Frans

De aanvraag tot aan de Datum van montage verliep perfect.
De aanvraag tot aan de Datum van montage verliep perfect.
De montage zelf ging niet helemaal naar verwachting cq wens, de uitvoerende heb ik enkele malen dwingend moeten corrigeren omreden dat ze de panelen niet conform aanbieding maar naar eigen inzicht te kort op de dakrand wilde aanbrengen.
Op aandringen van mij en dat ik anders met uw kantoor zou bellen, zijn ze nu niet optimaal maar naar tevredenheid geplaatst.
Het aanbrengen van de bekabeling in de kruipruimte was niet correct en volgens NEN norm slordig aangebracht, was niet gebeugeld met om de gasleiding gedraaid en met enkele teyraps vastgezet. Dit is inmiddels op mijn e-mail klacht, netjes hersteld.
Ik kom zelf uit de installatie branche en weet uit ervaring dat vertrouwen goed is maar kontroleren beter, was dan ook niet verbaasd over het recent krantenbericht.
Kwaliteit is meestal niet de waarborg van het bedrijf maar de mensen die het realiseren zijn hierin bepalend.
Ik vind dat de opdrachtgever moet kontroleren!

Perfect

Klachtherstel

sjef verhulst

Juiste en goede informatie met betrekking tot het overgaan van de huur van de panelen.

Valt verder niets aan toe te lichten.

Wat viel u in positieve zin op?

Er is totaal niets mis gegaan, de mensen die de panelen hebben geïnstalleerd waren mijn inziens vakbekwaam en vriendelijk

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor prettige uw reactie! Wij wensen u veel zonuren toe en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.

Amand v.d. Brom

Omdat het gehele traject goed is verlopen

Zie bovenstaande

Wat viel u in positieve zin op?

Aanleg en plaats van div. Kabels

Thei Boelema

Monteurs werken netjes en snel,dan als er een storing zou zijn waar wat vervangen dient te worden heeft Volta Solar dit op voorraad en dat is een groot pluspunt tov van de kleinere aanbieders.

Bellen voor een offerte,deze goedgekeurd en de rest ging vanzelf.

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Ik heb er vertrouwen in dat ik het goede zijn en goed geinstaleerd zijn

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.

Goed en snel gelegd, rotzooi wordt meegenomen.

Alles via internet en email

Alles loop soepel

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

PGM Boumans

De prijs en kwaliteit verhouding , en door Volta Limburg had ik al een ketel laten plaatsen , dat was een hele goede service, dus daarom heb ik ook gekozen voor Volta Solar.

geen moeite.

Wat viel u in positieve zin op?

Bijna alles , alleen de uitleg van de omvormer was iets minder , maar dat wees zich eigenlijk van zelf.

Karel

Prima en verzord

prima ofverte

alles netjes verzord

Hartelijk dank voor uw reactie!

Alles verliep volgens afspraak en iedereen was op tijd. Afwerking na montage is zeer netjes. Geen rotzooi achter gelaten. Top.

Ik heb alleen de dakchevk gedaan en mijn verzekering ingelicht. De rest ging vanzelf

Wat viel u in positieve zin op?

Goede communicatie en snelle beantwoording van het mailverkeer. Niks is zo vervelend als je niet hoort of je mailt en krijgt niets terug. Bij volta altijd snel een antwoord.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Goed om te horen dat u het traject als prettig hebt ervaren. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren en nemen uw opmerking mee ter verbetering van onze processen. Wij wensen u... Goed om te horen dat u het traject als prettig hebt ervaren. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren en nemen uw opmerking mee ter verbetering van onze processen. Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen!

Nancy Nijenhuis

De installatie ging goed