Wilko

Probeer je afspraken na te komen (daar heeft volta solar best moeite mee) of neem geen werk aan waar je geen mensen voor hebt.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs waren van een onder aannemer die mannen hadden er kijk op wat ze deden... Deze mensen hebben hun werk goed gedaan plus punt voor deze mensen van atema

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw tip! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Baas

Vond de communicatie in het begin zeer slecht. Heb op het punt gestaan om de hele bestelling te annuleren. Dame die ik constant aan de lijn had is totaal niet bekwaam voor haar functie. Geen kennis... Vond de communicatie in het begin zeer slecht. Heb op het punt gestaan om de hele bestelling te annuleren. Dame die ik constant aan de lijn had is totaal niet bekwaam voor haar functie. Geen kennis van zaken. Niet ordelijk en niet klantvriendelijk. Na wat boosheid doorverbonden met ander persoon en daarna liep het soepel. Monteurs zeer netjes. Namen de tijd om het uit te leggen . Bij het weggaan alles netjes achter gelaten.

Zie vorige toelichting.

Plaatsing

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.

rob

Ik heb al diverse keren geklaagd echter NEGEERT men het totaal. Wanneer je klaagt via de moedermaatschappij wordt er opeens WEL gereageerd maar deelt niet mee dat men op de vingers is getikt door... Ik heb al diverse keren geklaagd echter NEGEERT men het totaal. Wanneer je klaagt via de moedermaatschappij wordt er opeens WEL gereageerd maar deelt niet mee dat men op de vingers is getikt door VoltaLimburg. De formele reactie op mijn klacht was: tijdens de schouw en de installatie zijn enorm veel fouten gemaakt en dit is bij veel meer klanten gebeurd en het resultaat is dat de schouwer ontslagen is en dat men het extern ingehuurde installatiebedrijf evalueert. Men kan de samenwerking moeilijk beëindigen omdat dit bedrijf 6 installatieteams levert. Installatie ging heel anders dan schouwer had medegedeeld ook werd de schouw niet gevolgd. Maar als je de schouwer ontslaat en het installatieteam wilt ontslaan geeft dat GEEN goede indruk op de klant. Ik gaf aan is het wel brandveilig en conform de regel- en wetgeving geïnstalleerd. Toen was de reactie u heeft voor oplevering getekend dus u bent hiervoor verantwoordelijk. TE GEK voor woorden. Je huurt specialisten in en zij ontslaan iedereen die in je woning is geweest namens VoltaSolar en weigeren dan de installatie te controleren als het veilig etc. is aangeleverd ook qua brandverzekering want bij slechte installatie krijg je geen verzekeringsuitkering. Zijn ook afspraken over prijs en materiaal en aantal personeelsleden gemaakt en tijdens de installatie kwam de helft maar opdagen en totaal gewerkt aantal uren was 11 ipv de 24 die de schouwer aangaf. Een schouwer verkoopt iets en reactie klachtenafdeling is dan: zo had het niet gemogen want het zijn vaste prijzen per zonnepaneel wat ook onzin is want sommige huizen hebben meer tijd nodig dan andere huizen. Dus als je deze reactie zou volgen betalen de makkelijker de installeren woningen meer dan de moeilijk te installeren woningen. De schouwer toen nog in dienst van VoltaSolar maakt afspraken en ook ontsla je die later dan is VoltaSolar nog aansprakelijk voor de gemaakte afspraken maar ook dat het totaal niet conform schouw is opgeleverd en VoltaSolar zelf aangeeft dat alles fout is gegaan maar weigert de verantwoordelijkheid te nemen om te controleren wat er gedaan is en als dit aangepast moet worden aan de veiligheidseisen. IPV oplossen kiest men voor negeren. Zeer slechte service.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie. Inmiddels is er meerdere malen contact met u gezocht om te reageren op uw bericht. Wij hebben ons best gedaan om u van de nodige uitleg te voorzien en alle toe te... Hartelijk dank voor uw reactie. Inmiddels is er meerdere malen contact met u gezocht om te reageren op uw bericht. Wij hebben ons best gedaan om u van de nodige uitleg te voorzien en alle toe te lichten. Hoe graag wij ook willen kunnen we helaas niet iedereen tevreden stellen. Wij danken u voor uw vertrouwen en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.

Annet van Uden

Afspraken worden niet nagekomen. Na een verschrikkelijke installatie (de pijp met kabel liep over de muur van de trap achter de leuning door zodat je deze het laatste stuk niet kon gebruiken! en een... Afspraken worden niet nagekomen. Na een verschrikkelijke installatie (de pijp met kabel liep over de muur van de trap achter de leuning door zodat je deze het laatste stuk niet kon gebruiken! en een gat in de trap geboord!!en 2 keer mis geboord in het plafond!!) werd de kabel wel snel verlegd..wat ook eerder had gekund..Zit nu met een gat in de trap, gaten in de muur, gaten in plafond en na 3 mails en 2 telefoontjes wordt er gewoon niet meer gereageerd om deze schade te vergoeden en/of te herstellen.

Leverancier is door de woningbouwvereniging gekozen

Wat viel u in positieve zin op?

het vertrek van de monteur

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie. Uw melding omtrent de schade is in goede orde ontvangen en wordt door ons behandeld. Uiteraard gaan wij zorgen voor een oplossing zodat u helemaal tevreden bent.

Van der Hijden

Ik kreeg maar geen datum bevestigd door Volta Solar voor de installatie te laten uitvoeren, pas toen ik dreigde niks meer te laten installeren was opeens zo een datum vast gelegd. Waarschijnlijk een... Ik kreeg maar geen datum bevestigd door Volta Solar voor de installatie te laten uitvoeren, pas toen ik dreigde niks meer te laten installeren was opeens zo een datum vast gelegd. Waarschijnlijk een voorbode van wat nog ging komen...

Waardeloze service vooraf, geen deugdelijk verkoop advies zo bleek het, er was een installatie besproken die achteraf helemaal niet goed op onze huisaansluiting was afgestemd, wij hebben een 3 fasen aansluiting en hadden geen uitleg gekregen over de gevolgen als er dan maar een 1 fase aansluiting zou zijn. Hierdoor moesten tevens meer panelen op het dak komen te liggen voor de minimale stroomopbrengst. Dit alles ging gepaard met een meerkosten die we natuurlijk op het laatste moment niet meer bij de energiebesparende lening konden betrekken. Deze meerkosten moesten we daardoor direct uit eigen zak betalen.

De monteurs hebben bij het plaatsen enorm veel rotzooi achter gelaten en 2 pas geverfde muren zodanig vervuild dat we de complete kamer weer ongeveer opnieuw moeten verven. Tevens zijn deze zonnepanelen in de zelfde periode geplaats als de project panelen, waar laatst een grote nacontrole op is geweest omdat er van alles verkeerd was aangesloten en verkeerde materialen voor gebruikt waren. Op mijn vraag of ze onze installatie niet ook moeten controleren en nalopen kreeg ik vervolgens geen enkel antwoord en werd volgens mij tactisch genegeerd.

De installatie van de zonneboiler is een catastrofe, slechte plaatsing, verkeerde aansluitingen, lekkende leidingen, verkeerde montage op het dak, vooral monteurs die niet weten wat ze doen, er waren er zelfs die wij moesten uitleggen hoe dat ze de pomp konden laten draaien en we hebben waterschade aan een deur door herstelreparatie nummer zoveel. Ze zijn inmiddels de 11e of 12e keer terug geweest en de installatie is onderhand compleet losgehaald en alles opnieuw aangesloten, echter werkt de installatie nog altijd niet naar behoren, er liggen nog altijd kabels los op het dak, de pomp van de installatie maakt een irritante pieptoon waar we zelfs wakker van worden. Als klap op de vuurpijl kwam de verantwoordelijke Richard bij de laatste 'herstelwerkzaamheden' nog even kijken. Hij klom via de ladder aan de straat ons dak op, zei tegen ons zo goed als geen woord (terwijl wij in de achtertuin waren met zicht op het dak) en ik hoorde hem tegen de monteurs zeggen dat het maar ingeboekt moest worden als "slecht dak", dit terwijl ons volledige dak in 2017 tot en met de balklaag vernieuwd is. Voor deze werkzaamheden heb ik uiteraard ook niet meer getekend.

Ik heb al een keer aangegeven dat we graag een tegemoetkoming zouden willen bespreken, maar deze vraag werd eveneens tactisch genegeerd. Ik heb aangegeven bij de laatste werkzaamheden dat we het absoluut niet eens zijn met de gang van zaken en we hebben vanaf 6 december helemaal niks meer gehoord van Volta. Om maar te zwijgen over alle verlofdagen die we hebben moeten opnemen voor alle keren dat Volta Solar langs is gekomen, en de besparing die we mis zijn gelopen omdat de boiler van juli tot december niet naar behoren heeft kunnen draaien.

Ik heb oprecht spijt dat wij ooit met Volta Solar in zee zijn gegaan voor deze installaties, ik betwijfel het dat ze überhaupt kennis hebben van hetgeen ze instaleren.

Niks

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Spijtig om te horen dat u het voortraject niet als prettig hebt ervaren. Het is altijd vervelend als dingen anders lopen dan uw verwachtingen. Inmiddels is alles opgelost en hopen wij dat u tevreden... Spijtig om te horen dat u het voortraject niet als prettig hebt ervaren. Het is altijd vervelend als dingen anders lopen dan uw verwachtingen. Inmiddels is alles opgelost en hopen wij dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.

Piotr

Als U wil van deze dienst gebruik van maken a.u.b schrijft op deze e-mail adres melani.g@interia.eu graag stuur ik foto’s hoe het door een amateurs is afgewerkt een geen worden voor gewon drama.

Ik wacht nog steeds voor het gaat goed te maken

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie. Inmiddels hebben wij een afspraak met u gemaakt om de situatie te bekijken en waar nodig op te lossen. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren... Hartelijk dank voor uw reactie. Inmiddels hebben wij een afspraak met u gemaakt om de situatie te bekijken en waar nodig op te lossen. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren en zorgen ook dat u tevreden kunt zijn met het eindresultaat.

Sally Leurs

Houden zich aan de afspraken. Monteurs zeer kundig en zeer vriendelijk.

Alles ging snel. Adviseur kwam, vertelde wat we konden verwachten qua installatie en opbrengst panelen.

Over alles super tevreden

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

jan jutstra

De installatie zelf voldoet prima
de communicatie verloopt zeer moeizaam

na half jaar wachten kwamen de monteurs niet op de afgesproken datum

Wat viel u in positieve zin op?

de monteurs van energie control ( onderaannemer blijkbaar) hebben netjes en vakkundig de installatie geplaatst
communicatie met volta solar gaat echter zeer moeizaam ( op e-mail wordt niet op gereageerd)
ik hoop dan ook dat men op korte termijn reageert op per e-mail gestelde vragen ( zoals om de inloggegevens voor de solaredge app)

Ramón Roumans

Traject offerte: zeer amateuristische binnendienst (advies. Berekeningen); gelukkig was er buitendienst John.
Traject installatie: zoals overeengekomen. Traject after service: uw...
Traject installatie: zoals overeengekomen. Traject after service: uw bereikbaarheid tel is ontoereikend (geen wachtrij, weekeinde). Email veel te langzaam (dagen!!).
Nakomen van Uw marketing beloftes: uw klant voelt zich wel alleen gelaten. Dat is spijtig.

Samenvattend oordeel: uw proactieve meedenken met de klant is onderhevig aan grote kwaliteitsinjecties, te beginnen bij uw management om uw medewerkers aan de front te voorzien met meer middelen om uw (toekomstige) klanten te ondersteunen. De rest volgt dan zelf.
Beste groet,

Zie vorig commentaarveld.

Wat viel u in positieve zin op?

Het proactieve en duidelijke handelen van uw buitendienst medewerker John.

Kuijpers

Installatie amateuristisch opgeleverd, meermaals een bericht bv met foto's naar Volta gestuurd, echter maar 1 korte reactie..op de opvolgende mail wordt niet meer gereageerd. Zelf moeten bellen voor... Installatie amateuristisch opgeleverd, meermaals een bericht bv met foto's naar Volta gestuurd, echter maar 1 korte reactie..op de opvolgende mail wordt niet meer gereageerd. Zelf moeten bellen voor de registratie code voor de SolarEdge app.

Wat viel u in positieve zin op?

Kwaliteit van geleverde panelen en omvormer

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie. Uw situatie is reeds bekend en er wordt gezocht naar de juiste oplossing. De afdeling Service neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.