Serviceafdeling grondig aanpassen zodat ze überhaupt Service leveren.

Levering en montage waren prima, de service bij storing waardeloos zit al vanaf oktober 2022 met een storing. Diverse keren gebeld maar wordt niet terug gebeld door serviceafdeling .

Niks

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat de levering en montage goed zijn verlopen. Spijtig om te horen dat de service minder goed is verlopen. Wij werken er hard aan om onze service... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat de levering en montage goed zijn verlopen. Spijtig om te horen dat de service minder goed is verlopen. Wij werken er hard aan om onze service te verbeteren door meer mankracht intern in te zetten. Excuses voor het ongemak. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Ik begreep niet dat de levering tot 2x toe is afgezegd maar de plaatsing uiteindelijk (voor ons onverwacht) toch door ging op 19-12-22.

Op zich goede afspraken gemaakt.

Netjes werk geleverd.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. De installatie is erna gelukkig nog doorgegaan doordat we in de planning hebben kunnen schuiven. Fijn om te horen dat er goede afspraken zijn gemaakt. Goed om te... Hartelijk bedankt voor uw bericht. De installatie is erna gelukkig nog doorgegaan doordat we in de planning hebben kunnen schuiven. Fijn om te horen dat er goede afspraken zijn gemaakt. Goed om te horen dat er netjes werk is geleverd. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Telefonische bereikbaarheid kan beter.

Betrouwbaar bedrijf nette mensen op kantoor, en nette monteurs.

Wat viel u in positieve zin op?

Behulpzaamheid m.b.t. vragen en offerte.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u ons telefonisch niet kon bereiken. Wij zijn er intern druk mee bezig om onze bereikbaarheid te verbeteren. Fijn om te horen dat u tijdens... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u ons telefonisch niet kon bereiken. Wij zijn er intern druk mee bezig om onze bereikbaarheid te verbeteren. Fijn om te horen dat u tijdens het offertetraject goed bent geholpen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

erik gehlen

Verzoek gekregen om carportplaten te verwijderen, heb ervoor gekozen om usb-platen erop te leggen. medewerkers vonden dat niet nodig. platen voor niets gekocht. Volta Solar 1e week van het jaar... Verzoek gekregen om carportplaten te verwijderen, heb ervoor gekozen om usb-platen erop te leggen. medewerkers vonden dat niet nodig. platen voor niets gekocht. Volta Solar 1e week van het jaar onbereikbaar, volgens antwoordapparaat zouden jullie open moeten zijn.

alles correct en volgens afspraak verlopen

professionaliteit

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat de usb-platen niet nodig waren. Wij hebben n.a.v. de schouw ook niet geadviseerd om usb-platen aan te schaffen. Fijn om te horen dat alles... Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat de usb-platen niet nodig waren. Wij hebben n.a.v. de schouw ook niet geadviseerd om usb-platen aan te schaffen. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Telefonische bereikbaarheid naar VOLTA SOLAR zelf verbeteren

Zeer slechte telefonische bereikbaarheid

snelle plaatsing

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u ons telefonisch niet kon bereiken. Wij zijn er intern druk mee bezig om onze bereikbaarheid te verbeteren. Goed om te horen dat de... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u ons telefonisch niet kon bereiken. Wij zijn er intern druk mee bezig om onze bereikbaarheid te verbeteren. Goed om te horen dat de plaatsing snel is verlopen! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Stop met het bedrijf, doe andere mensen dit niet meer aan.

Advies: ga niet met dit bedrijf in zee.
Zeer slechte service. Zelfs waarvoor is betaald wordt niet geleverd.
Gemaakte afspraken worden niet nagekomen.
Dit is kortom wat ik erover kan...
Advies: ga niet met dit bedrijf in zee.
Zeer slechte service. Zelfs waarvoor is betaald wordt niet geleverd.
Gemaakte afspraken worden niet nagekomen.
Dit is kortom wat ik erover kan zeggen, kan alles wat we hebben meegemaakt opschrijven in een verhaal maar dat past allemaal niet in 1 bericht.
Ook al moet u een jaar langer wachten bij een ander bedrijf enz enz, mijn advies wacht dan langer. U bent bij dit bedrijf dief van uw eigen portemonnee.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat ze ons eerst vriendelijk te woord stonden en goed advies gaven. Tenminste dat dachten we. Na betaling geen service en gemaakte afspraken, ook van service contract worden niet nageleefd.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u ontevreden bent over onze service.
Fijn om te horen dat u wel een goed advies heeft ontvangen. Verder zien wij niet dat wij bij u een installatie hebben uitgevoerd. Normaal gesproken betaald u pas een serviceplan als de installatie al is uitgevoerd. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Ga zo door.!

Super service
Duidelijkheid
Uiteindelijk zeer snelle montage/levering

Montage was goed
Duidelijk
Goed vak personeel

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat de installatie snel en goed is verlopen. Goed om te horen dat het traject duidelijk is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat de installatie snel en goed is verlopen. Goed om te horen dat het traject duidelijk is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Hintjes

Goede cervice

De snelle service

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u een snelle service heeft ontvangen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u een snelle service heeft ontvangen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

R v.d. Berg

Stop met het bedrijf, geef je bestaande klanten over aan een bedrijf wat wel service kan leveren en wel om hun bestaande klanten geeft.

Zeer slecht bedrijf!

Niks

Dekker

Betere klantenservice opzetten en duidelijkheid geven over afspraken.

Ik heb de panelen laten installeren door VoltaSolar. Ik heb sinds september een storing en krijg geen hulp van de service afdeling. Ik moest zelf de omvormer resetten maar heb geen duidelijkheid... Ik heb de panelen laten installeren door VoltaSolar. Ik heb sinds september een storing en krijg geen hulp van de service afdeling. Ik moest zelf de omvormer resetten maar heb geen duidelijkheid over hoe nu verder. Telefonisch is niemand te bereiken.

Installeren ging goed

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat de storing nog niet is verholpen. Ik zal uw storing nogmaals doorzetten naar de afdeling service.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt...