Als er rommel gemaakt wordt in de meterkast (gruis vanwege boren, en kapotte schroefjes) dit ook even opruimen of in overleg met de klant op laten ruimen.
In deze tijd van omschakeling naar anderen energie-voorzieningen zijn Volta Limburg Zonnepanelen een logische keuze.
Ook het gemak waarop ze gerealiseerd zijn op mijn dak verdiend aanbeveling.
Wat viel u in positieve zin op?
Ondanks wat tegenslag vanwege de weersgesteldheid, was een en ander vlot geregeld.
Service en vakkundig personeel.
Wat viel u in positieve zin op?
Alles. Positiviteit en klantgerichtheid.
Ik had het persoonlijk prettig gevonden dat Volta had gecommuniceerd dat zij het werk door een ander installatiebedrijf lieten doen .
Zo door blijven gaan.
Het is allemaal goed verlopen van het begin tot einde. Alles werd geregeld en duidelijk doorgesproken
Wat viel u in positieve zin op?
De monteurs waren meedenken en vriendelijk. Hebben netjes gewerkt.
_ zorg voor een beter oplevertraject door andere partij dan de installateur
- afspraken over foutherstel nakomen
-Offertetraject goed en netjes verzorgd.
-Goede materialen gebruikt.
-Bij de installatie zijn brokken gemaakt maar die zijn goed gerepareerd.
-Installatie van panelen, leidingen...
Wat viel u in positieve zin op?
goede voor traject en gebruikte materialen
Na de verkoop komt service. En bij het verkopen van service contracten hoort ook het opvolgen van hetgeen dat je afspreekt.
Let goed op de kwaliteit van de medewerkers/monteurs. Als je de...
Ik heb sinds April 10 panelen op het dak.
Vanaf de eerste dag is het allemaal net niet professioneel genoeg.
in het begin is er een onveilige situatie in mijn groepenkast gecreëerd...
Tot nu toe weinig
Geen tips.
Zonnepanelen werken conform verwachting.
Gewoon prima.
Nvt
Ik ben vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Installatie verliep iets minder soepel dan verwacht. Monteurs hebben me gerustgesteld door te zeggen dat ze pas naar huis zouden gaan, als het...
Aangeven dat de factuur van de zonnepanelen pas 2 weken na de plaatsing volgt
Goede snel service en alles zoals afgesproken geplaatst en gefaciliteerd
Wat viel u in positieve zin op?
Alles geplaatst en afgewerkt zonder voorschot en aan de vooraf aangegeven prijs