Electronicaworld

Zsm klus opleveren svp

Werkt niet,en heeft nog nooit gewerkt, geen service geeft gehoor

?

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat uw systeem nog niet werkt. De afdeling planning zal z.s.m. contact met u opnemen voor het inplannen van de afspraak om het systeem weer... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat uw systeem nog niet werkt. De afdeling planning zal z.s.m. contact met u opnemen voor het inplannen van de afspraak om het systeem weer in werking te stellen.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Bedrijf kwam tijdstip afspraak niet na. Graag voor andere klanten duidelijke afspraken maken.
Het bedrijf dat dit bij ons geïnstalleerd heeft, kwam twee maal niet op de afgesproken tijd. Eerste dag 9 uur afspraak kwamen om 10.30 uur, de volgende dag afspraak 12 uur kwamen om 13.30 uur.
Van te voren niet komen kijken waar de omvormer zou moeten komen. Dus dat moest ook nog gebeuren voordat de werkzaamheden konden beginnen. Kostbare tijd, waardoor wij 2 dagen werklui over de vloer hadden.

Alles was snel geregeld

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat het team niet op tijd kwam op de dag van montage. Ik zal dit aan ze doorgeven zodat dit niet meer voor komt. Verder wordt er wel in onze... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat het team niet op tijd kwam op de dag van montage. Ik zal dit aan ze doorgeven zodat dit niet meer voor komt. Verder wordt er wel in onze bevestigingsmail een tijdbestek van totaal 2 uur gegeven omdat de monteurs nooit exact weten hoe laat ze klaar zijn bij de eerste klus.

Schrijnemeeckers

Hulp bij betalen en terugvragen btw. Maar dat ligt denkelijk aan mijn leeftijd. Bedankt

Ben zeer tevreden over de inl. voor het plaatsen, tijdens en erna. Hoop dat ik verder veel voordeel ervaar. Het melden voor de terugbetaling van de btw was voor mij (86) erg ingewikkeld , maar heb... Ben zeer tevreden over de inl. voor het plaatsen, tijdens en erna. Hoop dat ik verder veel voordeel ervaar. Het melden voor de terugbetaling van de btw was voor mij (86) erg ingewikkeld , maar heb hulp gekregen;, hoop dat het goed verloopt. Veel dank

Wat viel u in positieve zin op?

Samenwerking van de monteurs onderling

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de installatie.
De btw teruggave dient u inderdaad digitaal in te vullen en is niet altijd even makkelijk voor iedereen. Fijn om te horen dat het invullen van uw gegevens voor de BTW- teruggave inmiddels is gelukt.

Pascal Hannemann

Zorg dat jullie inadequate installatie fatsoenlijk oplossen. Ondanks al 3 maal een monteur aan huis na installatie blijft er een probleem bestaan met de installatie

DRAMA MET INSTALLATIE, SLECHTE SERVICE

niks

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat de installatie niet soepel is verlopen. Ik heb uw bericht doorgezet naar de afdeling service om dit verder voor u op te lossen. Onze... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat de installatie niet soepel is verlopen. Ik heb uw bericht doorgezet naar de afdeling service om dit verder voor u op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Zimmermann

wel aanbevelen

het Bedrijf

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat u ons als zonnepaneleninstallateur aanbeveelt.
Mocht u nog vragen...

Jacob

14 oktober mail gestuurd. Antwoord: binnen 3 werkdagen zullen we reageren. Daarna diverse telefoontjes gepleegd.
Tot nu toe geen enkele reactie. Zeer slechte service!!!!

Wat viel u in positieve zin op?

na overname Eco Pro goed. Nu zeer slecht !!!!!!!!!!!!

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u nog geen reactie heeft ontvangen op uw klacht. Ik zal dit bij de klachtenafdeling neerleggen om zo spoedig mogelijk op uw klacht te... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u nog geen reactie heeft ontvangen op uw klacht. Ik zal dit bij de klachtenafdeling neerleggen om zo spoedig mogelijk op uw klacht te reageren.

Alles correct verlopen.

Snelle montage.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar behoren is verlopen.
Goed om te horen dat de montage snel is verlopen.
Wij wensen u heel veel zonuren toe met uw...
Goed om te horen dat de montage snel is verlopen.

Rene Wesel

Dien servicecontracten uit tot einde garantieperiode. Ook voor klanten buiten Limburg. Destijds bij installatie was woonplaats geen probleem.

Na 4 jaar wordt het servicepakket eenzijdig opgezegd. Rede is dat Vola Solar niet meer in de regio actief is. Bij vorige klacht is gereageerd dat Essent/energiedirect samenwerking vr mijn regio... Na 4 jaar wordt het servicepakket eenzijdig opgezegd. Rede is dat Vola Solar niet meer in de regio actief is. Bij vorige klacht is gereageerd dat Essent/energiedirect samenwerking vr mijn regio hebben opgezegd.
Ik heb echter een contract voor onderhoud afgesloten met VoltaSolar ,niet met een andere partij.
Ik merk Volta Solar aan als onbetrouwbare onderneming, waarmee geen betrouwbare afspraken worden gemaakt,

Wat viel u in positieve zin op?

Service tot op heden. Zeer snel een defecte omvormer vervangen.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie.
Helaas is door Essent inderdaad besloten dat wij niet meer werkzaam zijn in uw regio, vandaar dat wij u doorverwijzen naar de andere servicepartners....
Hartelijk bedankt voor uw reactie.
Verder mogen wij wel het serviceplan eenzijdig opzeggen omdat het serviceplan maandelijks opzegbaar is.

Patrick

Jullie moeten wakker worden.

Ze zeggen dat je wordt terug gebeld maar gebeurt niet.

Niets

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u niet teruggebeld wordt. Op dit moment is het ontzettend druk. Ik zal het aan de desbetreffende collega doorgeven zodat u z.s.m.... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u niet teruggebeld wordt. Op dit moment is het ontzettend druk. Ik zal het aan de desbetreffende collega doorgeven zodat u z.s.m. teruggebeld wordt.

Nvt

heldere communicatie over offerte, levertijden, installatie, gebruik en BTW-teruggave

heldere communicatie

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Goed om te horen dat de communicatie rondom de offerte, levertijden en installatie helder is verlopen.