Kees Wijnen

Het werk is nog niet af. Zo heb ik (nog) niet de mogelijkheid de data uit te lezen over de werking en het resultaat van de zonnepanelen. Werken ze wel? Zo lang ik me die vraag moet stellen , zal ik... Het werk is nog niet af. Zo heb ik (nog) niet de mogelijkheid de data uit te lezen over de werking en het resultaat van de zonnepanelen. Werken ze wel? Zo lang ik me die vraag moet stellen , zal ik mijn eindoordeel opschorten!

Na een eerste consultatie hoorde ik lange tijd niets. Mijn contact bleek later met vakantie. Gelukkig ging het na mijn telefoontje snel!

Wat viel u in positieve zin op?

De installatie zelf, maar ik weet niet of alles werkt en zo ja, hoe goed dan wel. Ik kan niets uitlezen!

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie. Een collega neemt op korte termijn contact met u op om de situatie door te spreken. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag. Wij danken... Hartelijk dank voor uw reactie. Een collega neemt op korte termijn contact met u op om de situatie door te spreken. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

J meertens

De monteurs hebben te veel schade gemaakt

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe en hopen u in de toekomst ook goed van dienst te kunnen zijn.

Loes Franken

In eerste instantie goede service, vriendelijk en behulpzaam. Goede uitleg gekregen over hoe en wat, echter toen kwam de uitvoering. Dubbelwandige schoorsteenpijp is kapot gemaakt, dit was niet... In eerste instantie goede service, vriendelijk en behulpzaam. Goede uitleg gekregen over hoe en wat, echter toen kwam de uitvoering. Dubbelwandige schoorsteenpijp is kapot gemaakt, dit was niet afgesproken tijdens eerste gesprek. Laten we het helemaal maar niet hebben over de afhandeling van de schade. Pijp is nog altijd kapot, en nog altijd vanuit Volta GEEN contact geweest.

ben nog altijd aan het wachten totdat schade wordt gemaakt.

Chris Peeters

Het totaal pakket via Gemeente Brunssum, perfect verzorgd door Volta.

Kleine onduidelijkheid in de communicatie.

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle en goed verzorgde installatie.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Bedankt voor uw fijne reactie! Wij hopen dat u vele jaren plezier heeft van de zonnepanelen.

Omdat het een heel aantrekkelijk is

het heeft even tijd gekost omdat niet iedereen een hellend dak van dakleer kan maken

Wat viel u in positieve zin op?

De offerte en de plaaatsing

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Zonnepanelen zijn netjes geplaatst voor een goede prijs.
Zonnepanelen zijn netjes geplaatst voor een goede prijs.
Echter tijdens installatie weinig informatie waar de werklieden mee bezig waren. Communicatie liep moeizaam. Na installatie moest ik 2 dagen wachten op informatie over mijn systeem in MyEnlighten.
Tijdens offerte fase onduidelijke informatie en/of informatie die gedateerd was in de offerte.
Korting voor aanschaf samen met buren is niet toegekend, doordat andere korting actief was. Dit stond niet op die manier op de offerte.

De moeite lag vooral bij mezelf, omdat ik niet goed wist welk systeem ik wilde en hoeveel panelen.
Volta Solar heeft hier goed geholpen, maar gaf soms verkeerde/onduidelijke informatie. Die later wel gecorrigeerd is.

Op 't Eijnde

VoltaSolar was de duurste van alle aanbieders (de hoogste kosten per geinvesteerde pW). Essent is mijn vaste leverancier evenals Volta. De verwachting was dat VS zou werken met erkende limburgse... VoltaSolar was de duurste van alle aanbieders (de hoogste kosten per geinvesteerde pW). Essent is mijn vaste leverancier evenals Volta. De verwachting was dat VS zou werken met erkende limburgse installateurs, die volledig veilig zouden opereren. De voorlichting hierover kan beter. VoltaSolaris een totaalaanbieder incleenService GarantPlan, dit is markt technisch een sterk punt

Het bestelde aantal panelen kon niet worden geplaatst vanwege belemmeringen aan de dakrand (in beton gegoten bovenste rij pannen). Een extra investering van € 1000,- was nodig om de dakrand te laten... Het bestelde aantal panelen kon niet worden geplaatst vanwege belemmeringen aan de dakrand (in beton gegoten bovenste rij pannen). Een extra investering van € 1000,- was nodig om de dakrand te laten vervangen door modern materiaal. De adviseur die het plan heeft opgesteld heeft alleen gekeken naar het dak (van beneden af) en was duidelijk niet ervaren genoeg om in te schatten dat er een bouwtechnisch probleem zou kunnen zijn.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles in een dag geplaatst door harde werkers uit Bulgarije en Suriname, die wisten wat ze deden en oog hadden voor ontwerp en lijnen.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.

De laat

Snel met offerte zeer langzaam met oplossen probleem

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie. Als het goed is heeft de afdeling Planning inmiddels een afspraak met u gemaakt om de situatie te bekijken. Mocht dit niet het geval zijn, dan vernemen wij dit... Hartelijk dank voor uw reactie. Als het goed is heeft de afdeling Planning inmiddels een afspraak met u gemaakt om de situatie te bekijken. Mocht dit niet het geval zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.

Cyriel Moonen / Imkerstraat 2 / Echt

Offerte traject is prima verlopen.
Na het plaatsen van de order ging alles fout wat er maar fout kan gaan.
# Order niet gelezen (Lening over het hoofd gezien, Lay-out van de panelen...
Offerte traject is prima verlopen.
Na het plaatsen van de order ging alles fout wat er maar fout kan gaan.
# Order niet gelezen (Lening over het hoofd gezien, Lay-out van de panelen fout, Service garantplan niet geactiveerd)
# Op 6 april panelen niet stormvast gemonteerd, waardoor her-installatie op 16 april (nadat ik zelf per toeval de fout ontdekt had)
# Tijdens her-installatie wordt ontdekt dat kabel van een van de optimizers zwaar beschadigd was. --> vervangen.
# Tijdens de installatie is de zegel van de elektriciteitsmeter verbroken. Deze zou binnen enkele dagen weer aangebracht worden. Inmiddels is 3 keer toegezegd dat dit snel geregeld zal worden. Maar nog steeds niets!
# Vanaf het begin zit er een softwarefout in het portal van de omvormer. Optellingen lopen fout. De Volta-mensen met wie ik hierover gesproken heb, verschuilen zich achter Solar Edge ??
# Voor de gemaakte fout bij de installatie is een compensatie toegezegd. (inmiddels 3 keer). Maar ik heb nog steeds niets vernomen

Bestellen ging prima.
Correct installeren en "after-sales" is om te gillen!

Offerte-traject verliep prima.
Order uitvoering en after-sales is een drama

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij stellen uw gemelde suggestie op prijs en willen deze meenemen om onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Graag komen we met u in contact om uw opmerking te... Hartelijk dank voor uw reactie! Wij stellen uw gemelde suggestie op prijs en willen deze meenemen om onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Graag komen we met u in contact om uw opmerking te bespreken. Zou u hiervoor contact met ons willen opnemen? Alvast vriendelijk dank!