Ordelmans

Advies, Misschien hebben klanten persoonlijke uitleg over het plaatsen van de zonnepanelen nodig

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs snel en vriendelijk.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw tip! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Jenny

Mailverkeer beperken, luchtfoto beter bestuderen ivm mogelijk aantal te plaatsen panelen.

Snelle levering, goede installatie.

Wat viel u in positieve zin op?

Vakmanschap en eerlijke voorlichting.

Verder geen opmerkingen

Duidelijke informatie en zeer hulpvaardig bij vragen of uitleg ten aanzien van het hele project.

Wat viel u in positieve zin op?

Het contact met uw medewerkers op kantoor en ook met de monteurs verliep zeer vriendelijk en kwam zeer professioneel
over.

Rob kambach

Als er ongeregeldheden zij zoals het he in plannen van werk meer opties bieden and de klanten.

Ik zou het aanbevelen enigste opmerking is het initiële verschuiven van de levering en de communicatie er om heen was een richting.

Wat viel u in positieve zin op?

De mogelijkheid om de installatie te beïnvloeden en directe communicatie met uitvoerders ..

Binnen 1o dagen zou ik antwoord krijgen op mijn klacht. Niet dus. Doe wat je belooft moest er nu zelf achteraan.

Goede info en installatie

precies wat ik verwachte

Onze installateur lag de hele dagte mokken over de slechte staat van ons dak. Terwijl wij extra een dakdekker hebben laten komen om ons dak te inspecteren! De dakdekker zag geen enkel probleem. Het... Onze installateur lag de hele dagte mokken over de slechte staat van ons dak. Terwijl wij extra een dakdekker hebben laten komen om ons dak te inspecteren! De dakdekker zag geen enkel probleem. Het dak kon er nog jaren tegen.

Wel aanbevelen; grote vertrouwde organisatie!
Niet aanbevelen: geen grote keuze in zonnepanelen qua merk en vermogen. Ook te duur met panelen die veel stroom opwekken.

Wat viel u in positieve zin op?

De snelheid van installeren en bestellen

Diny kolen

Had vorig jaar ook al aanvraag gedaan. was niet rendabel. Nu meer als n jaar later wel???? zelfde huis zelfde daken???
Als er n afspraak gemaakt word NOTEREN. En niet er is iets misgegaan....
Als er n afspraak gemaakt word NOTEREN. En niet er is iets misgegaan. Geef toe dat de fout bij diegene ligt. En kijk voordat je het matriaal meegeeft 2 x na. hoeft de klant WEER geen dagen te wachten voordat alles in werkijg is

COMUNNICATIE HEEL SLECHT. GEEN AFSPRAKEN NAKOMEN

De medewerking van de MONTEURS. En de planning

Drees

Zodra er iets niet deugt aan de installatie contact opnemen met de gebruiker en duidelijke afspraken bevestigen met een e-mail

Te veel problemen gehad met het monteren van de panelen, ook de nazorg/garantie loopt niet goed. Krijg ook geen respons op e-mails

Teruggave btw

Henry Boonk

Aub contact met ons

Jullie ,zijn zeer moeilijk te bereiken met een klacht, wij betalen de rekening niet voordat er iemand bij ons komt om de schade op te nemen na overspanning , nl de kookplaat en de afwasmachine... Jullie ,zijn zeer moeilijk te bereiken met een klacht, wij betalen de rekening niet voordat er iemand bij ons komt om de schade op te nemen na overspanning , nl de kookplaat en de afwasmachine defect !!

Nvt

de grafiekaanduiding m.b.t. stroomopbrengst werkt op mijn PC al 19 dagen niet meer; herhaaldelijk gemeld en nu krijg ik als antwoord, jullie willen wel komen kijken maar dat kost € 45.

nvt