Stef van der Pol

Er mag misschien nog duidelijker gecommuniceerd worden hoe de voorbereiding van de installatie in zijn werk gaat. Het filmpje en de mails zijn duidelijk, we vroegen ons alleen wel af of alles in één... Er mag misschien nog duidelijker gecommuniceerd worden hoe de voorbereiding van de installatie in zijn werk gaat. Het filmpje en de mails zijn duidelijk, we vroegen ons alleen wel af of alles in één dag zou kunnen lukken omdat er vooraf niemand is wezen kijken en we misschien een wat lastig huis hadden voor de installatie (oud gebouw, meerdere malen verbouwd). Vooral dus de communicatie dat er niemand vooraf komt kijken. Uiteindelijk is dit allemaal goed gekomen.

Wat viel u in positieve zin op?

Zie hier boven, 'Goede communicatie, het installatieteam was helder en vriendelijk en heeft goed werk geleverd. Er werd goed meegedacht hoe alles het beste weggewerkt kon worden. '

Gerard

Snelle plaatsing, goede prijs, nette vriendelijke monteurs

Wat viel u in positieve zin op?

Alles snel en vakkundig gelegd.

Ajm van Holstein

Geen, alle prima.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles volgens plan, eventueel een wijziging weer snel opgelost.

Patricia blechschmidt

Ga zo door😀

Ik beveel de mensen jullie aan omdat de service goed.alles wordt netjes afgewerkt.en er wordt gekeken naar de veiligheid van de mensen op de manier van aansluiting van de panelen.en er wordt nog... Ik beveel de mensen jullie aan omdat de service goed.alles wordt netjes afgewerkt.en er wordt gekeken naar de veiligheid van de mensen op de manier van aansluiting van de panelen.en er wordt nog eens controle na plaatsing gedaan.

Wat viel u in positieve zin op?

De mensen kunnen goed samen werken.heel vriendelijk.waren optijd op de dag van installatie.en netjes alles opgeruimd.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor prettige uw reactie! Wij wensen u veel zonuren toe en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.

Luister naar de klant en reageer sneller op vragen of klachten of teleurstellingen. Wordt nu niet adequaat op gereageerd.

Goede info en inplanning. Vlotte installatie. Na 2 dagen werkte omvormer niet meer. Volta Solar reageerde met boodschap dat ik moest resetten. Niet gelukt. Werkt nog niet. Toen werd afgesproken dat... Goede info en inplanning. Vlotte installatie. Na 2 dagen werkte omvormer niet meer. Volta Solar reageerde met boodschap dat ik moest resetten. Niet gelukt. Werkt nog niet. Toen werd afgesproken dat monteur zou belle voor afspraak. Niet dus. Weer erachteraan en na enkele mails en 2 klachten toch een reactie. Over ruim 2 weken komt een monteur langs. Kon niet eerder. Zit dan al dus ruim 1 maand zonder werkend systeem. Communicatie is zwak punt bij VoltaSolar. Klant krijgt gevoel niet gehoord te worden omdat er geen respons komt en je lang kan wachten op de oplossing.

Snelle levering.

Optie om zelf eenvoudig via een web formulier alle benodigde informatie in te vullen en foto's toe te voegen.

Goede service en toelichting. verbeterpunt is het inplannen van de installatie van de zonnepanelen.

Wat viel u in positieve zin op?

De goede technische uitleg vooraf.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.

Silvia Versleijen

Medewerkers de klant niet uit laten lachen.
En zelf informatie geven hoe het ervoor staat met de installatie. Even een berichtje is voldoende om mensen duidelijkheid te geven.

Geen goede ervaring met aansluiting.
Geen bericht dat panelen niet beschikbaar waren bij installatie, deze waren 'kwijt'.
Daarna bij het niet werken van de panelen geen bericht hierover,...
Geen goede ervaring met aansluiting.
Daarna bij het niet werken van de panelen geen bericht hierover, kon zelf overal achteraan gaan. Pas na een week een reactie terug. Na komst monteur weer geen reactie, weer zelf erachter aan moeten gaan. Weer een week later pas reactie. Toen vakantietijd monteur, ca maand later kon deze komen. Op de morgen van de komst van de monteur werkten de panelen toch ineens voordat monteur aanwezig was. Waarschijnlijk vergeten iets 'aan te klikken'???
Maar weer geen bericht van Volta.
Daarna na een week weer zelf na moeten vragen hoe het met de app stond. Deze kwam na mijn mail binnen een paar uur.
Zeer slechte info dus van Volta.
Al met al heeft het zo'n 3 maanden geduurd vanaf het moment dat de panelen geïnstalleerd zouden worden en ze daadwerkelijk werkten.

Monteurs vriendelijk en vakbekwaam

Geen familie in NL

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.

Wim Koene

Nog niet

Hallo Ralf wij willen jullie bedanken voor de mooie zonnepanelen en complimenten voor de mannen die ze hebben geplaatst het ziet er gelikt uit en alles draait als een zonnetje
zou je...
zou je nogmaals de complimenten willen over brengen aan de mannen en uiteraard jij ook en de medewerkers die er aan meegeholpen hebben om dit tot stand hebben gemaakt

Vriendelijkheid ten top

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hebben uw reactie inmiddels teruggekoppeld aan de desbetreffende verkoper.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!