M van Gelder

Nieuwe monteurs opleiden dat wil zeggen dat ze aan jullie eigen opgestelde werkwijze moeten voldoen. Panelen op het dak liggen zonder uit te lijnen kan niet. Onervaren teams niet zonder begeleiding... Nieuwe monteurs opleiden dat wil zeggen dat ze aan jullie eigen opgestelde werkwijze moeten voldoen. Panelen op het dak liggen zonder uit te lijnen kan niet. Onervaren teams niet zonder begeleiding op de klant afsturen. Het plaatsen moet in 1 keer goed gebeuren sommige zaken kun je achteraf niet meer herstellen. En maak het af. Jullie beginnen overal aan nieuwe projecten maar hier is het nog niet klaar.

Vorig jaar oktober 2018 zonnepanelen op ons dak gelegd montageteam was te laat. En te laat klaar. Zonnepanelen niet uitgelijnd dus scheef op het dak geplaatst. Inmiddels 7 maanden verder en ze zijn... Vorig jaar oktober 2018 zonnepanelen op ons dak gelegd montageteam was te laat. En te laat klaar. Zonnepanelen niet uitgelijnd dus scheef op het dak geplaatst. Inmiddels 7 maanden verder en ze zijn nog steeds niet opgeleverd. Klantencontact is slecht. Gedane afspraken worden niet nagekomen. Ik heb spijt van mijn keuze voor Voltar.

Wat viel u in positieve zin op?

Niet veel . De monteurs die de 2e keer kwamen om alles te herstellen waren bekwaam en op elkaar ingespeeld.

Jos Kerckhoffs

Ga zo door.

Wel aanbevelen omdat installatie en service geweldig zijn.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Fijn om te horen dat alles correct is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen.

A. Jonker

Zorg voor duidelijke formulieren, kom vooraf met een techneut kijken wat ter plaatse de beste oplossing is (zodat hier niet op de installatiedag zèlf nog knopen over doorgehakt moeten worden), laat... Zorg voor duidelijke formulieren, kom vooraf met een techneut kijken wat ter plaatse de beste oplossing is (zodat hier niet op de installatiedag zèlf nog knopen over doorgehakt moeten worden), laat medewerkers onderling vooraf goede afspraken maken, zodat ze niet ter plekke ruzie gaan staan maken

In het voortraject is een formulier toegezonden wat bij het invullen veel vragen opriep en dus onduidelijk was. De plaatsing is niet soepel verlopen en is niet naar tevredenheid opgelost. Het... In het voortraject is een formulier toegezonden wat bij het invullen veel vragen opriep en dus onduidelijk was. De plaatsing is niet soepel verlopen en is niet naar tevredenheid opgelost. Het oplossen van de geconstateerde problemen heeft enkele weken in beslag genomen.

Wat viel u in positieve zin op?

De geconstateerde problemen zijn ten dele opgelost

Wat viel u in positieve zin op?

Afspraken nakomen en goed opleveren

In eerste instantie werkten de zonnepanelen niet waardoor de oplevering ruim een week later was.

roestenburg kwekerijen marijn van iersel

Snel contact opnemen en al mijn problemen oplossen !!

zouden in mei vorig jaar gelegd worden en werken nu nog niet!
subsidie nog niet afgerond
sterkte berekening nog niet

Wat viel u in positieve zin op?

tot nu toe alleen deze evaluatie !

Graag een vragenlijst waar vragen staan die ik kan beantwoorden. ik huur een woning van Wonen Limburg, die heeft alles geregeld. Dus ik ben alleen gebeld voor een afspraak.

Ik beveel normaal nooit iets aan aan familie of vrienden!

Niet iets speciaals.

gerrits

Prima zo

Goed geregeld en geen gedoe

snelheid en doeltreffend

J. de Jongh

Nvt

Goede voorlichting.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke mensen die alles geïnstalleerd hebben. Goede uitleg over installatie etc. Hebben zelfs alles opgeruimd.

De montage is dus niet door Volta gedaan dus de beoordeling treft de partner waaraan was uitbesteed.

Ik weet het eigenlijk niet: een andere partij kwam de montage verzorgen en verliep deze opdracht via de gemeente. Daarbij is de administratieve afwikkeling nog niet afgerond (BTW, incasso van de... Ik weet het eigenlijk niet: een andere partij kwam de montage verzorgen en verliep deze opdracht via de gemeente. Daarbij is de administratieve afwikkeling nog niet afgerond (BTW, incasso van de maandelijkse bedragen, etc.). De montage zelf verliep met wat tegenvallers maar de de jongens waren wel betrokken (m.n. de 'voorman') bij deze klus.