Douwe (Leeuwarden)

Prima panelen en vakkundig geïnstalleerd!

Geregeld via Essent (huur).

Alles

Blomen Jan

?

?

niets

J L Voncken

Voor zover ik kan beoordelen is alles keurig geinstalleerd.

alles digitaal kunnen regelen.

alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie. Een collega neemt op korte termijn contact met u op om de situatie door te spreken. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag. Wij danken... Hartelijk dank voor uw reactie. Een collega neemt op korte termijn contact met u op om de situatie door te spreken. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Goede service, duidelijk. Installatie perfect.

Vriendelijke monteurs

J.J.Blom

Uitstekende service

Hartelijk dank voor uw reactie!

Goede en snelle installatie door bekwame monteurs.

Alles verliep makkelijk via online bestellen.

Alles.

J.holsappel

Ze bevallen prima

Ik heb ze via Essent geregeld

Alles

Roy Eggen

Duidelijke uitleg, meedenken en snelle correcte plaatsing.

De offerte aanvraag was simpel en duidelijk.
Om naderhand extra informatie/advies via het aangeboden tel.nummer te krijgen ging moeizamer.

Wat viel u in positieve zin op?

Aanvraag, afspraken, schouw met bijkomend advies en de uiteindelijke installatie en oplevering.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Spijtig om te horen dat u ons slecht hebt kunnen bereiken. Inmiddels hebben wij hieraan gewerkt en zijn wij beter bereikbaar. Wij wensen u veel zonuren toe!

Personeel gaat in de goot staan bij het plaatsen van de zonnepanelen. Hierdoor is de dakgoot stuk gegaan en dat resulteert in een lekkage. Bedrijf stuurt een klusjesman en na een tijdje is er op... Personeel gaat in de goot staan bij het plaatsen van de zonnepanelen. Hierdoor is de dakgoot stuk gegaan en dat resulteert in een lekkage. Bedrijf stuurt een klusjesman en na een tijdje is er op dezelfde plek weer een lekkage. Volta is erg traag met de klachtenbehandeling en legt de schuld bij mij neer. Ik moet bewijzen dat ik in de tussenliggende periode niet in de dakgoot heb gestaan. Dit heb ik natuurlijk niet gedaan, maar kan dat niet bewijzen ( hoe zounik dat moeten doen?) Terwijl zij het gewoon slecht werk hebben geleverd.
Zeer slecht service, zij reageren het niet goed en klant moet zelf voor de kosten opdraaien.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat ze nog op het dak zitten en mij stroom leveren
Maar krijg je een klacht zijn ze niet te bereiken en houden ze je voor de gek 🤬

E.Miedema

Werknemers werken snel en leveren alles schoon op.
Tevens zijn ze erg vriendelijk

Binnen een paar dagen had ik een offerte.
Daarna telefonisch contact gehad en naar de open dag geweest.
Hier heb ik ook de offerte getekend.
Levertijd was ook wat ze mij daar...
Binnen een paar dagen had ik een offerte.
Daarna telefonisch contact gehad en naar de open dag geweest.
Hier heb ik ook de offerte getekend.
Levertijd was ook wat ze mij daar gezegd hebben.

alles.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Hopelijk delen meer mensen uw mening en zetten ook zij de stap richting zonnepanelen. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.