Delnoy

prima werk geleverd

professionele werkwijze

siegfried + claudia doescher

Allen prima

betrouwbaar en uit het regio

Wat viel u in positieve zin op?

medewerkers heel flott aan het werk

Toebosch

Prima prijs kwaliteit en goede service.

Afspraak is afspraak

Postma

Hadden graag van tevoren geweten dat er met onderaannemers word gewerkt

Omdat alles goed werd gecommuniceerd

Niets

Hendriks

Goed en snel geregeld

Geheel was positief

Carin Housen

Ga zo door

Het is perfect en netjes geïnstalleerd,
En als je iets niet goed weet zijn ze er gelijk voor je, dat vind ik heel prettig.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat alles soepel en vlug ging.

Souren

Nvt.

Prima service, voordelige lening en 15 jaar onderhoud (vanuit project gemeente)

Wat viel u in positieve zin op?

Hoe gemakkelijk en snel zo'n installatie, werkend, op je dak ligt

Groothuizen

Waar de beschrijving van de omvormer ven SolarEdge te vinden is.
Aangeven dat de BTW teruggave door derden wordt afgehandeld en daar kosten aan verbonden zijn

De aanbeveling had een hoger cijfer kunnen hebben maar ik moest zelf bellen omdat jullie vergeten waren mij in te plannen.
Op 2 december aanvraag ingediend, op 3 december van Bob Boelen een...
Op 2 december aanvraag ingediend, op 3 december van Bob Boelen een offerte gekregen, op 4 december een hernieuwde offerte gekregen( was een zolderraam vergeten), op 6 december van Brian Duijkers een bevestiging gekregen dat alle formulieren goed waren ingevuld en de foto’s duidelijk waren. Eindelijk na mijn telefoontje en een excuus van Paul en Bob Is er een planning gemaakt om de panelen te monteren op 24 februari.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteurs uit Wierden heel goed hun werk hebben gedaan onder vervelende omstandigheden, veel wind en later veel regen

Wolters, V.A.M.

Installatie goed funtionerend opleveren

ZEER VEEL PROBLEMEN GEHAD MET VOLTA SOLAR. Deze zijn tot op
heden nog niet opgelost. Veel verlies van opbrengst. De problemen
zouden dan (20.4.2020) opgelost worden, maar ik heb er een...
ZEER VEEL PROBLEMEN GEHAD MET VOLTA SOLAR. Deze zijn tot op
heden nog niet opgelost. Veel verlies van opbrengst. De problemen
zouden dan (20.4.2020) opgelost worden, maar ik heb er een zwaar
hoofd in. Het liefst zou ik van Volta Solar af willen. Ik zal mijn
rechtsbijstandverzekering laten nagaan hoe dit moet.
Ik ben benieuwd of dit gepubliceerd wordt!!

Wat viel u in positieve zin op?

niet veel, want er klopt veel niet