Suzanna

Beter de afspraken na komen

Moeizaam verloop ik moest
Steeds met jullie contact zoeken

Weinig

Miep Claessen

Meer uitleg over de geplaatste panelen en de app. Hoe die procedure loopt van aansluiting tot ingebruikname van de app

Levering verliep een beetje chaotisch. Bij plaatsing werden verkeerde onderdelen gebruikt waardoor de panelen opnieuw geplaatst moesten worden met de juiste onderdelen. De tye wraps die verwijderd... Levering verliep een beetje chaotisch. Bij plaatsing werden verkeerde onderdelen gebruikt waardoor de panelen opnieuw geplaatst moesten worden met de juiste onderdelen. De tye wraps die verwijderd zijn zijn gewoon in de regengoot gegooid

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de medewerkers

vincentie

Beter communiceren waarbij ook de helpdesk die de planning maakt op de hoogte is van problemen

alles wat fout kon gaan is fout gegaan
allereeerst werd de schouw niet door volta ook als zodanig beoordeeld
plaatsen van de panelen met problemen: niet komen opdagen , pas ueren later...
alles wat fout kon gaan is fout gegaan
allereeerst werd de schouw niet door volta ook als zodanig beoordeeld
plaatsen van de panelen met problemen: niet komen opdagen , pas ueren later aan de deur, aan de deur staan terwijl tevoren niet gecommuniceerd , de helpdesk weet soms nergens van , dan vele mensen aan de telefoon en niemand weet van de hoed en de rand, monteurs komen langs en hebben geen gereedschap , kabels verkeerd aangesloten waardoor de panelen niet functioneerden , geen uitleg over inverter die t dus niet heeft gedaan en niemand weet van iets , zijpaneel die van het dak waait bij de eerste storm en zo kan ik nog wel even doorgaan!!!!!!!!!!!!

niets!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hen Lommen

Afspraken nakomen en geen lulverhalen ophangen

Ik heb op verzoek van jullie verkoper 2 ventilatiepannen gekocht. Deze hebben €73. 00 gekost maar zijn niet gebruikt. Nu zit ik met een schadepost van €73.00 , heb hier al diverse mailtjes over... Ik heb op verzoek van jullie verkoper 2 ventilatiepannen gekocht. Deze hebben €73. 00 gekost maar zijn niet gebruikt. Nu zit ik met een schadepost van €73.00 , heb hier al diverse mailtjes over verstuurd maar geen reacties.

Hen lommen

De plaatsing was prima

Rob Hupkens

Slordig werkende installateurs:. Kapotte dakpannen in goot laten liggen
Onveilig werken met ladder in plaats van steiger

Jos Weijermans

Nvt

Duidelijk, goede service en een goed montage

Snelle service. vriendelijke monteurs

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Fijn om te horen dat alles correct is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen.

J.J. Krol

Klant service bij storing installatie verbeteren
Zorgen voor snellere doorlooptijd
Klant service bij storing installatie verbeteren
Zorgen voor snellere doorlooptijd
Betere communicatie naar de klant toe door te zeggen wat je doet, maar voorsl te doen wat je zegt.

doorlooptijd storings melding en oplossing niet acceptabel ,
communicatie naar klant toe traag en meestal na zelf actie te ondernemen.

Wat viel u in positieve zin op?

dat aanbeveling verkoop en plaatsen goed is verlopen .

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Spijtig om te horen dat u de communicatie niet als prettig heeft ervaren . Inmiddels hebben we al stappen ondernomen om beter bereikbaar te zijn zowel telefonisch als... Hartelijk dank voor uw reactie! Spijtig om te horen dat u de communicatie niet als prettig heeft ervaren . Inmiddels hebben we al stappen ondernomen om beter bereikbaar te zijn zowel telefonisch als per mail. Wij wensen u veel zonuren toe!

Blijf de cliënt op de hoogte houden.

De communicatie ging erg moeizaam.

Wat viel u in positieve zin op?

De laatste telefoniste die voor ons alles goed geregeld heeft.
De monteurs.

Wilma Hendriksen

Ga zo door

Ik ben heel tevreden over het gehele traject: van informatie tot het keurig op het dak leggen en aansluiten van de zeer vriendelijke en professionele monteurs. Als de BTW teruggave ook zo soepel... Ik ben heel tevreden over het gehele traject: van informatie tot het keurig op het dak leggen en aansluiten van de zeer vriendelijke en professionele monteurs. Als de BTW teruggave ook zo soepel verloopt...

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Bedankt voor uw fijne reactie! Wij hopen dat u vele jaren plezier heeft van de zonnepanelen.