Iets duurder dan andere aanbieders maar je wordt dan wel ontzegd en de installatie is top

Via de mail aangevraagd en daarna verliep alles
vlot

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerkers zijn zeer behulpzaam en de monteurs top. Ze houden rekening met al je wensen en handelen hier naar.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Bedankt voor uw fijne reactie! Wij hopen dat u vele jaren plezier heeft van de zonnepanelen.

J.M. van Deur

Zeer goed advies en vakkundige uitvoering.

Na goed advies werd alles tot in de puntjes voor ons geregeld.

Advies, offerte,uitvoering/installatie.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! We wensen u veel plezier van uw zonnepanelen - laat de zon nu maar schijnen!

Ruud Albers

Ik ben zeer tevreden met de manier hoe ik geholpen ben en hoe snel alles gegaan is.

Een belletje was genoeg waarna alles direct goed en snel gelopen is.

Wat viel u in positieve zin op?

Afspraken werden goed nagekomen en bij vragen kreeg ik zeer duidelijke uitleg zodat ik ook echt wist hoe het zat.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Fijn om te horen dat alles correct is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen.

jos jacquemont

Hebben vlug en correct werk geleverd, zowel de voorbesprekingen als de montage. We worden elke maand op de hoogte gehouden van standen van opbrengsten e. d. Tot nu toe alles naar te rede heid

Dat ging allemaal vrij snel en soepel.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Rene Lassauw

Voor de service en kwaliteit

gemakkelijk per mail en tijdig info wanneer plaatsen.

alles.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Piet Bertram

Een dikke 10 omdat tot nu toe alles prima werkt, en alles is gemaakt zoals afgesproken.

Het was binnen een uur alemaal geregeld.

alles

Alles prima verzorgd

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Familie Kunkels

Duidelijke Heldere afspraken goed advies van begin tot en met het plaatsen.

Alles liep vanaf aanmelding tot en met plaatsen op rolletjes.

Alles.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Goed om te horen dat u tevreden bent over het gehele traject! Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen!

Snellelevering

zeertevreden

alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.

Alles is zeer snel en goed geregeld

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Heel erg bedankt voor de fijne review, laat de zon nu maar schijnen!