H.j.Offermans

Storm sparen

Schnell antwoord en schnel geïnstalleerd

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

LJ Janssen

Super toelichting en inlichtingen, goed nakomen van de gemaakte afspraken

Procedure was heel gemakkelijk

alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

M.Pluijmakers

Omdat het goede panelen zijn

Volta Solar heeft dit geregeld

alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze aanvraag en over de service en kundigheid van de monteurs.

wij stuurde een aanvraag en dezelfde dag hadden we al een offerte en binnen 1,5 maand lagen ze er al op.

Wim K

Zowel het voor traject alsook de montage is naar volle tevredenheid verlopen.

Alles prima volgens planning verlopen, ook ondanks de kou.

Wat viel u in positieve zin op?

Geen op of aanmerkingen, alles prima verlopen.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Monteurs vaakbekwaam. Goede service.

Er is niks fout gegaan.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.

Omdat ze goed zijn

werd via de woningbouwvereniging besteld

Wat viel u in positieve zin op?

de installatie in zn geheel

Antoin Lutgens

Volta is een vertrouwd begrip ,en zal niet zo snel failliet gaan als andere zonnepaneel aanbieders.

De krediet aanvraag bij SvN is moeizaam verlopen (had hulp kunnen gebruiken in verband met benodigde papieren)

Wat viel u in positieve zin op?

Het plaatsen van de hele installatie is vlekkeloos verlopen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Jolanda lemmens

Omdat die mannen die bij mij geweest zijn waren super kerels legde alles goed uit niks was te veel gevraagd ze maakte alles netjes schoon ze hebben super hun werk gedaan

Dat kwam om de gemeente brunssum die waren constand moeilijk aan doen moet precies in een vierkant vak lag niet aan jullie ma aan de gemeeente zelf

Alles heb geen opmerkingen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

De samenwerking van Volta in het Zonnepanelenproject Parkstad is een trigger geweest. Het pakket in samenwerking met de gemeente Kerkrade was een mooi aanbod.

Bij aanvang ging er iets mis vanwege de plaatsing van het pakket bij de VVE in plaats van een particulier. Daarover moest eerst gecorrespondeerd worden. Ik neem aan dat dit lag aan juridische... Bij aanvang ging er iets mis vanwege de plaatsing van het pakket bij de VVE in plaats van een particulier. Daarover moest eerst gecorrespondeerd worden. Ik neem aan dat dit lag aan juridische onwetendheid bij de eerste intakers.

Wat viel u in positieve zin op?

Na de aanvankelijk moeizame start en correspondentie heel tevreden over de snelheid en deskundigheid en plezierige contacten.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Goed om te horen dat u het traject als prettig hebt ervaren. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen!