Grotenhuis

Gewoon goed

Netjes werken

RJH

Iets meer op papier over werking omvormer

Duidelijke uitleg en goede informatie via mail en telefoon

nette monteurs

Henri Barten

Gewoon zo doorgaan

Ik heb vanaf februari 2019 zonnepanelen aangeschaft bij Volta Solar en ben zeer tevreden hierover. Ik heb vandaag mijn buurman ook hierover gesproken, en die gaat ook contact opnemen met Volta Solar.

Wat viel u in positieve zin op?

De manier van werken, vooral in yeam verband

Patric Haex

De planning verliep heel erg moeizaam. We hadden meerdere offertes gevraagd (en gekregen), maar dit zorgde blijkbaar voor heel veel verwarring in de planning. Als we opbelde was niet duidelijk wat... De planning verliep heel erg moeizaam. We hadden meerdere offertes gevraagd (en gekregen), maar dit zorgde blijkbaar voor heel veel verwarring in de planning. Als we opbelde was niet duidelijk wat de gemaakte afspraken waren en werd soms terug gegrepen op eerdere offertes. Die administratie lijkt dus niet zo goed op orde te zijn. Tweede suggestie is om een realistischer opbrengst te verlenen. Nu wordt gerekend met opbrengst van 21 cent, maar dat geldt alleen als je alle geproduceerde stroom zelf meteen gebruikt en dat is met de huidige installatie (zonder opslagmogelijkheid) onmogelijk. Vooral in de zomer overdag. Door toch met 21 cent te rekenen wordt een te optimisch rendement berekend. Laatste punt is dat ik er achteraf achterkwam dat er mogelijkheden zijn om real-time je opbrengst én gebruik van stroom kunt meten en tonen door extra aanpassingen aan de installatie. Deze optie had vooraf ook meegenomen moeten worden in het gehele plaatje, want geeft achteraf een te dure investering om los te laten doen.

Er wordt een duidelijke offerte verstrekt en indien gewenst zelfs meerdere voor verschillende aantallen zonnepanelen. Wat in de offerte afgesproken wordt, wordt ook netjes nageleefd en de... Er wordt een duidelijke offerte verstrekt en indien gewenst zelfs meerdere voor verschillende aantallen zonnepanelen. Wat in de offerte afgesproken wordt, wordt ook netjes nageleefd en de installatie zelf is geheel naar tevredenheid verlopen.

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige en vriendelijke medewerkers, vooral de drie medewerkers bij de installatie ben ik erg positief over te spreken. Ze hebben het netjes geplaatst, schoon achter gelaten en duidelijke uitleg... Aardige en vriendelijke medewerkers, vooral de drie medewerkers bij de installatie ben ik erg positief over te spreken. Ze hebben het netjes geplaatst, schoon achter gelaten en duidelijke uitleg gegeven.

Bosscher

Bedenk goed welke zzp ers je inhuurt. De duurzame jongens beveel ik niet aan. En doe een kwaliteitscontrole na installatie. Wij hebben zelf een deskundige laten komen die de meterkast heeft... Bedenk goed welke zzp ers je inhuurt. De duurzame jongens beveel ik niet aan. En doe een kwaliteitscontrole na installatie. Wij hebben zelf een deskundige laten komen die de meterkast heeft afgekeurd ivm levensgevaarlijke aanpassing van voltasolar. Na 2e aanpassing is het nog niet goed maar niet meer levensgevaarlijk

Offertetraject duurde veel te lang (6 maanden) ondeskundige montage en monteurs gaan niet voorzichtig met je spullen om

Vriendelijk personeel

Groen

Betere en eerlijkere informatie geven, en afspraken nakomen

De communicatie ging vrij moeilijk

Wat viel u in positieve zin op?

In zijn geheel was onze ervaring niet zo positief.

Luc Vandebeek

hermans

Ieder zijn werk laten doen waar hij of zij goed in is.

vakwerk en vriendelijke mensen.

Wat viel u in positieve zin op?

professionaliteit in het algemeen.

Jansen

Beter controleren eer men de offerte afgeeft. Niet met hogere opbrengst belofte klant over de streep trekken en ook nog met extra kosten opschepen. Dit is dus geen totaal pakket. (steiger op eigen... Beter controleren eer men de offerte afgeeft. Niet met hogere opbrengst belofte klant over de streep trekken en ook nog met extra kosten opschepen. Dit is dus geen totaal pakket. (steiger op eigen kosten moeten plaatsen).

Communicatie verkoop en projectleiding is niet optimaal, geeft geen goed gevoel.

Wat viel u in positieve zin op?

Motivatie en werkijver van verkoper en installateur

Sips

Zorgen dat het werkt als je het oplevert.

Nog steeds geen werkende app

Niks