Harde werkers

Betere kennisoverdracht binnen de verschillende disciplines van VoltaSolar

Nr 1 deed bezoek aan huis, maar reageerde daarna niet op vragen. Exit.
Nr2 wilde al een aanbetaling zien, voordat er bezoek aan huis was gedaan, terwijl naar mijn idee het "voorwerk" niet onvoldoende was. Exit.
Nr3 haakte af nadat bleek dat wij een dak hebben van Falk geïsoleerde dakpanelen.
Nr4 (Volta Solar) leek in eerste instantie geen ervaring te hebben met Falk geïsoleerde dakpanelen, maar het "voorwerk" is in samenwerking grondig gedaan waardoor er vertrouwen ontstond. Het duurde even voordat de installatie werd gedaan i.v.m. de bestelling van het specifieke Falk montage materiaal. Uiteindelijk werd de installatie gedaan door twee ZZP'ers waarvan er één ervaring had met Falk dakpanelen.
Daar ben ik uiteindelijk zeer tevreden over. Vreemd is wel dat ik geen instructies heb gehad hoe in te loggen bij Enlighten, maar dat heb ik uiteindelijk zelf uitgevonden.

Uiteindelijke montage.

Technische kennis acquisitiemedewerkers kan beter.

Vakmanschap installateurs

S de Lange

?

Goede service goed advies

?

Zorg dat mankementen sneller verholpen worden

Over algemeen tevreden behalve bij reparatie omvormer. Heeft 3 weken geduurd en 4 x monteurs langs geweest

APG vd Linde

Als er iets niet klopt door de de zelfde monteurs laten afwerken

Omdat het zeer lang geduurd heeft en de dak berekening niet klopte bij installatie toen moest er een ander plan komen, waarna weer andere monteurs dan de eerste keer,
Toen was in het nieuwe...
Toen was in het nieuwe systeem de omvormer niet toerijkend

Goede uitleg door Kay Simons

Iets meer uitleg na installatie

Goede regeling, goede uitvoering

nette manier van werken

Math Van Wijhe

Probeer afspraak na te komen, en is er een nieuwe afspraak effe bellen, weet de klant ook niets maar bij alles is het toch goed gekomen voor de rest ben ik tevreden dat ik volta de opdracht heb... Probeer afspraak na te komen, en is er een nieuwe afspraak effe bellen, weet de klant ook niets maar bij alles is het toch goed gekomen voor de rest ben ik tevreden dat ik volta de opdracht heb gegeven, met vriendelijke groet m v wijhe

de jongens hebben prima werk gedaan en alles in overleg

Wat viel u in positieve zin op?

vriendelijkheid, van personeel en vakwerk, ook al zijn de mensen ingehuurd.

Zet geen onruststokers op het dak van een klant. Voelt heel slecht. Plaaatsvervangende schaamte tov de buurt. Ondeugdelijke plaatsing omvormer. Betere aftersales. 3 weken wachten op hulp is idioot... Zet geen onruststokers op het dak van een klant. Voelt heel slecht. Plaaatsvervangende schaamte tov de buurt. Ondeugdelijke plaatsing omvormer. Betere aftersales. 3 weken wachten op hulp is idioot lang!!!

Systeem werkte maar 2 dagen. Na enkele klachten pas actie. 3 weken wachten op monteur. Plaatsen ging gepaard met nodige onrust vanwegen een adhd medewerker die nogal luidruchtig en met veel... Systeem werkte maar 2 dagen. Na enkele klachten pas actie. 3 weken wachten op monteur. Plaatsen ging gepaard met nodige onrust vanwegen een adhd medewerker die nogal luidruchtig en met veel negativiteit aan het werk was. Collega's gedoogde dit gedrag. Peuken op oprit van rokende monteurs.

Snelle plaatsing. Vriendelijkheid.

Anoniem te gebrook ;-)

De vertegenwoordiger kan meer uitleg aan potentiële klanten geven. Dit was een stuk minder informatief dan andere vertegenwoordigers van andere partijen. Daarom die 4,5 sterren van vriendelijkheid... De vertegenwoordiger kan meer uitleg aan potentiële klanten geven. Dit was een stuk minder informatief dan andere vertegenwoordigers van andere partijen. Daarom die 4,5 sterren van vriendelijkheid medewerkers. De telefonische klantenservice en de instalateurs waren 5☆.
Een van de monteurs was tijdens het installeren uitgegleden in onze dakgoot. Deze was daardoor kapot gegaan. Ik belde Volta op en ze wilde gelijk op dezelfde dag een mnteur sturen. Dit is een top service!

Daarom Chapeau en wij hebben al aan diverse mensen Volta aangeprezen.

- Aanmelden: Ze houden zich aan de afspraak. Je krijgt uitleg hoe het e.e.a. verlopen gaat.
- Schouw: qua vertegenwoordiger kan wel beter. De vertegenwoordiger bij ons leek niet echt blij met nieuwe klanten. Hij gaf ook minder informatie dan de andere vertegenwoordigers die ik bij mij thuis had om 'hun' PV systeem aan te prijzen.
- Plaatsen: het zijn enthousiaste vakkundige professionals. De mannen vertelden hoe en wat ze deden. En gaven uitleg wat te doen als er iets defect gaat.
- Materiaal: De apparatuur is van prima kwaliteit en zelfs de extra zware beveiliging in de meterkast is een pré.
- Afronding: Daar wij 't systeem pas twee maanden hebben liggen kan ik nog niet beoordelen hoe het de komende jaren verlopen gaat.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs/ elektramonteur waren echte profs. Wat een absolute plus punt is dat het een project via de gemeente is. Anders had ik 't niet gedaan qua het PV systeem.