Vragen worden niet beantwoord en genegeerd. Aansluiting op netwerk wordt slecht gedaan. Geen afterservice.

Wat viel u in positieve zin op?

Men kwam op de afgesproken dag...

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Bedankt voor uw reactie! Wij hebben u getracht te bellen. Graag komen wij met u in contact omtrent uw review. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen? U contact opnemen met... Bedankt voor uw reactie! Wij hebben u getracht te bellen. Graag komen wij met u in contact omtrent uw review. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen? U contact opnemen met onze Servicedesk (088-0237480). Zij beantwoorden uw vragen graag!

Ging snel, prijzen kwamen overeen met andere leveranciers , maar daar had ik een minder gevoel bij.
gevoel dus. niet beredeneerd.

ging gemakkelijk met goede uitleg

het meeste

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben omtrent de installatie, dan kunt u contact opnemen met onze... Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben omtrent de installatie, dan kunt u contact opnemen met onze Servicedesk (088-0237480). Zij beantwoorden uw vragen graag!

M. Schmit

Snel en professioneel geplaatst

Iets meer dan een maand van eerste contact tot plaatsing

Wat viel u in positieve zin op?

Alles, van eerste contact tot installatie

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Afspraken goed nagekomen.

Installatie en snelheid

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.

W van de Roer

Zeer tevreden over de uitleg en service

Snelle reactie op aanvraag.

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

Henk

Werkt goed, vakkundig en snel

Met een gesprek
Is het in gang gezet

Wat viel u in positieve zin op?

Proces verliep goed. Omvormer had eerste week

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag. Wij... Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe!

Suylen de rijck

Het is goed dat je iets voor het milieu doet . En het leverd iets op in de portemonnee .

Niet veel internet kijken bellen en informeren . En klaar was het.

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Goede afspraken en goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Alles, netjes,tijd voorafgemeld dat men onderweg was, oplevering

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor prettige uw reactie! Wij wensen u veel zonuren toe en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.