Kok

Goede verkoop

Herhaaldelijk de afspraak af zeggen tot drie keer toe.

De verkoper

Patrick Souren

Traject via Plus-Je-Huis vrij omslachtig (achteraf). Uiteindelijk best wat tijd kwijt om via via alles te regelen i.p.v. direct met betrokken bedrijven. Daarnaast zijn bij ons een aantal zaken niet... Traject via Plus-Je-Huis vrij omslachtig (achteraf). Uiteindelijk best wat tijd kwijt om via via alles te regelen i.p.v. direct met betrokken bedrijven. Daarnaast zijn bij ons een aantal zaken niet goed verlopen, m.n. in communicatie waardoor traject erg lang heeft geduurd.

Proces i.s.m. duurzaamheidslening Provincie was niet duidelijk. Communicatie verliep stroef, heb meermaals met accountmanager contact moeten hebben over voortgang. Hele traject heeft bijna 5... Proces i.s.m. duurzaamheidslening Provincie was niet duidelijk. Communicatie verliep stroef, heb meermaals met accountmanager contact moeten hebben over voortgang. Hele traject heeft bijna 5 maanden geduurd, waardoor panelen veel later dan gepland (veel opbrengst mis gelopen) zijn geplaatst.

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerkers hebben bij installatie zeer netjes gewerkt, duidelijk uitleg gegeven over werking en waren vriendelijk. Telefonische dienstverlening prima.

john voorzaat

Eerste instantie prima gevoel , maar nu er iets stuk is ........

Wat viel u in positieve zin op?

monteurs denken prima mee over oplossingen omtrent de aanleg van de installatie

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie. Als het goed is heeft de afdeling Service inmiddels een afspraak met u gemaakt om een passende oplossing te bedenken. Mocht dit niet het geval zijn, dan vernemen wij... Hartelijk dank voor uw reactie. Als het goed is heeft de afdeling Service inmiddels een afspraak met u gemaakt om een passende oplossing te bedenken. Mocht dit niet het geval zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.

Art

Ik ben zeer tevreden over de service. Als klant vind ik dat het belangrijkste. Daarna komt prijs etc pas.

Gewoon goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Het persoonlijk contact. Heel vriendelijk en beleef personeel bij de installatie en de check aan het einde van de installatie echt super goede service.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe en hopen u in de toekomst ook goed van dienst te kunnen zijn.

Pesch

Goede informatie gehad

Alles is snel afgehandeld

Ondanks met de hitte op dak (35 graden) door gewerkt. KLASSE

Willems

Makkelijk online

De installatie

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.

Peter Moers

Snelle service en keurige oplevering.

Ziekte van één monteur kan niet worden opgevangen. Installatie moest hierdoor worden verzet.

Wat viel u in positieve zin op?

De installatie is snel, netjes en vakkundig gedaan.

Buwalda

Omdat wij zeer tevreden zijn met de zonnepanelen

Wat viel u in positieve zin op?

toen we er achter kwamen dat we een verkeerde aansluiting hadden op het net werd de berekening voor de hoeveelheid zonnepanelen gelijk opnieuw gedaan .

F van der heijden

Prijs kwaliteit

Een aanspreekpunt

Wat viel u in positieve zin op?

Installatie panelen in de meterkast wat minder

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.