MG-T BV

Beter inmeten en actievere communicatie bij vertraging richting klant

Wel aan te bevelen door professioneel leggen en aansluiten, snel, keurig en meedenkend team. Opname en voorbereiding liep niet echt vlekkeloos.

Wat viel u in positieve zin op?

De kennis over het product van de monteurs

C. Van Donselaar

Afspraken nakomen!

Slechte planningsafspraken

Wat viel u in positieve zin op?

Nette monteurs, werken snel en netjes.

Rigterink

Wat beter communiceren met de klanten

de communicatie is heel slecht

Wat viel u in positieve zin op?

de dineer bon die wie kregen omdat er heel veel mis ging

J. Muller

Bevestiging offerte van onze kant verliep niet zoals verwacht

Betrouwbaarheid

vriendelijkheid en bekwaamheid monteurs

Duidelijk heid geven waar de electro kabel gaat lopen. Want dat had VEEL beter gekund.

Ik heb nu een lelijke electro kabel over het boeiboord lopen, dat is mij niet opgevallen tijdens het verkoop praatje. Dat had veel mooier gekund. Maar was te veel werk voor de monteurs. Geen app... Ik heb nu een lelijke electro kabel over het boeiboord lopen, dat is mij niet opgevallen tijdens het verkoop praatje. Dat had veel mooier gekund. Maar was te veel werk voor de monteurs. Geen app gekregen om het terug leveren te bewaken. Had ik wel verwacht.
2 dingen waren niet goed. Voor mij was het lastig contact te leggen met Volta.
E mails werd niet op gereageerd. Toen ik eindelijk iemand te spreken kreeg zijn ze de dag erna meteen gekomen. Maar de eind controle is er niet meer geweest. Dus of het nog goed geïnstalleerd is geen idee.

Wat viel u in positieve zin op?

Ik was tijdens montage er niet bij

Daniel Bijlsma

Mogen ze me voor bellen

Heb nog te veel vragen omtrent de communicatie bij volta onderling

Vriendelijkheid

NVT

Beter communiceren, soms even mailen/bellen als het lang duurt voordat er een afspraak gemaakt kan worden.

In het proces naar de zonnepanelen toe waren er soms periodes waarin niet gecommuniceerd werd en we niet wisten wat er zou gebeuren. Uiteindelijk werden de zonnepanelen netjes geïnstalleerd en zijn... In het proces naar de zonnepanelen toe waren er soms periodes waarin niet gecommuniceerd werd en we niet wisten wat er zou gebeuren. Uiteindelijk werden de zonnepanelen netjes geïnstalleerd en zijn we tevreden, maar de communicatie kan iets beter.

installatie ging prima.

van de wal

Dat men beter zou doen om ter plaatsen de toestand van het dak te komen te bekijken om zo een betere indruk te krijgen over het plaatsen van de panelen

geen speciale vermelding

Wat viel u in positieve zin op?

dat de personen van buitenlandse afkomst veel vriendelijker waren

Spauwen

Houden zo!

goede aanbieding

Wat viel u in positieve zin op?

prettige samen werking met de installatie mensen

F.MULDER

GEEN