Vermeulen

Er zit een fout in de vragenlijst hierboven in de omschrijving van score 1 tot 5. 5 zou ‘zeer veel moeite’ zijn maar is een smiley met omschrijving ‘least effort’. Ik denk dat de meeste mensen het... Er zit een fout in de vragenlijst hierboven in de omschrijving van score 1 tot 5. 5 zou ‘zeer veel moeite’ zijn maar is een smiley met omschrijving ‘least effort’. Ik denk dat de meeste mensen het echter wel begrijpen.

Snelle en vriendelijke service.

Wat viel u in positieve zin op?

snelheid van handelen. Meteen afspraken maken, installatie op korte termijn.

Visser

Geen, voor ons was het prima geregeld

Goede uitvoering

Meedenken, Netheid en Correct gedrag installateurs

Limpens

Gewoon goed

Wat viel u in positieve zin op?

De snelheid waarmee de zonnepanelen geïnstalleerd zijn

L. van de Vall

Nvt

Over het algemeen een goede, duidelijke voorlichting en uitleg over mijn persoonlijke situatie. De kwaliteit van de gebruikte materialen en de 'aanleg-crew' was goed te noemen. De snelheid waarmee... Over het algemeen een goede, duidelijke voorlichting en uitleg over mijn persoonlijke situatie. De kwaliteit van de gebruikte materialen en de 'aanleg-crew' was goed te noemen. De snelheid waarmee alles werd afgehandeld was soms wat traag, maar dat kan de drukte zijn geweest (wij besloten in juni/juli, eind september werd aangelegd).

(zie boven)

Wim

Op de site vermelden welke mogelijkheden er zijn om de "kabel" van de omvormer naar de meterkast te maken.

Alles wordt duidelijk uitgelegd, de offerte en gemaakte afspraken zijn helder.

Wat viel u in positieve zin op?

De installateurs werken keurig, ruimen alles netjes op en zijn beleefd

America

Ik wacht nog op de BTW teruggave, maar blijkbaar duurt dat erg lang. Een tussentijdse update zou welkom zijn.

Goede informatie gekregen in de oriënterende gesprekken. Ik wilde eerst een schouwing, voor de definitieve toezegging. Nadat bij de schouwing alle zorgen waren weggenomen, was het snel allemaal... Goede informatie gekregen in de oriënterende gesprekken. Ik wilde eerst een schouwing, voor de definitieve toezegging. Nadat bij de schouwing alle zorgen waren weggenomen, was het snel allemaal geregeld. Montage is bijzonder vlot en netjes verlopen.

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid van levering. Montage bijzonder vlot en goed uitgevoerd.

Riethorst

Beter afstemming tussen planning en uitvoering

Deskundig personeel

Snel en betrouwbaar

Vincent

Communicatie training en een goede telefoon kunnen ze misschien wel terug bellen

Zeer slecht communicatie bellen nooit terug alleen maar geld innen zelfs als je ze in gebreken stelt wacht al 10 maanden op antwoorden en beloven veel maar bellen nooit meer terug

Wat viel u in positieve zin op?

Niks tot nu toe schuiven elkaar iets in de schoenen

Familie De Haan

De app die gebuikt wordt bij de Omnik omvormer is grafisch niet zo hip anno 2019, daar zou nog wel wat verbetering mogelijk zijn, wellicht via een eigen ontwikkelde app?

Wij hebben in augustus 2019 contact gezocht met Volta Solar obv internet informatie die we over dit bedrijf waren tegengekomen. We hebben 5 aanbieders van zonnepanelen uitvoerig met elkaar... Wij hebben in augustus 2019 contact gezocht met Volta Solar obv internet informatie die we over dit bedrijf waren tegengekomen. We hebben 5 aanbieders van zonnepanelen uitvoerig met elkaar vergeleken en gekeken naar contact en communicatie, prijs, levertijd, reviews online en garantie, waarbij Volta Solar er voor ons duidelijk uitsprong. Het hele traject van offerte tot installatie is zeer snel en voorspoedig verlopen. Binnen 1 maand lagen de zonnepanelen op ons dak, keurig uitgevoerd. Volta Solar biedt daarnaast ook de gratis service van BTW teruggave, dit traject wordt volledig uit handen genomen, en verliep ook zeer spoedig, waarbij we continue op de hoogte worden gehouden van alle stappen. Kortom, we zijn uitermate tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan.

Wat viel u in positieve zin op?

contact en communicatie, prijs, levertijd, reviews online en garantie