Leon

De montage ploeg kan de klant beter informeren. Ze zouden tussen 10.00 en 11.00 uur langskomen. Om 12 uur maar gebeld waar ze bleven. Dit zou nog anderhalf uur duren, maar werd pas 14.20.

Wat viel u in positieve zin op?

Nette duidelijke offerte en opvolging.

michael van Oosten

Meer informatie betreffende de teruglevering van de stroom, meer communicatie na installatie betreffende belastingteruggave.

Theo de wit

Als volta solar eerst waren komen kijken hoe de situatie bij ons was,hadden ze een hoop kosten kunnen besparen de elektro monteur boord een gat om bij de meterkast uit te komen hij kwam niet bij de... Als volta solar eerst waren komen kijken hoe de situatie bij ons was,hadden ze een hoop kosten kunnen besparen de elektro monteur boord een gat om bij de meterkast uit te komen hij kwam niet bij de meterkast uit maar in de toilet ruimte 15 cm onder het plafond dwars door de tegel ,we hebben op kosten van volta solar een nieuw plafond laten aan brengen dit is inmiddels gedaan en we zijn tevreden de rekening komt nog we dachten medewerkers van volta solar te krijgen maar het waren ingehuurde zzp ,,is niet erg maar meld het dan. Voor dat de app werkte heeft ook lang geduurd we zouden een mail krijgen om aan te melden bij solar edge werkte ook niet ,na een week bellen met solar edge kwam het uiteindelijk goed.

Niet onvoldoende info vooraf.

Wat viel u in positieve zin op?

Niets helaas had toch anders voorgesteld ben benieuwd of jullie nog contact met ons opneemt.

WMJ Peeters

Ga zo door

om dat ik tevreden ben met de mensen die dat hebben gemaakt

Wat viel u in positieve zin op?

dat het snel was gemaakt

Klap uit Vlagtwedde

Betere service

Waardelose service na tig keer bellen en vervolgens boos worden lukt het om een monteur te krijgen echt waardeloos en
dan te bedenken dat de monteur van volta solar de boel verkeerd...
dan te bedenken dat de monteur van volta solar de boel verkeerd aangesloten heeft. en ook de meterkast niet goed aan gesloten .

helemaal niets

Schouw proces verbeteren
Telefoondienst kan.deskundiger
Tijden van gemaakte afspraken moeten jullie wel nakomen.
legplan niet optimaal.
Kabels in kruipruime ook goed...
Schouw proces verbeteren
Telefoondienst kan.deskundiger
Tijden van gemaakte afspraken moeten jullie wel nakomen.
legplan niet optimaal.
Kabels in kruipruime ook goed afwerken ook al ziet de klant het niet.

Er is eea mis gegaan. De panelen.liggen erop en leveren stroom, maar ik kan niet zeggen dat ik tevreden ben over de manier waarop eea ging.

Offerteproces was snel

J.A. Hemme

Na installatie persoonlijk contact opnemen met de klant.

Zijn tevreden over de zonnepanelen. Zijn minder tevreden over de montage.

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijk verhaal van de adviseur. Begeleiding bij teruggave BTW. ( Wordt goed op de hoogte gehouden )

Geen, buiten opmerking hierboven

Geen oriëntatie op locatie vooraf
Meer duidelijkheid wanneer panelen verwacht kunnen worden

Prettige ervaring tijdens montage

C.stuivenwold

Planning beter verzorgen
Mijn afspraak zou in de week van 18 maart
Deze was niet goed terug gekoppeld
Zou 2 april weer geplaatst worden weert weer niets toen zou het 4 april Planning beter verzorgen
Mijn afspraak zou in de week van 18 maart
Deze was niet goed terug gekoppeld
Zou 2 april weer geplaatst worden weert weer niets toen zou het 4 april
Werden3 april belt om 16 uur dat het niets werden dat allen het elec gedaan zou worden
Heb gezegd dat de order dan weert geamuseerd
4uur 15 weer terug gebeld dat het oké was en dat het op 4 april zou door gaan
De mannen waren netjes op tijd
Alles klaar gezet en uit gepakt
Op het dak volta had de verkeerde beugels mee gezonden
Weer gebeld vrijdag de nieuwe beugels geleverd
Maandag 8 april als nog geplaatst
Dat is prima verlopen
Maar het totaal plaatje verdient geen schoonheid prijs
Het was dat de jongens van de installatie zeer vriendelijk waren
Maar ander denk ik dat ze anders niet geplaatst waren
Dus de planning kan dacht ik wel beter
Verder goed tevreden

Wat viel u in positieve zin op?

Alles netje geïnstalleerd en keurig op geruimd

Daantje

Ik moet nog het een en ander doorlezen ;-) dus voor nu geen tips

de keus moeten zij zelf maken

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs waren vriendelijk, duidelijk en werken netjes.