Zorg dat de monteur alles af weet van afspraken en dat de elektricien ook alles kan aansluiten

afspraken niet na komen communicatie tussen essent en volta

x

Van Beek

Prima snel goede afspraak

Snel en netjes werken

Hans vd Goot

Van eerste afspraak tot plaatsing prima gelopen.

Wat viel u in positieve zin op?

Nakomen van afspraken en bereikbaarheid

G. Oostindie

Iets sneller reageren op de e-mails.

Zonnepanelen werken goed

Plaatsen van de installatie

A. de Wit

Tekst en uitleg voor de app vooral wat oudere mensen betreft die niet zo goed zijn in de media zoals wij

wij hebben de panelen er niet mooi strak op liggen
wij hebben ook nog geen uitleg gehad over de app

correcte monteurs

Gajadin R.P.

Als u het niet kunt waarmaken liever stoppen met aansmeren van installaties die het niet doen.

heel slechte afhandeling en vooral als je reeds betaald hebt.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs waren qua uitleg perfect.

G.W.Klasens

Hadden een prima aanbod

snelheid van levering

Sameek

De man aan de telefoon ontslaan, de naam moet je aan David en Assan vragen

De uitvoering door de mensen is oke, maar toen ik iemand aan de lijn kreeg over eventuele dakschade, die zou ik op staande voet ontslaan, een hele foute man in het kader van klant benadering.

De werkers

Vespermann

Professioneel en snel gedaan

Wat viel u in positieve zin op?

Het contact was snel gelegd en ook snel reactie

Goertz

Montage minder positief. Door medewerker Volta geconstateerd dat montage brandgevaarlijk was en dus niet veilig. Ook blijkt na de montage mijn buitenverlichting niet meer te werken. Correcte... Montage minder positief. Door medewerker Volta geconstateerd dat montage brandgevaarlijk was en dus niet veilig. Ook blijkt na de montage mijn buitenverlichting niet meer te werken. Correcte monteurs, had allemaal wat netter gemogen.

goed geregeld, vanaf aanvraag offerte t/m montage

netjes geregeld.