S.Konings

Neem contact op met je klant, schandalig hoe jullie klanten behandelen, ze niet eens terugbellen. wel incasseren, maar garantie afhandeling ho maar.....

installatie 2018 prima, echter oplossing bij niet werkende panelen/omvormer zeer slecht, word al weken "aan het lijntje" gehouden, (ze zullen u terugbellen) maar ze bellen natuurlijk niet terug, je... installatie 2018 prima, echter oplossing bij niet werkende panelen/omvormer zeer slecht, word al weken "aan het lijntje" gehouden, (ze zullen u terugbellen) maar ze bellen natuurlijk niet terug, je kunt zelf blijven bellen en klachtenbrieven schrijven, maar levert totaal niks op.... oftewel je kunt nergens terecht, en de inkomsten (teruglevering met dit prachtige weer) ben je kwijt.....schandalige behandeling van klant met nog garantie op van alles.

installatie ok

René van Rooijen

Tja....

Bestaan ze nog wel?

Bestaan ze nog wel?

Op 12-09-2022 mijn eerste review geplaats. Daarin gaf ik aan dat ik eerder al een aanvullende offerte had aangevraagd i.v.m. uitbreiding van panelen. In januari van dit jaar nogmaals een aanvraag gedaan. Wat denk je? Geen enkele reactie!!!! I.v.m garantie wil/moet ik 1 leverancier voor mijn panelen, sterker nog, een andere partij sluit niets aan op een bestaande installatie van een derde partij!

Waar is Volta Solar? Denk goed na voordat je in zee gaat met Volta Solar. Klanten geven een dikke 8, maar als ik de berichten lees dan kom ik niet verder dat een ZEER DIKKE onvoldoende!

Wat viel u in positieve zin op?

De vele negatieve reviews!

Aize

Kom u service verplichtingen na

Duurde 9 maanden voordat ze erop lagen.
het plaatsen en monteren prima.
Maar de pannen niet terug gelegd en na contact via mail en tel. Nog steeds geen reactie.
zoete praatjes en dat...
Duurde 9 maanden voordat ze erop lagen.
het plaatsen en monteren prima.
zoete praatjes en dat is de service.
Nu werkt de app weer niet en solar is alleen via een dame bereikbaar en die kan alleen een terugbel afspraak maken.
Ook hierop zal ook nu weer niet gereageerd worden.
Dus service staat op een heel laag pitje.
0.00

Vakman tijdens installatie

Bert Bremen

Uitleg totale installatie voor leek moet duidelijker zijn.

Het totale proces vanaf begin t/m uitvoering is prima verlopen.

Professionele

Gebruik eigen montageploegs ipv zzp'ers.

Flink verschil in montage t.o.v. 2019. Wanneer ik de montageploeg vergelijk met de montageploeg die in 2019 bij mij is geweest was de montageploeg in 2019 veel vakbekwamer, netjes, duidelijker, enz.... Flink verschil in montage t.o.v. 2019. Wanneer ik de montageploeg vergelijk met de montageploeg die in 2019 bij mij is geweest was de montageploeg in 2019 veel vakbekwamer, netjes, duidelijker, enz. Groot verschil tussen zzp'ers en eigen montageploeg van Volta Solar.

Wat viel u in positieve zin op?

Elektromonteur had zijn werkplek niet netjes achtergelaten. De montageploeg van het plaatsen van de zonnepanelen op het dak hebben dit netjes opgelost.

Ga weer eens Service leveren conform EcoPro normen...

Voor service bent u niet aan het juiste adres bij Volta Limburg. Als een optimizer kapot gaat wordt dik € 400 gerekend om deze te vervangen, terwijl daar garantie op zit en Solaredge aan de... Voor service bent u niet aan het juiste adres bij Volta Limburg. Als een optimizer kapot gaat wordt dik € 400 gerekend om deze te vervangen, terwijl daar garantie op zit en Solaredge aan de installateur ook nog een vergoeding betaald voor de uitwisseling. In de tijd van EcoPro was het een geweldig bedrijf met goede service, maar daar is geen sprake meer van. Bezint eer ge met deze partij in zee gaat...

Niks?

Hartelijk bedankt voor uw bericht.
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Wij zullen uw feedback intern terugkoppelen zodat wij onze service kunnen verbeteren. De optimizer kunnen wij wel voor u vervangen maar hier hangen wel kosten tegenover. Wij rekenen voor het vervangen van de optimizer inderdaad voorrijkosten en arbeidskosten.

Afspraken na komen !!!

Het is een onbetrouwbaar bedrijf .
Bij ons is de omvormer al van begin december kapot .
Zo vaak contact gehad en beloften gekregen dat het op gelost wordt.
Gisteren 16 febr zouden ze...
Het is een onbetrouwbaar bedrijf .
Bij ons is de omvormer al van begin december kapot .
Zo vaak contact gehad en beloften gekregen dat het op gelost wordt.
Gisteren 16 febr zouden ze de omvormer komen vervangen,
Maar wat denk je?
Hele dag zitten wachten en ze komen niet opdagen.
Je wordt nog niet eens afgebeld.
Ik kan iedereen maar waarschuwen ga niet met hun in zee .
Veel beloftes maar niets waarmaken 😡😡😡😡

Niets

Hartelijk bedankt voor uw bericht.
Vervelend om te horen dat de afspraken niet worden nagekomen. Wij hebben uw storing doorgezet naar onze servicepartner om de omvormer te vervangen. Helaas zijn de omvormers op dit moment slecht leverbaar, vandaar dat het langer duurt dan normaal.
Onze servicepartner zal z.s.m. een afspraak met u inplannen voor het vervangen van de omvormer, Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Duidelijkheid levertijd. Betere planning en afspraken nakomen.
Duidelijkheid levertijd. Betere planning en afspraken nakomen.
Ineens juiste offerte: werd nu halverwege het proces (offerte was al getekend) gebeld dat de prijs omhoog moest omdat extra werk aan de meterkast nodig was.

Slechte en onbetrouwbare planning

Wat viel u in positieve zin op?

Installatie verliep vlot op de dag zelf

Gewoon goed

Het persomeel.
Vakmensen

Jose

Zorg dat jullie orde ophalen krijgen

Mijn solar Installatie werkt al 3 weken niet meer Bij de eerste keer bellen bleek dat het al bekend was
Na 4 keer bellen en meerdere Keren een klacht te melde geen reactie
Ze konden mij...
Na 4 keer bellen en meerdere Keren een klacht te melde geen reactie
Ze konden mij wel vertellen dat er een personeels tekort is
Maar ja nu geen opbrengst van zonnen energie
Zal nooit meer met VOLTASOLAR in zee gaan
Al zouden ze me het voor niets op het dak willen leggen
Wat een waardeloze instellingen
Bij het installeren ging er van alles mis
Dakpannen vergeten terug te plaatsen
Schroeven van de kabels in de meterkast vergeten aan te draaien
Door een gasleiding geboord
Wel gelukkig alles hersteld

Niets positiefs tempelden

Hartelijk bedankt voor uw bericht.
Vervelend om te horen dat uw installatie niet werkt. Wij hebben de storing inmiddels doorgezet naar onze servicepartner om de storing voor u op te lossen....