Beter bereik per telefoon

Goede service.

Goede mondelinge afspraken

Patrick Jacobs

Transparanter in prijsstelling, afspraken nakomen

Offertes zijn niet transparant in vergelijking met meerdere offertes, afspraken worden slecht nagekomen

Wat viel u in positieve zin op?

De afwerking van de installatie

J.Nieboer

Kom jullie afspraken na

Nou, er was een verkeerde behuizing van een kabel gebruikt, dat hoorde ik n.a.v. mijn telefoontje naar Volta, de communicatie met de meneer van Volta verliep bijzonder moeizaam over het maken van... Nou, er was een verkeerde behuizing van een kabel gebruikt, dat hoorde ik n.a.v. mijn telefoontje naar Volta, de communicatie met de meneer van Volta verliep bijzonder moeizaam over het maken van een afspraak om de behuizing te verversingen. Mij was een foto beloofd van de panelen op het dak (ik heb een plat dak en kan de panelen niet zien) en deze heb ik niet gekregen. Tot op heden heb ik nog steeds geen inlog gegevens dus ik kan niet in mijn app. De panelen zullen werken, daar twijfel ik niet aan maar afspraken maken en communicatie, das niet best

Bijzonder vriendelijke installateurs

Ronald

Meer informatie over de app. En wat uitgebreider over alle info van de zonnepanelen

Ging goed

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerkers werkten netjes en snel. Ruimden ook netjes alles op

Ruud Curvers

Geef de goede materialen aan de monteurs mee, bij ons is dit dus verkeerd gegaan

Ben niet helemaal tevreden over de gang van zaken

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs dachten goed mee om de installatie goed af te leveren.

Mark Kroonen

Informatie na montage schriftelijk aan de persoon geven

Sander Frissen

Stop met 'kantoortje' spelen en zorg dat je organisatie in orde is/komt

Zeer slechte communicatie, zowel met klant alsook onderling met afdelingen

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs zijn bekwaam, hulpzaam en vriendelijk

Snellere installatie/oplevering.

Installatie heeft nogal wat voeten in de aarde gehad mede door fouten bij de installatie en de lange duur tussen herstel en oplevering.

Geen opm.

Goede service