Gemak.
Alles digitaal
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Hartelijk dank voor uw reactie!
Alles digitaal
Hartelijk dank voor uw reactie!
De installateur en ik waren het snel eens hoe en waar de omvormer en de diverse kabels te plaatsen.
Alles. Snel en vakkundig, voor zover ik dat kan bekijken.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.
Alles laten regelen en op de gewenste datum waren ze aanwezig. Klein minpuntje. 2 dagen later kwamen ze pas de stroom aanleggen . Wel in overleg met mij, dus dat is weer een pluspunt
Panelen werden binnen 14 dagen al geleverd
Alles
Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
korte lijnen
het gehele proces
Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Ze reageren nergens op. Ze mailen niet terug en ze bellen ook niet.
NIKS
Bedankt voor uw reactie! Graag komen wij met u in contact omtrent uw review. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen? U kunt contact opnemen met onze Servicedesk...
ging gewoon goed
de installatie
Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.
Samenwerkingproject met gemeente Maasgouw
Plaatsing en uitleg
Spijtig om te horen dat u het voortraject niet als prettig hebt ervaren. Het is altijd vervelend als dingen anders lopen dan uw verwachtingen. Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog...
Zie bovenstaande opmerking
Na diverse keren contact en na het uitstellen van het instaleren door andere werkzaamheden is alles toch goed gekomen.
De snelheid en de vakkundigheid van de installatiemonteurs.
Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.