H klaas

Van begin tot het einde heeft u zich aan de afspraken gehouden.
Alles werd netjes uitgelegd en goed afgelevert

Ik moest vragen naar een dakplan die ik nodig had omdat ik in een beschermt dorpsgezicht woon.
Dit ging snel maar kan ook gelijk geleverd worden als ik de omgevingsvergunning moet aanvragen want dat gaven jullie wel aan.

Wat viel u in positieve zin op?

Op het dakpan na ging alles goed

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Bedankt voor uw vertrouwen!

Nvt

nvt

nvt

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

De plaatsing van de zonnepanelen en ook de voorbereiding er van is heel prettig verlopen.

Eigenlijk geen enkele moeite. Er was een informatie avond van de gemeente over dit onderwerp en daarna was een contact leggen voldoende.

Alles.

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

In combinatie met het gemeenteproject hoef je nergens naar om te kijken.

alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

L.h.w.g.Bos

Goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Installatie snel en correct en vakkundig

Eenvoudig

Offerte, bevestigen, klaar

Alles

Wiel lemmens

Mijn belangrijkste reden van aanbeveling is betrouwbaarheid en deskundigheid van Volta.

Informatie via telefoon is goed geregeld.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles is verlopen volgens afspraak en indien nodig voor vragen goede bereikbaarheid.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Correcte behandeling, deskundige medewerkers

snelle reactie op aanvraag, flexibele omgang met vragen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Door een fout in het systeem zijn er per abuis herinneringsmails verzonden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Wij danken u voor uw vertrouwen en hopen dat u... Hartelijk dank voor uw reactie! Door een fout in het systeem zijn er per abuis herinneringsmails verzonden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Wij danken u voor uw vertrouwen en hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.

Ralph claessen

Alles is goed verlopen

De eerste installatie die ik aanvroeg en ging mis en heb ik andere panelen moeten nemen omdat de panelen die ik in eerste instantie aan vroeg uit het arsortement waren.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles buiten de eerste factuur en de panelen die ik vroeg.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw tip! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Prima levering, duidelijk aanbod, goed afgewerkt

panelen moesten toch in andere richting geplaatst worden en er was geen electricien beschikbaar op de dag van plaatsing

plaatsing en uitleg