Anne Meinema

Voldoet volledig aan verwachting.

Hele bestel traject was zeer duidelijk en efficiënt.

Wat viel u in positieve zin op?

Informatie vooraf en tijdens het traject.
Communicatie, zorgvuldigheid,correct nakomen van afspraken.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Bedankt voor uw fijne reactie! Wij hopen dat u vele jaren plezier heeft van de zonnepanelen.

VvE De Kloostertuin, Ruud Plantinga

De aanbieding, afspraak voor plaatsen en de plaatsing zelf waren volledig naar wens.

Het bestellen en laten plaatsen is geen dagelijks werk, dus zeer weinig moeite is te laag gesteld.
Maar de begeleiding in de bestel en planning-fase was zodanig dat ik mij nooit ongemakkelijk gevoeld heb.

Wat viel u in positieve zin op?

De gehele plaatsing en aanleg van het kabelcircuit was van grote klasse. Emile dacht in alles mee en vond steeds de beste oplossing. De uitleg had wat uitgebreider gekund en heeft mogelijk wat te... De gehele plaatsing en aanleg van het kabelcircuit was van grote klasse. Emile dacht in alles mee en vond steeds de beste oplossing. De uitleg had wat uitgebreider gekund en heeft mogelijk wat te leiden onder de taalbarrière.
Maar in wezen wijst de weg zich vanzelf.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben omtrent de installatie, dan kunt u contact opnemen met onze... Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben omtrent de installatie, dan kunt u contact opnemen met onze Servicedesk (088-0237480). Zij beantwoorden uw vragen omtrent de monitoring graag!

Zo goed als het liep via Eco Pro in 2015 , zo stug liep het nu via Volta Solar (Eco Pro is overgenomen door Volta Solar)
Eerst haden we een lekkage vanwege een openliggend dak bij regen;...
Eerst haden we een lekkage vanwege een openliggend dak bij regen; vervolgens kwamen we er bij de eerste januari storm van 2018 achter dat ze de pannen wel hadden teruggelegd maar niet meer hadden gehaakt, zoals deze oorspronkelijk vastzaten op het dak. Vervolgens de strijd die je moet leveren om weer alles hersteld te krijgen, was nou niet bepaald uitblinken in service en klantvriendelijkheid.
IK HEB TOT HEDEN NOG GEEN HANDTEKENING VOOR OPLEVERING GEZET; IS MIJ OOK TOT OP HEDEN NOG NIET GEVRAAGD !!!!!!
Ik heb ook nog steeds niks vernomen over de teruggave van de BTW .

Wat viel u in positieve zin op?

De panelen werken zoals ze moeten

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij stellen uw gemelde suggestie op prijs en nemen deze mee om onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Uw opmerking is reeds teruggekoppeld aan de betreffende de... Hartelijk dank voor uw reactie! Wij stellen uw gemelde suggestie op prijs en nemen deze mee om onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Uw opmerking is reeds teruggekoppeld aan de betreffende de betreffende afdeling en alles is reeds doorgezet ter verwerking. Voor de nodige zaken wordt indien nodig contact met u opgenomen. Mocht u nog vragen hebben. Dan vernemen wij dat graag.

Berentsen jtw

Zie beneden.

Volta neemt je een hoop werk uithanden.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles, behalve de inschattings fout waardoor er 8 extra panelen kunnen worden geplaatst. Proces voor de extra panelen loopt reeds.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren en zorgen dat alles snel wordt geregeld.

Frans

Veel mailwisseling nodig gehad om tot de de juiste documenten te komen en nog steeds

In begin zeer slecht geholpen, het kon niet. Tot er een andere medewerker wel serieus met mijn vraag aan de slag ging.

Contacten met installateurs

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Spijtig om te horen dat u het voortraject niet als prettig hebt ervaren. Het is altijd vervelend als dingen anders lopen dan uw verwachtingen. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te... Spijtig om te horen dat u het voortraject niet als prettig hebt ervaren. Het is altijd vervelend als dingen anders lopen dan uw verwachtingen. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren en zijn u ook in de toekomst graag van dienst. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Zie hieronder.

Zodra de weersomstandigheden het toelieten (storm en vriesweer) werden de panelen gemonteerd.

Wat viel u in positieve zin op?

Het probleemoplossend vermogen van de monteurs

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

v.essers

Geheel tevreden, alles volgens afspraak afgehandeld

een mailtje en alles werd in gang gezet in begrijpelijke taal

alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Prut bedrijf dat niet de nodige kennis in huis heeft om een goed advies te kunnen leveren. Komen ze er niet uit dan gaan ze liegen.

Het is niet gelukt omdat Solar Volta het niet kan.

Niets

Snelle service,online worden de panelen in de gaten gehouden.

na het schouwen was het snel geregeld.

vrijwel alles.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

K.Boois

Prijs - kwaliteitverhouding, goede service

net

Wat viel u in positieve zin op?

Bekwaamheid monteurs, goede service en vriendelijk personeel

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!