Salmans

De website voor het monitoren is een beetje wazig kan beter en een voudiger

Goede deal

Nicole Nijsten

Niet alleen telefonisch en/of mail iets afspreken, maar zeker ook komen kijken ter plaatste, want niet iedereen kan zonnepanelen plaatsen op het huis, zoals wij op de garage ! Begrijp het niet... Niet alleen telefonisch en/of mail iets afspreken, maar zeker ook komen kijken ter plaatste, want niet iedereen kan zonnepanelen plaatsen op het huis, zoals wij op de garage ! Begrijp het niet verkeerd aub, zover tevreden maar een beetje teleurgesteld dat alles telefonisch gebeurde en per mail !

Bij andere wil ik het wel aanbevelen, wij hebben sinds korte tijd ook zonnepanelen. Hier waar ik woon is zeer slechte WIFI verbinding volgens mij. De jongens hebben goed gewerkt, maar ergens... Bij andere wil ik het wel aanbevelen, wij hebben sinds korte tijd ook zonnepanelen. Hier waar ik woon is zeer slechte WIFI verbinding volgens mij. De jongens hebben goed gewerkt, maar ergens teleurgesteld dat niemand persoonlijk gekomen is om de toestand te bekijken, mij werd verteld dat ik het kon aflezen aan de garagedeur dus beneden, niet dus, moet naar de zolder ! Voor de rest wel tevreden, sinds 1 week kan ik het niet aflezen wat de opbrengst is, ervoor gebeld maar nog geen telefoon gehad van de monteur !

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer vriendelijk en professioneel, niets op aan te merken, deden heel goed hun best, ook het opruimen !

Aan de interne communicatie tussen de afdelingen advies, planning, en 'schouwen' mankeert nog wel wat

Wat viel u in positieve zin op?

Deskundigheid, inzet en goede samenwerking en overleg met klant tijdens de installatie

Binnenwerk niet volgens richtlijnen geïnstalleerd. Na 2 inspectierondes correct afgewerkt. Had ook meteen gekund.

Prima dienstverlening

Snelle en geruisloze installatie

Communicatie naar de installateur

Na diverse gesprekken over de installatie is ons vertelt dat ook op een dak met oudere pannen de installatie geen probleem zou zijn. Installatie is uiteindelijk niet doorgegaan omdat de installateur... Na diverse gesprekken over de installatie is ons vertelt dat ook op een dak met oudere pannen de installatie geen probleem zou zijn. Installatie is uiteindelijk niet doorgegaan omdat de installateur geen zin had om de panelen te installeren op ons dak vanwege de oudere pannen die stuk gingen.

Vriendelijke vertegenwoordiger van volta

Adrie Hoose

Beantwoord eens mails zodat een monteur niet voor niets aan de deur staat en wees telefonisch eens beter bereikbaar. Ik bel niet meer! Geen zin 20 minuten in de wacht te zitten!!!

Plaatsing goed, aansluiten WiFi nog steeds niet gebeurd. Op mails om een afspraak te verzetten wordt niet gereageerd zodat de monteurs voor niets aan de deur staan hoewel ik gemeld had dat ik niet... Plaatsing goed, aansluiten WiFi nog steeds niet gebeurd. Op mails om een afspraak te verzetten wordt niet gereageerd zodat de monteurs voor niets aan de deur staan hoewel ik gemeld had dat ik niet aanwezig was. Nieuwe afspraak zogenaamd telefonisch overlegd. Er is absoluut niet gebeld. Op de mail gereageerd dat ik in september niet aanwezig ben. Ben benieuwd, ze zullen in september wel weer voor de deur staan!

+Kwaliteit van producten. Afwerking van installatie op dak. Nauwkeurigheid van werken.

-Snelheid leveren. Ging al niet snel. En dan door een zieke monteur gelijk een vertraging van
bijna 3 weken.

R eisinga

Ligt de mensen goed in

Omdat er mensen werken die niet weten waar ze mee bezig zijn zoals de schouwers 2 man die zeggen alles is goed en als de monteurs komen moet ik in een keer de meterkast vernieuwen

Niets

Pierre Hen

Afspraken nakomen.

Voor de kwaliteit en plaatsen wel echter seervice laat te wensen over.

vriendelijkheid en bekwaamheid.

Geef met regelmaat een compliment aan de hard werkende collega's.

Zeer goeie service en kwaliteit. Zeer professionele medewerkers.

Vakkundigheid.