De communicatie met de ingehuurde monteurs van een ander bedrijf moet wel verbeteren.

We zijn goed en kundig voorgelicht en ook in het offertetraject was alle ruimte voor vragen en antwoorden.

Wat viel u in positieve zin op?

Installatie ging sneller dan ik had gedacht.

Duidelijker instructie hoe je apparaat kunt uitzetten mocht dit noodzakkelijk zijn.

Tot nu toe geen problemen en alles werkt. Maar heb hem nog kort.
Alleen moest ik de omvormer uitzetten voor installeren van slimme meter maar wist begod niet waar de uitknop zat.

H. Wijnia

De uitleg v.d. werking vond ik erg summier. Met name heb ik extra inspanning moeten verrichten om de internet verbinding omvormer / connet box tot stand te brengen. (Ik noem dit in mijn verband... De uitleg v.d. werking vond ik erg summier. Met name heb ik extra inspanning moeten verrichten om de internet verbinding omvormer / connet box tot stand te brengen. (Ik noem dit in mijn verband "de nazorg".

Keurige en professionele verzorging van offerte tot en met de uitvoering.

zIe bij 1)

Ally Ebeltjes

Veel meer interactie met klant in geval van storing in fuctioneren van installatie.
14 dagen niet gewerkt

het niet nakomen van afspraken. nog steeds geen app ontvangen zodat ik de panelen kan controleren i.v.m. waarschijnlijk beschadigde panelen. (te weinig opbrengst?)
verkeerd aangesloten...
verkeerd aangesloten convertor

H Neveen

Oppassen met verwisselen van het soort aanvraag
Ik bedoel daarmee via project parkstad of andere aanvragen

Goede afspraken
Goed gewerkt door team 3
Duidelijke uitleg

Eigenlijk bijna alles

whitehall

Kom je afspraken na, zet dingen duidelijk in een systeem zodat niet 10 medewerkers met een ander verhaal aankomen.als ik wist hoe dit bedrijf werkt was ik nooit aan zonnepanelen of een zonneboiler... Kom je afspraken na, zet dingen duidelijk in een systeem zodat niet 10 medewerkers met een ander verhaal aankomen.als ik wist hoe dit bedrijf werkt was ik nooit aan zonnepanelen of een zonneboiler begonnen van volta

bij het eerste gesprek bij een open dag goed geholpen. hele traject erna was WAARDELOOS. Zou nooit meer voor dit bedrijf kiezen

Wat viel u in positieve zin op?

het ingehuurde bedrijf die de zonnepanelen kwamen plaatsen waren het enigste wat goed was

Stolk

Goede installatie