volta zelf gedaan, maar door een onderaannemer. Dit is niet door Volta gecommuniceerd en dat moet wel gebeuren vind ik. Je tekent een contract met... De installatie van de zonnepanelen is niet door Volta zelf gedaan, maar door een onderaannemer. Dit is niet door Volta gecommuniceerd en dat moet wel gebeuren vind ik. Je tekent een contract met Volta en dan verwacht je ook Volta monteurs. Op het moment dat je installatie door een ander bedrijf laat uitvoeren is dat verder geen probleem, maar laat het de klant weten. Dit om verassingen te voorkomen. Firma heeft verder prima werk geleverd.

Afspraken goed nagekomen en probleemloze installatie

Wat viel u in positieve zin op?

Alles is correct en volgens afspraak geïnstalleerd!

Jongsma

Dat ze vakkundige mensen aan het werk zetten ipv cowboys

Kort gezegd 4 afspraken worden niet nagekomen afwerking was belabberd ,en de meterkast was niet gezegeld ,groepen waren niet aangesloten de kabels waren niet goed weggewerkt , panelen meterkast... Kort gezegd 4 afspraken worden niet nagekomen afwerking was belabberd ,en de meterkast was niet gezegeld ,groepen waren niet aangesloten de kabels waren niet goed weggewerkt , panelen meterkast zaten los schroeven liggen onder de plint vast , stukken uit de pleister

Wat viel u in positieve zin op?

Er was niets positiefs aan het was een rommel

A.Moberts

Zou zeggen ga op deze manier zo door en je houd te vrede klanten

goede voorlichting goed afgeleverd werk

info en aflevering