van Diepen

Niks alles goed verlopen

goed bedrijf

Wat viel u in positieve zin op?

zeer netjes werken en vriendelijk

Neem contact op als hierom gevraagd wordt. Niet 1 x terugbellen maar vaker. Anders via mail

Service zeer slecht

Wat viel u in positieve zin op?

Plaatsing goed, service, contact, reactie op mails zeeeer slecht.

Rob Thaens

Nope

Goede vriendelijke bekwame service zowel montage als installatie

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke service. Maatwerk gericht op persoonlijke sitiuatie

Er is nog geen verbinding met de installatie en mijn wifi

Volta Limburg heeft connecties met Essent (mijn oude werkgever)

Wat viel u in positieve zin op?

Vakmanschap en ervaring vielen op

J. Broeders

Als Volta Solar helemaal niet geïnteresseerd is mij als klant te krijgen, zeg dat dan meteen.

Het duurde vrij lang voordat ik een eerste voorstel ontving, maar dat voldeed niet en de technische info over de toe te passen apparatuur en garanties was zeer summier. Daarop heb ik een... Het duurde vrij lang voordat ik een eerste voorstel ontving, maar dat voldeed niet en de technische info over de toe te passen apparatuur en garanties was zeer summier. Daarop heb ik een gemaatvoerde tekening gestuurd met daarop de posities van dakdoorvoeren en dakraam en een aantal vragen gesteld. Na 7 dagen heb ik gemaild of men wel interesse had en nu na 12 dagen heb ik nóg geen enkele reactie ontvangen. Helaas voor Volta Solar: ik ben zojuist met een andere partij in zee gegaan.

Niets.

Iets duidelijkere toelichting rond financiële afwikkeling en tijdpad.

Alles prima geregeld.

Wat viel u in positieve zin op?

Netjes gewerkt en snel en goed oplossingen voor situatie ter plaatse.

Maessen

Zo door blijven gaan

Alles goed geregeld en fijne samenwerking

Samenwerking van het team

Curvers

Normaal zal er alles goed gaan (kennissen zeer tevreden) maar bij ons gaat het altijd fout dus trek er niet te zwaar aan deze lijst.

Wij zijn tot 4x toe thuis moeten zijn voor installatie en herstel; wegens niet nagekomen afspraak, geen materiaal genoeg bij zich, stekkertje vergeten in te pluggen en voor de vierde afspraak zijn... Wij zijn tot 4x toe thuis moeten zijn voor installatie en herstel; wegens niet nagekomen afspraak, geen materiaal genoeg bij zich, stekkertje vergeten in te pluggen en voor de vierde afspraak zijn wij nog in afwachting (keuring).

Zeer vriendelijke monteurs.

Henry van den Boogaard

Verbeter de service bij defecte optimizers

Sinds 2 jaar zonnepanelen en omvormer en optimizers van solaredge
Omvormer geen problemen mee
Optimizers al 3 van de 10 kapot gegaan
Service voor reparatie hiervan is bizar slecht Sinds 2 jaar zonnepanelen en omvormer en optimizers van solaredge
Omvormer geen problemen mee
Optimizers al 3 van de 10 kapot gegaan
Service voor reparatie hiervan is bizar slecht
Maanden bellen mailen voordat deze worden vervangen
Het zgn voordeel is dan natuurlijk als sneeuw voor de zon verdwenen

De installatie

Snelle installatie. Goede interactie met de klant

Goed klantencontact