Misschien handig voor de monteurs om eerst een voorschouw uit te voeren

omdat alles goed is verlopen

netjes gewerkt

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Wam Roox

Ik zal het niet weten

Omdat goede surfers was geen klachten

Wat viel u in positieve zin op?

Dat er geen rotzooi achter bleef

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Ivo

Neem contact met me op.. Voor de zoveelste keer moet ik dat vragen.

Ik blijf met gemengde gevoelens zitten. Het was in het beginproces zeer lastig om een geschikte medewerker te spreken inzake vragen/onduidelijkheden ook na het bezoeken van de informatie avond.... Ik blijf met gemengde gevoelens zitten. Het was in het beginproces zeer lastig om een geschikte medewerker te spreken inzake vragen/onduidelijkheden ook na het bezoeken van de informatie avond. Deze avond was slecht te noemen vanwege er wederom iemand van Volta Solar niet aanwezig was. Dat was ook al het jaar daarvoor. Tijdens de montage is het niet gelopen zoals gewenst. Ik heb een aantal aanpassingen moeten doorvoeren aan de meterkast (dit op aangeven van Volta Solar). Tijdens de montage van de zonnepanelen werd het advies van de aanpassingen aan de meterkast te niet gedaan. De aanpassingen waar ik zelf een bedrijf voor heb laten langskomen werden zonder pardon omgewisseld. De wattage was te gering. Dit terwijl ene Tom mij het advies heeft gegeven. Hierop verwacht ik een tegemoetkoming.

Wat viel u in positieve zin op?

Gelieve contact met mij opnemen om bovenstaande om te turnen naar positieve feedback.
Er heerst een nare nasmaak die door middel van een gesprek opgelost kan worden. Met name de eigen incestering die gedaan is in de meterkast op advies van een mw. van Volta Solar. Dit is zeer kwalijk en dat heb ik laten opnemen in de werkbon. Maar tot op heden niets vernomen.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie. Inmiddels hebben we contact gehad en is de onvrede weggenomen. Fijn dat nu alles duidelijk voor u is. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd telefonisch contact... Hartelijk dank voor uw reactie. Inmiddels hebben we contact gehad en is de onvrede weggenomen. Fijn dat nu alles duidelijk voor u is. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd telefonisch contact opnemen met het nummer op de sticker van uw omvormer staat.

Leo Weerts

Aandachtspunt. Ben er nog niet in geslaagd de app om de prestaties van mijn zonnesysteem te controleren en eventueel te optimaliseren(Solar Edge omvormer) op mijn mobiele telefoon te installeren.... Aandachtspunt. Ben er nog niet in geslaagd de app om de prestaties van mijn zonnesysteem te controleren en eventueel te optimaliseren(Solar Edge omvormer) op mijn mobiele telefoon te installeren. Wellicht kan hierbij wat meer hulp geboden worden, zeker aan personen die op dat gebied niet over veel ervaring beschikken.

Duidelijke info vooraf. Deskundige, vriendelijke en behulpzame monteurs. Goede prijs.

Wat viel u in positieve zin op?

Coöperatieve, vriendelijke en behulpzame houding van de monteurs.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.

ben tevreden over alles

niets

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.

Marc

Kom afspraken na. Zorg ook dat de nen-normen in één keer goed worden toegepast.

Omdat ze herhaaldelijk terugbelafspraken niet nakomen. Tevens zijn telkens nieuwe afspraken nodig i.v.m. niet nakomen NEN-normen.

Wat viel u in positieve zin op?

De offerteprocedure is wel goed.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw tip! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Alles goed en prima service

Prima service

aspers

Geen. blijf op deze voet de klanten bedienen

behulpzaamheid en deskundigheid door medewerkers van Volta Limburg

kennis en vriendelijkheid