Danny Wijnsma

Trek jullie terug uit het zonnepanelen project voordat jullie nog meer mensen duperen met jullie onbekwaamheid

Vanaf dag 1 alleen maar een negatieve ervaring, van start tot eind. Alle afdelingen van Volta lijken wel incompetent, van verkoop tot nazorg één groot drama.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat moet nog gebeuren, misschien als jullie de panelen weer van t dak af komen halen.

Martijn

Goed bedrijf!

Bereikbaarheid volta solar voor telefoons vragen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Inmiddels hebben we een vernieuwd telefoonsysteem waardoor onze bereikbaarheid enorm verbeterd is. We hebben de afgelopen tijd meer reacties als die van u gekregen en... Hartelijk dank voor uw reactie! Inmiddels hebben we een vernieuwd telefoonsysteem waardoor onze bereikbaarheid enorm verbeterd is. We hebben de afgelopen tijd meer reacties als die van u gekregen en bij controle bleek dat wij te weinig inkomende en uitgaande lijnen hadden om iedereen meteen te woord te staan.

JLM Op den Camp

Ik heb lange tijd nagedacht over de offerte die ik kreeg.
Er was nauwelijks persoonlijk contakt.
Tijdens mijn bezoek aan volta tijdens een open dag heb
direct getekend.
Het...
Ik heb lange tijd nagedacht over de offerte die ik kreeg.
Er was nauwelijks persoonlijk contakt.
Tijdens mijn bezoek aan volta tijdens een open dag heb
direct getekend.
Het persoonlijke advies gaf de doorslag bij mij.

Correcte afwikkeling.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.

Adviseren en op de hoogte houden ! Voor alles installatie,planning en service moet ik zelf steeds weer contact opnemen.
Ik ben toch de klant?

Het voortraject en de installatie is prima verlopen. Helaas blijkt 1 van de omvormers zich zelf uit te schakelen.
Dit is al vanaf de installatie. Na diverse malen contact gehad te hebben is...
Dit is al vanaf de installatie. Na diverse malen contact gehad te hebben is een maand later een monteur geweest van Solar edge. Hij heeft de omvormer uitgeschakeld en zou dit opnemen met Volta Solar. Sindsdien niks meer vernomen. Zelf gebeld en emails verzonden maar niemand kan me info geven wat er mis is en hoe dit opgelost gaat worden.
Ik heb behoorlijk geïnvesteerd en verwacht snel en goed geïnformeerd te worden wat niet het geval is. Tevens loop ik nu opbrengst mis. !!

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor prettige uw reactie! Wij wensen u veel zonuren toe en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.

SoundSjek

Prima ,ging zoals het hoort

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Hopelijk delen meer mensen uw mening en zetten ook zij de stap richting zonnepanelen. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Ordelmans

We hebben geen ervaring, maar alles verliep vlotjes binnen een halve dag.
We hopen ook dat de BTW terug gave netjes verloopt.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Onze btw-specialist zal u de benodigde formulieren toesturen, zodat wij ook de btw teruggave voor u kunnen regelen.
Wij danken u voor uw vertrouwen...
Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Ze leveren meer energie dan verwacht

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke en deskundige monteurs

Edwin

Eventueel een dag voor de montage nog even contact opnemen met de klant om tijdstip te bevestigen