Bellink

Communiceer en kom afspraken na

Na 3 maanden functioneren ze nog steeds niet

Niets

Ydo van der Brug

Lijntje kort houden, en niet over meerdere personen laten lopen

alles netjes afgehandeld

Wat viel u in positieve zin op?

klantvriendelijkheid, en uiteindelijk alles correct opgeleverd

Jos Haenen

Administratieve afhandeling moet sneller. Contract tekenen vóór het installeren en verdere afhandeling, incl. BTW-teruggave moet sneller.

Tot nu toe ben ik tevreden over de werkwijze en installatie. Maar de formele afhandeling van alles laat te lang op zich wachten. Het aanbrengen van de installatie zonder dat de gemeente als... Tot nu toe ben ik tevreden over de werkwijze en installatie. Maar de formele afhandeling van alles laat te lang op zich wachten. Het aanbrengen van de installatie zonder dat de gemeente als uitvoerende partij van het contract dit contract heeft ondertekend kan niet.

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid van levering en de correcte wijze waarop de installatie werd aangebracht. Goed bedrijf.

E. Hofhuis

Kunnen monteurs zonder enige vorm van zekering op een dag werken van 13 meter hoog? Wie is er verantwoordelijk bij een ongeval?

De eerste contacten verliepen prettig. Heldere en duidelijke informatie voorziening. Kwaliteit van de producten lijkt met goed. Digitale schouw heeft een beperking, in werkelijkheid ander legplan... De eerste contacten verliepen prettig. Heldere en duidelijke informatie voorziening. Kwaliteit van de producten lijkt met goed. Digitale schouw heeft een beperking, in werkelijkheid ander legplan panelen gekregen waardoor er nog ruimte bestaat voor 2 panalen er bij, had ik dat vooraf geweten dan had ik wellicht besloten 2 panelen extra aan te schaffen. Dat is jammer.

Wat viel u in positieve zin op?

Prettig eerst contact tot aan moment aanschaf. Mooie panelen.

MJJ

Panelen in midden van dakvlak leggen

snelle levering

snelheid

engelberts

Beter communiceren met monteurs en klant .

omdat er te veel onduidelijkheid is bij de schouw de een zegt 10 en de andere zegt 12 panelen. Zeer verwarrend de buren hebben precies het zelfde platte dak dan mij maar hun hebben er 4 panelen op... omdat er te veel onduidelijkheid is bij de schouw de een zegt 10 en de andere zegt 12 panelen. Zeer verwarrend de buren hebben precies het zelfde platte dak dan mij maar hun hebben er 4 panelen op liggen en ik maar 3.

monteurs erg correct.

Roelien Walda

Jullie zijn niet door ons i gehuurd, maar via Energiewacht. Op basis van het slordige werk van de aardige monteurs zou ik jullie nooit of te nimmer aanbevelen.

Aardig plaatsingspersoneel, maar wat maken ze er een vreselijke bende van.
Aardig plaatsingspersoneel, maar wat maken ze er een vreselijke bende van.
Overal in de tuin vond en vind ik hun paarse tiewraps terug. Uitgebikte stukken steen, stukken buis,... Het is toch vast normaal dat je na je klus de bezem er even langs haalt en opruimt? Dit is echt geen reclame.

Ook het stuk steen dat is weggebikt is nu een lelijke plek. Bedrading zit niet netjes in een doorlopende buis, nee, er hangt een stuk draad zichtbaar aan de gevel.

Dat onze nieuwe kunststof deur ontzettend beschadigd is kan ook gebeuren, maar dat je er over gaat liegen dat je het niet gedaan hebt, dat hoort niet. Constant was er herrie te horen van vallende dingen.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat het knap isdat ze zonder veiligheidsmiddelen het dak op kunnen

Dijkman

Neem eerst eens contact op en kom bij de klant kijken. In mijn geval liep de communicatie via de ewacht en ik heb voor de installatie nooit iemand van Volta Limburg gezien of gesproken.

De eerste indruk is iemand achterlaat is altijd degene die blijft hangen en in ons geval vond ik die niet oke.

Wat viel u in positieve zin op?

Nadat ik een aantal zaken had aangegeven waar ik niet tevreden over was zijn deze zaken wel snel opgelost.

xxx

Alles is goed en soepel geregeld.

Wat viel u in positieve zin op?

de wijze waarop het initiële en verdere contacten zijn verlopen m.b.t. schouwing, installatie en controle.

Hans

Bij installatie gelijk de app erbij

Goed contact

Goede berichtgeving