Bruens

Correcte monteurs...goede informatie

Bart Steinbusch

Goede service aansluitend op onze wensen1

Wat viel u in positieve zin op?

Kennis van zaken en snelle installatie

Goede service

Vakbekwaamheid van monteur

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat de service goed is verlopen.
Goed om te horen dat u zeer tevreden bent over de monteur!
Wij wensen u heel veel zonuren toe met uw...
Goed om te horen dat u zeer tevreden bent over de monteur!
Wij wensen u heel veel zonuren toe met uw zonnepaneleninstallatie.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Remco

Dat is te veel om op te schrijven, zo slecht is dit bedrijf.

Zeer slecht bedrijf wat totaal NIET om hun klanten geeft. Al langer dan 2 maanden een defecte omvormer en ze laten je gewoon stikken! Ik wist niet dat er zulke slechte bedrijven bestaan.

Niks

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat de service niet goed is verlopen.
Wij hebben bij de leverancier een ticket aangemaakt om z.s.m. uw omvormer te vervangen.
Mocht u...

J.H.J. Heerings

Nvt

Goede voorlichting, nakomen van afspraken, correct afgewerkt

Wat viel u in positieve zin op?

In overleg de installatie gemaakt.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat u een goede voorlichting heeft ontvangen. Goed om te horen dat de gemaakte afspraken nagekomen zijn. Wij wensen u heel veel zonuren toe met uw... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat u een goede voorlichting heeft ontvangen. Goed om te horen dat de gemaakte afspraken nagekomen zijn. Wij wensen u heel veel zonuren toe met uw zonnepaneleninstallatie.
088-0237480

Meer personeelscapaciteit, beter plannen ivm materialen en verwachtingen managen.

Heel lang moeten wachten, afspraken niet nagekomen, heel moeilijk bereikbaar, onvolledige voorlichting.

Wat viel u in positieve zin op?

Elektromonteur was goed en vriendelijk en dacht mee.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat de elektromonteur vriendelijk was en mee dacht met u. Spijtig om te horen dat u lang heeft moeten wachten. Helaas zijn we afhankelijk van onze... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat de elektromonteur vriendelijk was en mee dacht met u. Spijtig om te horen dat u lang heeft moeten wachten. Helaas zijn we afhankelijk van onze leverancier en op dit moment zijn diverse materialen slecht leverbaar.

Ruiter

Communicatie over annulering was niet op orde

Goed product, professionele montage

Wat viel u in positieve zin op?

Grote inzet en technisch inzicht

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat de communicatie over de annulering niet soepel is verlopen. Fijn om te horen dat de installatie professioneel is uitgevoerd. Wij wensen u... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat de communicatie over de annulering niet soepel is verlopen. Fijn om te horen dat de installatie professioneel is uitgevoerd. Wij wensen u heel veel zonuren toe met uw zonnepaneleninstallatie.
088-0237480

Afspraken bij storing eerder oplossen.......wij zijn onwetende hierin. Naleving bij storing laat de wensen over....

De voorbereiding en plaatsing is is super goed geregeld echter bij storing, na plaatsing, lijkt het wel of de buit binnen is.
We wachten nog steeds op die service bij storing.
Is bijna 14...
We wachten nog steeds op die service bij storing.
Is bijna 14 dagen geleden gemeld. Zou beter kunnen....

Wat viel u in positieve zin op?

Deskundige en goede begeleiding bij aanschaf en installatie.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat de reactie wat langer duurt dan normaal. Op dit moment is het ontzettend druk op de afdeling service. Inmiddels hebben wij elkaar... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat de reactie wat langer duurt dan normaal. Op dit moment is het ontzettend druk op de afdeling service. Inmiddels hebben wij elkaar telefonisch gesproken met de mededeling dat uw systeem gewoon werkt. Fijn om te horen dat de voorbereiding en plaatsing goed geregeld is.

Henk Blonde

Goed de veiligheid in de gaten houden.

Leuke vakmensen en alles priema uitgevoerd

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid en afwerking door de monteurs en vriendelijk

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat de snelheid en afwerking goed is verlopen. Wij hebben de veiligheid zeker hoog in het vaandel staan en zullen hier dan ook rekening mee houden... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat de snelheid en afwerking goed is verlopen. Wij hebben de veiligheid zeker hoog in het vaandel staan en zullen hier dan ook rekening mee houden tijdens het uitvoeren van de installaties. Verder wensen wij u heel veel zonuren toe met uw zonnepaneleninstallatie.

Dimitry

Betere planningen maken beter personeel de schouwingen laten doen en vooral afspraken nakomen en niet de klant 20 keer laten bellen om het geregeld te krijgen

Veel problemen ervaren

Wat viel u in positieve zin op?

De elektromonteur heeft ons geweldige hopen en was zeer vriendelijk

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat de planning niet soepel is verlopen. Wij zullen dit terugkoppelen naar de desbetreffende afdeling om hier in de toekomst rekening mee te... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat de planning niet soepel is verlopen. Wij zullen dit terugkoppelen naar de desbetreffende afdeling om hier in de toekomst rekening mee te houden. Goed om te horen dat de elektromonteur u geweldig heeft geholpen.