Fam Philips

Ik vind het een erg betrouwbaar bedrijf! Onze complimenten. Met dit prachtige weer zien we de enorme pieken en dat doet ons deugt!

Prima advies, geen broodje aap verhalen verkocht over bv opbrengst. Snel geregeld, leuke ervaren mannen voor het plaatsen. Wij zijn meeeeeer dan tevreden!

Wat viel u in positieve zin op?

Dat alles klopte! Het nakomen van de gemaakte afspraak en ook heel makkelijk te bereiken mocht ik een vraag hebben. Altijd dezelfde adviseur die wist waarover hij sprak!

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij waarderen u als klant en als blijk hiervan hebben wij een partnerprogramma geïntroduceerd. Voor iedere nieuwe klant die u bij Volta Solar aandraagt die... Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij waarderen u als klant en als blijk hiervan hebben wij een partnerprogramma geïntroduceerd. Voor iedere nieuwe klant die u bij Volta Solar aandraagt die ook daadwerkelijk zonnepanelen aanschaft, ontvangt u een dinercheque t.w.v. €50,-

Anton

(Bewerkt)

Uitleg over werking app's simpeler en laag drempelig maken voor mensen ,die er geen verstand van hebben.

Montage ploeg vriendelijk netjes en klant gericht gewerkt.

Wat viel u in positieve zin op?

Hoe netjes er gewerkt word.

KMF jungbauer

Ga zo door

Alles prima geregeld

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Bedankt voor uw fijne reactie! Wij hopen dat u vele jaren plezier heeft van de zonnepanelen.

Ton Packbier

Minpuntje was dat we zelf hebben moeten bellen om te zorgen dat de panelen op de meter werden aangesloten.
Door medewerkers van Volta (controleurs van de werkzaamheden) werd toegezegd dat zij dit zouden regelen was dus waarschijnlijk niet gebeurd was.

Goede service en voorlichting

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij stellen uw gemelde suggestie op prijs en nemen deze mee om onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Uw opmerking is reeds teruggekoppeld aan de betreffende... Hartelijk dank voor uw reactie! Wij stellen uw gemelde suggestie op prijs en nemen deze mee om onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Uw opmerking is reeds teruggekoppeld aan de betreffende afdeling.

Ben Wijnen

Beter schoonmaken na plaatsing

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.

Doorgaan zo.

Correcte behandeling in het voortraject, de plaatsing en het naproject.

Keurige afhandeling.

Ik ben tevreden

Ga zo door!

Goede voorlichting; snelle levering; deskundig personeel; prettig team installateurs

Wat viel u in positieve zin op?

Van begin tot einde goed geregeld

Reinaerts

Ik was wel blij toen alles achter de rug was... ik heb toch veel telefoontjes gehad om alles geregeld te krijgen

Prima service en uitleg. Wel omdat het via de gemeente geregeld werd

Wat viel u in positieve zin op?

Goede samenwerking tussen gemeente en volta