Ruud Janssens

De App vind ik onvoldoende, hier mag nog wel de nodige aandacht aan worden gegeven.

Prima service, vriendelijke medewerkers en snelle montage. De bijgeleverde App is echter erg beperkt en onvoldoende.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke service, snelle respons op vragen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Helaas hebben wij geen invloed op de app, daar deze door Solar Edge gemaakt en beheerd wordt. Toch bedankt voor de tip!

van der Splinter

Iets meer aandacht geven aan het voortraject (voorschouw ter plaatse), voorkomt verrassingen op de installatiedag.
Iets meer aandacht voor de afwerking (zie hierboven), maakt het net wat...
Iets meer aandacht voor de afwerking (zie hierboven), maakt het net wat professioneler. Misschien toch die derde man bij installaties regelen, zorgt voor meer kwaliteit en geen ‘opleverstress’ aan het einde van de dag om de installatie af te krijgen en steekjes te laten vallen.

Prijs is redelijk, gezien het werk wat ze ervoor leveren. Er is geen voorschouw ter plekke gedaan, waardoor de plaats van omvormer en kabeltraject naar elektrakast heel anders zijn gelopen dan... Prijs is redelijk, gezien het werk wat ze ervoor leveren. Er is geen voorschouw ter plekke gedaan, waardoor de plaats van omvormer en kabeltraject naar elektrakast heel anders zijn gelopen dan vooraf door mezelf bedacht. Alles wordt op afstand geregeld en bepaald. Installateurs (2 man ipv 3) doen hun werk, zijn ervaren, maar wat betreft nette afwerking lopen ze de kantjes er van af. Voorbeeld: geen flexbuis onder kruipruimte van buitenkant gevel naar elektrakast maar tiewraps, bedrading achter zonnepanelen rusten/hangen op sommige plekken op dakpannen, sommige dakpannen waar haken geplaatst zijn liggen niet helemaal plat in oorspronkelijke situatie maar licht scheef. Allemaal indicaties van haastig werken.

Levertijd van opdrachtbevestiging tot installatie is me meegevallen. Dus tevreden: ja. Maar kan netter.

Dit is mijn tweede PV installatie (vorige woning was mijn eerste), dus heb gezien bij een andere leverancier dat het ook netter kan.

Wat viel u in positieve zin op?

De levertijd (zie hierboven). Ook de mogelijkheid om op de dag van installatie nog 2 extra panelen te regelen is me goed bevallen.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Bij Volta Solar heeft men nog een behoorlijk inhaalslag te doen voor wat betreft hoe ga je met klanten om ook nadat zij gekocht hebben. AFTERSALES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De aftersale van Volta Solar is ver onder de maat. Volta Solar heeft mensen in dienst die niet allemaal volgens dezelfde normen werken waardoor er misverstanden ontstaan.
Daarnaast worden met...
Daarnaast worden met Volta Solar afspraken gemaakt die door Volta Solar zonder enige vorm van kennis geving
niet worden nagekomen.
Na diverse Mia Culpa's en verontschuldigingen van Volta Solar blijkt er totaal niets te zijn veranderd.
De service blijft bar en bar slecht.
Het is zeer moeilijk om met de juiste persoon bij Volta Solar in contact te komen om onvoorziene situaties te bespreken en samen tot een plan van aanpak te komen.
Als uiteindelijk e.e.a. met Volta Solar besproken is hoort men vervolgens weken niets meer van Volta Solar.
Ik vertik het om voor de zoveelste keer zelf weer contact te zoeken.
Bij Volta Solar zegt mijn onderbuikgevoel dat de afdelingen onderling niet van elkaar weten hoe bij de klanten de vlag erbij hangt.
Zodra bij Volta Solar de situatie afwijkt van de norm, wordt het voor Volta Solar te moeilijk en laten zij het mes in het varken steken.
Ik ben dan ook van mening voor wat mijn situatie betreft dat Volta Solar ver beneden pijl scoort en dan ook een vette onvoldoende krijgt.
By the Way: de zonnepanelen heb ik nog steeds niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wat viel u in positieve zin op?

De medewerkers die je probleemstelling aanhoren maar deze niet direct voor je kunnen oplossen, waren altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Erg onhandig van ons! Helaas door een foutje in de mailing bent u uitgenodigd en dat terwijl we helemaal geen panelen bij u hebben kunnen plaatsen. Ik heb de teamleider uitvoer gevraagd u te... Erg onhandig van ons! Helaas door een foutje in de mailing bent u uitgenodigd en dat terwijl we helemaal geen panelen bij u hebben kunnen plaatsen. Ik heb de teamleider uitvoer gevraagd u te benaderen

Communicatie van teams onderling: Op verschillende adressen mocht de leiding niet over de buitenmuur van Antares,
Andere adressen kregen wel toestemming in dezelfde straat met hetzelfde type...
Andere adressen kregen wel toestemming in dezelfde straat met hetzelfde type huis.
Dit kan beter gecommuniceerd worden. Ook raar van Antares dat ze de ene keer wel toestemming geven en de andere keer niet. Dit was één project, en dan moet je elke keer weer in discussie??? Ook moesten ze soms een uur wachten voordat ze iemand van Antares te pakken konden krijgen.

Aardige vakkundige mensen.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij stellen uw gemelde suggestie op prijs en nemen deze mee om onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Uw opmerking is reeds teruggekoppeld aan de betreffende... Hartelijk dank voor uw reactie! Wij stellen uw gemelde suggestie op prijs en nemen deze mee om onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Uw opmerking is reeds teruggekoppeld aan de betreffende installateur.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Bedankt voor uw fijne reactie! Wij hopen dat u vele jaren plezier heeft van de zonnepanelen.

Gaarne specifiekere informatie bij bijplaatsing van zonnepanelen

betrouwbaar bedrijf. Geen kleine speler

Wat viel u in positieve zin op?

De telefonische ondersteuning van de Servicedesk

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen

fam. Vossebeld

Ga zo door

afspraken uitstekend nagekomen

Wat viel u in positieve zin op?

prettig geholpen door zowel Volta medewerkers als montuurs bij ons uit de buurt

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Hopelijk delen meer mensen uw mening en zetten ook zij de stap richting zonnepanelen. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Johnny Cattoir

Zo het niet weten, alles verliep naar wens.

De voorbereiding en het plaatsen is zeer vlot verlopen. Deinstlateurs zijn zeer bekwame mensen en bespreken met de klant de beste plaating van de panelen op het dak voor de beste redatie. Na hun... De voorbereiding en het plaatsen is zeer vlot verlopen. Deinstlateurs zijn zeer bekwame mensen en bespreken met de klant de beste plaating van de panelen op het dak voor de beste redatie. Na hun werk hebbe ze alles netjes opgekuist.
Ze hebben zeer mooi werk geleverd!!!

Wat viel u in positieve zin op?

De bekwamheid van de instalateurs en het vlot en proper werken. Ook de comunucatie tussen klant en Volta in het algemeen.

Oosterveld

Eerst komen controleren of plaatsing wel mogelijk is.

Panelen zijn niet geplaatst. Installateur weigerde de panelen te plaatsen door te weinig voorcontrole.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Excuses voor het ongemak.

RWA Scholten

Zorg dat de contactpersoon voldoende informatie heeft en deze óók communiceert met de klant.
Zorg voor een betere communicatie binnen het team!

De panelen zouden op 14 juni geplaatst worden; nu inmiddels bijna 2 maanden later is er nog steeds geen nieuwe afspraak, laat staan dat er een paneel op het dak ligt.
Interne communicatie laat...
Interne communicatie laat tw wensen over en ook het contact naar de klant!

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Erg onhandig van ons! Helaas door een foutje in de mailing bent u uitgenodigd en dat terwijl we nog helemaal geen panelen bij u hebben geplaatst.
Inmiddels hebben we een afspraak voor...
Inmiddels hebben we een afspraak voor installatie op 16-9-2019.
Excuses voor het ongemak.