Kom je afspraken na

Na tekenen offerte maanden niets gehoord. Volta vergat om de leningaanvraag bij de provincie te doen. Getekende offerte zou inmiddels niet meer geldig zijn en nu wachten we al 3 weken op een nieuwe... Na tekenen offerte maanden niets gehoord. Volta vergat om de leningaanvraag bij de provincie te doen. Getekende offerte zou inmiddels niet meer geldig zijn en nu wachten we al 3 weken op een nieuwe afspraak. Weinig vertrouwen meer in van een partij die de concurrent voor onbetrouwbaar uitmaakt. Voor ons hoeft het niet meer.

niets

Heyman

Nvt

nvt

nvt

Betere afstemming tussen planning en de uitvoering door monteurs

Prima systeem maar tijdige afwerking installatie kan beter

Wat viel u in positieve zin op?

Heldere manier van informatie en van installeren

In dr afspraak mail wordt aangegeven dat men 1 uur van te voren belt dat is niet gebeurt wasrdoor het niet altijd soepel verliep bij de afspraken

Kwaliteit goed

Kwaliteit v werken

Voortraject mag klantgerichter, werkdruk bij medewerkers is voelbaar als klant.

Ik kan nog niet beoordelen of ze daadwerkelijk rendabel zijn

Wat viel u in positieve zin op?

Montage verliep vlot en vakkundig

Westers

Beter voorbereid zijn.

Omdat we niet goed behandeld zijn.
Een maand moeten wachten tot dat alles werkte van het kastje naar de muur gestuurd.

Weinig

Prive

Beter nakomen van afspraken en beter telefonische bereikbaarheid

Omdat er nog niet alle zaken afgehandeld zijn.
Volgens keurmeester moet de automaat naar het net aangepast worden. Dit meerdere keren gemeld

Wat viel u in positieve zin op?

De aanpak en werklust van de monteurs

Particulier

Medewerker op de planning was erg slecht op de hoogte van wat er precies moest gebeuren .

De installatie is goed uitgevoerd door de heren, maar de afspraken omtrent plaatsing verdienen absoluut geen schoonheids prijs .

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de jongens ondanks het late tijdstip de zonnepanelen nog kwamen plaatsen

Wel

Lekker vlot

schoormans

Eerste afschrijving duurt te lang en ik zou maandelijks betaal cq schuldoverzicht graag ontvangen

kwaliteit en klantgericht

snelheid van levering