Prijs is redelijk, gezien het werk wat ze ervoor leveren. Er is geen voorschouw ter plekke gedaan, waardoor de plaats van omvormer en kabeltraject naar elektrakast heel anders zijn gelopen dan vooraf door mezelf bedacht. Alles wordt op afstand geregeld en bepaald. Installateurs (2 man ipv 3) doen hun werk, zijn ervaren, maar wat betreft nette afwerking lopen ze de kantjes er van af. Voorbeeld: geen flexbuis onder kruipruimte van buitenkant gevel naar elektrakast maar tiewraps, bedrading achter zonnepanelen rusten/hangen op sommige plekken op dakpannen, sommige dakpannen waar haken geplaatst zijn liggen niet helemaal plat in oorspronkelijke situatie maar licht scheef. Allemaal indicaties van haastig werken.
Levertijd van opdrachtbevestiging tot installatie is me meegevallen. Dus tevreden: ja. Maar kan netter.
Dit is mijn tweede PV installatie (vorige woning was mijn eerste), dus heb gezien bij een andere leverancier dat het ook netter kan.
De levertijd (zie hierboven). Ook de mogelijkheid om op de dag van installatie nog 2 extra panelen te regelen is me goed bevallen.
Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.