Peter Schmeets

Correct in alle opzichten

Door dat de bestelde zonnepanelen niet meer geleverd konden worden na tekenen contract nog eens een aantal weken moeten wachten. Begrijp dit wel, maar als je alles al zover gereed gemaakt hebt om te... Door dat de bestelde zonnepanelen niet meer geleverd konden worden na tekenen contract nog eens een aantal weken moeten wachten. Begrijp dit wel, maar als je alles al zover gereed gemaakt hebt om te installeren is het niet fijn dat alles gereed is en je nog weken moet wachten

Wat viel u in positieve zin op?

Montage en overige waren goed monteurs zeer bekwaam ze hebben hun werk goed gedaan en zoals afgesproken bij het opstellen van het contract.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw tip! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Roger Smeets

De panelen oké, maar het hele proces, communicatie, reageren op verzoeken is slecht.

Zoals eerder aangegeven: slechte communicatie, geen reacties op verzoeken, niet teruggebeld worden voor installatieafspraak etc.

Wat viel u in positieve zin op?

Allereerste contacten, snelle offertes.

Janneke Kierkels

Wij zitten al vier maanden met een kapot paneel. Na veel bellen en mailen blijven ze de verantwoordelijkheid voor reparatie bij anderen leggen. Om moe van te worden en schandalig tegelijk!

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Graag komen wij met u in contact om de situatie op te lossen. Helaas zijn uw contactgegevens niet zichtbaar. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met de afdeling Service... Graag komen wij met u in contact om de situatie op te lossen. Helaas zijn uw contactgegevens niet zichtbaar. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met de afdeling Service (088-0237480)? Dan lossen wij het probleem graag voor u op.

Hordijk, P.L.

3 weken na installatie werkt deze nog steeds niet naar behoren. Kan aan de omvormer liggen, maar feit blijft dat ik dat bij Volta heb moeten aankaarten ipv dat via monitoriing gezien is dat de... 3 weken na installatie werkt deze nog steeds niet naar behoren. Kan aan de omvormer liggen, maar feit blijft dat ik dat bij Volta heb moeten aankaarten ipv dat via monitoriing gezien is dat de installatie niet goed functioneert. helpdesk werkt redelijk maar is niet goed bereikbaar dus kost veel tijd en ergenis. nu is het afwachten of ik niet tussen volta en libra beland en maar hopen dat het snel wordt op gelost.

bestellen etc ging snel, levering vertraagd door problemen bij omnik - jammar van al die zon deze zomer

Wat viel u in positieve zin op?

monteurs waren vriendelijk, maar informatie over gebruik omvormer etc was minimaal. nazorg is dus vooralsnog nu er problemen zijn niet snel en nog niet adequaat

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Inmiddels zou alles naar behoren functioneren. Mocht u nog vragen hebben omtrent de installatie, dan kunt u contact opnemen met onze Servicedesk (088-0237480). Zij... Hartelijk dank voor uw reactie! Inmiddels zou alles naar behoren functioneren. Mocht u nog vragen hebben omtrent de installatie, dan kunt u contact opnemen met onze Servicedesk (088-0237480). Zij beantwoorden uw vragen graag!

W v hoek

Een super organisatie en mocht er onverhoopt iets zijn dan staan ze direct klaar

Goede site en duidelijk

Wat viel u in positieve zin op?

Installatie mijn petje af hiervoor

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Goed om te horen dat u het traject als prettig hebt ervaren. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen!

Die installatie is snel en zonder problemen gebeurt.
Er werd alles keurig en netjes achter gelaten.

zie boven

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Toon van Otterdijk

Aanvragen van de panelen gaat snel en eenvoudig, duidelijke uitleg, goede service.

Na het invullen van één aanvraagformulier gaat het traject al lopen en voor je het weet liggen de panelen er al op. Het kost weinig tijd en moeite.

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle levering en deskundige en vriendelijke monteurs.

H. Lagarde

Vandaag zijn bij mij 16 panelen geplaatst, door vakkundige monteurs, deze waren erg vriendelijk en hebben de panelen keurig gemonteerd en aangesloten. Zelfs alle afval incl gesneuvelde dakpannen,... Vandaag zijn bij mij 16 panelen geplaatst, door vakkundige monteurs, deze waren erg vriendelijk en hebben de panelen keurig gemonteerd en aangesloten. Zelfs alle afval incl gesneuvelde dakpannen, die overigens niet door hen kapot zijn gegaan, hebben ze afgevoerd. Nooit gedacht dat dit karwei zo snel en netjes zou worden opgeleverd omdat ze om 13 u begonnen, tegen de klok van vier uur waren ze klaar. Keurig en netjes gewerkt. Enige was dat de app nog niet werlte omdat de gegevens moeten worden ingevoerd dit duurt nog enkele dagen. Volta Solar bedankt voor de goede service.

Dit omdat de gemeente welke de duurzaamheidslening verschaft niet echt vlot verliep omdat het aanvraagprocedure verandert was, tevens was het erg druk en was er een wachtlijst tot plaatsen van 8... Dit omdat de gemeente welke de duurzaamheidslening verschaft niet echt vlot verliep omdat het aanvraagprocedure verandert was, tevens was het erg druk en was er een wachtlijst tot plaatsen van 8 weken bij Volta Solar.

Wat viel u in positieve zin op?

Het advies, de levering en plaatsing van het pakket gewoon top!

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe en hopen u in de toekomst ook goed van dienst te kunnen zijn.

Prima advies en aanschaf prima geregeld.
Installatie door vakmensen gemonteerd.

Wat viel u in positieve zin op?

Het persoonlijk advies van Jeroen Mol om de voor ons geschikte zonnepanelen aan te schaffen.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Bedankt voor uw fijne reactie! Wij hopen dat u vele jaren plezier heeft van de zonnepanelen.

Tijdens de werkinzage is het adequaat ingespeeld om potentiële mogelijkheden voor het plaatsen van de zonnepanelen met de klant te bespreken en een gefundeerd advies te geven.
Het team dat de...
Het team dat de plaatsing van zonnepanelen uitvoerde was bijzonder deskundig en klantgericht. Een voorbeeld en visite kaartje van Volta voor en klantgerichte benadering. Een direct klantcontact dat bijzonder gewaardeerd mag worden niet alleen door de klant voor in het bijzonder door Volta als een team dat op elkaar was ingespeeld en efficiënt en effectief de opdracht heeft uitgevoerd in alle tevredenheid van de klant.

Zie onze eerdere toelichting.

Wat viel u in positieve zin op?

De werkinzage en het team dat de plaatsing heeft uitgevoerd op de locatie.