Heel tevreden

Alles heel vlug gegaan

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor prettige uw reactie! Wij wensen u veel zonuren toe en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.

solarmannetje

Omdat alles perfect geregeld wordt en ook omdat het aanleggen van installatie netjes en vakkundig is gebeurd.
En men nergens geen omkijken naar heeft alles wordt voor je geregeld .

Van aanvraag tot levering heeft het nog geen 5 weken geduurd.

Wat viel u in positieve zin op?

Er ging niks mis dus alles was goed gepland en geinstalleerd alles liep op rolletjes.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Bedankt voor uw fijne reactie! Wij hopen dat u vele jaren plezier heeft van de zonnepanelen.

Woensdag 18 april hebben ze bij ons de Zonnepanelen geplaatst .
Maar tot vandaag 24 april doen ze het nog steeds niet .
Al meerdere keren gebeld wanneer ze de panelen komen aansluiten...
Woensdag 18 april hebben ze bij ons de Zonnepanelen geplaatst .
Maar tot vandaag 24 april doen ze het nog steeds niet .
Al meerdere keren gebeld wanneer ze de panelen komen aansluiten maar worden niet terug gebeld .
ze zijn van 8 tot half 4 bezig geweest, en daar een dag vrij voor gepakt .
Dan zou je toch mogen verwachten dat ze het doen .
Rede dat ze de Zonnepanelen niet kunnen aansluiten is dat ze niet door de vloer naar de kruipruimte komen !!
terwijl hier in de straat al drie huizen de panelen hebben .
verder waren we tevreden .

zie eerdere opmerking !!!

Wat viel u in positieve zin op?

De informatie die ik thuis kreeg .

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie. Als het goed is heeft de afdeling Planning inmiddels een afspraak met u gemaakt om de situatie te bekijken. Mocht dit niet het geval zijn, dan vernemen wij dit... Hartelijk dank voor uw reactie. Als het goed is heeft de afdeling Planning inmiddels een afspraak met u gemaakt om de situatie te bekijken. Mocht dit niet het geval zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.

Wim

Aardige beleefde en kundige monteurs.
De gebruikte materialen van goede kwaliteit. 6445CB

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

Afspraak is afspraak

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

Ligt aan toekomstige service

Bestelling en plaatsing gingen vlug

Installatie soepel en vlug

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie. Een collega van de afdeling Service neemt op korte termijn contact met u op om de situatie door te spreken. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit... Hartelijk dank voor uw reactie. Een collega van de afdeling Service neemt op korte termijn contact met u op om de situatie door te spreken. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag. De afdeling Service is bereikbaar op telefoonnummer 088-0237480. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Ad Smulders

Goed meedenken en nette plaatsing van een mooi product.

De moeite zit hem met name in het maken van de (voor mijn gevoel) juiste keuze in product en leverancier. Aangezien het voor mij (en ik denk voor heel veel klanten) iets nieuws en onbekends is,... De moeite zit hem met name in het maken van de (voor mijn gevoel) juiste keuze in product en leverancier. Aangezien het voor mij (en ik denk voor heel veel klanten) iets nieuws en onbekends is, levert dat zeker in het begin veel vragen en onzekerheid op. En uiteindelijk vertrouw je erop dat de leverancier het goed zal doen.
Achteraf gezien is alle documentatie en informatie helder. Maar in de beginfase is het best lastig.

Wat viel u in positieve zin op?

Flexibiliteit en deskundigheid van de klantenservice. Kwaliteit van de monteurs.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Hopelijk delen meer mensen uw mening en zetten ook zij de stap richting zonnepanelen. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Duidelijke offerte, snelle levering. Te weinig aandacht voor de aansluiting naar meterkast.

Offerte was helder, installatie duurde 2 in plaats van 1 dag

Wat viel u in positieve zin op?

Offerte traject, meedenken van de monteurs

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen!

Hendrikx

Klantvriendelijkheid. Ook nadat de zonnepanelen geplaatst zijn, is Volta Solar zeer klantvriendelijk.
Zonnepanelen keurig geplaatst en de afwerking binnenshuis is uitstekend.
Alles...
Zonnepanelen keurig geplaatst en de afwerking binnenshuis is uitstekend.
Alles gebeurde in overleg. Zeer tevreden hierover.

Na telefonische voorlichting en akkoord bevinden van de offerte is er een afspraak gemaakt over de plaatsing. Verder heb ik niets hoeven te regelen. Volta Solar regelde verder alles

Wat viel u in positieve zin op?

Advisering en montage. Binnenshuis alles zeer netjes afgewerkt!

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.

Zolang de provincie mee helpt en je de btw terug krijgt is dit zeer gunstig

Wat viel u in positieve zin op?

Netjes gewerkt door de monteurs en het vooraf aan de telefoon was ook inorde.