G. Vlonk

Geen.

Goede informatie.

Wat viel u in positieve zin op?

Installatie is zorgvuldig en bekwaam aangelegd. Echter, de installateurs hebben wel betrekkelijk veel schade aan het dak (dakpannen) veroorzaakt. We kregen het idee, dat ze in tijdnood kwamen en dat... Installatie is zorgvuldig en bekwaam aangelegd. Echter, de installateurs hebben wel betrekkelijk veel schade aan het dak (dakpannen) veroorzaakt. We kregen het idee, dat ze in tijdnood kwamen en dat ze daardoor gehaast gingen werken en daardoor veel dakpannen hebben beschadigd en niet weer goed terug hebben gelegd. We waren hier behoorlijk in teleurgesteld. Daardoor is er 2 weken later een andere servicemonteur geweest en die heeft de zaken grotendeels keurig hersteld.

Alta

Beter communiceren met de klant

de communicatie met het bedrijf niet altijd even duidelijk

vriendelijkheid

Buitenhuis

Enig puntje is dat de monteurs die de zonnepanelen plaatsten, in mijn ogen iets te ruig waren door met sommige zonnepanelen over mijn (nieuwe) draai-kiepramen te trekken zonder de randen van de... Enig puntje is dat de monteurs die de zonnepanelen plaatsten, in mijn ogen iets te ruig waren door met sommige zonnepanelen over mijn (nieuwe) draai-kiepramen te trekken zonder de randen van de ramen te beschermen. (Heb geen (grote) schade gezien maar ik kan er ook niet goed bij om te checken)

ze waren de een van de weinige die op een helingshoek van 58 graden zonnepanelen plaatsten

Wat viel u in positieve zin op?

De snelheid waarmee het geheel geplaatst is (ook met extra werk in de meterkast)

Toonen

Vooraf afstemmen kabel tracé om discussie tijdens installatie te voorkomen.

Goed advies. Installatie prima uitgevoerd na overleg over kabel route naar meter kast. Tip voor VoltaSolar is vooraf beter afstemmen betreft kabel tracé.

Snelle installatie.

Kingma

Probleemloos

Alles

J. Prinsen

Zich beter realiseren wat nodig is voor adequate installatie en alles in een bezoek afwerken

Vriendelijk personeel. Totaalbeeld uitvoering: slordig. Lange tussen pozen voor directe nazorg; tot 3 keer langs geweest, voordat installatie 'goed' was.

Bereidwilligheid van verkoop/montage.

Janssen

Van te voren betere voorlichting geven over vervanging meterkast

Zijn tevreden

Snel geregeld

A.Stevens

prima service en corecte afhandeling

Er werd netjes gewerkt

WP Dijkman

Ga zo door

omdat alles goed en snel is verlopen

Wat viel u in positieve zin op?

dat er goed en nettjes werd gewerkt

Frans Coenen

Ga zo door!

Ik ben zeer tevreden over het hele plaatsingsproces van offerte-aanbieding tot en met de keurige plaatsing en uiteindelijk de oplevering en in gebruik name.

Bekwaamheid van de monteurs van Volta Limburg