Richard Duisings

Ga zo door

Goed en duidelijk allemaal uitgelegd en goede service als je vragen hebt.

Vakkennis

E.J.M.Korbmacher.

Neen, zo doorgaan. Wij hebben dit in ieder geval als zeer positief ervaren.

Is een uitermate gedegen firma, welke afspraken nakomt en duidelijke spreekt. Laat niets aan een toeval over. Is zeer goed in het bewaken van de stand van zaken v.w.b. de reparaties.

Wat viel u in positieve zin op?

Bekwaanheid/installatie van de monteurs.

S.I. Rozema

Gewoon goed

Er werd netjes gewerkt

fam Franssen

Ga zo door

Goeie snelle en duidelijke service

fijne mensen, goeie service

Whj eckert

Goed gewerkt en prima technik

Wat viel u in positieve zin op?

Het hele werk uitstekend goed gedaan

Bakkerij Wido Thuis

Alles is goed opelkaar afgesteld behalve dat ik na de ondertekening van de offerte geen reactie meer kreeg.Ik was in een of andere kaartenbak blijven liggen en als ik zelf geen contact had opgenomen... Alles is goed opelkaar afgesteld behalve dat ik na de ondertekening van de offerte geen reactie meer kreeg.Ik was in een of andere kaartenbak blijven liggen en als ik zelf geen contact had opgenomen had ik nu nog geen panelen gehad.Hierna werd allesin gang gezet en was de installatie zo gepiept.

dat ondanks de hoeveelheid panelen alles in 1 dag geinstalleerd was

Will Florisson

Fred Doomen

Wat afgesproken word komt men na

Wat viel u in positieve zin op?

Had op 1 dag werk gerekend 08.00 begonnen 11.00 waren ze klaar met totale installatie

H. Creemers

Deskundige en vriendelijke monteurs.

Zie hier boven!