De service laat te wensen over. Na ondertekenen van de offerte zou er contact zijn. Echter na een aantal weken nog geen bericht gehad en dus zelf gebeld. Dit geldt eveneens voor de login van... De service laat te wensen over. Na ondertekenen van de offerte zou er contact zijn. Echter na een aantal weken nog geen bericht gehad en dus zelf gebeld. Dit geldt eveneens voor de login van Solaredge en de offerte. Daar moest ik zelf achteraan. De prijs is dan wel positief en de monteurs waren prettig in het contact. Ook nadat er waterschade was, is er een monteur meteen gekomen. Om dit echter via de klantenservice te doen en planning ben je veel telefoontjes en mailtjes kwijt.

Zie opmerking boven

Zie boven

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

Vartanjan

De monteurs hebben zich niet aan procedure van hun werk protocol gehouden. Mijn zolder en mijn traphuis vies achtergelaten. Traparmleuningen vies gemaakt

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij stellen uw gemelde suggestie op prijs en nemen deze mee om onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Uw opmerking is reeds teruggekoppeld aan de betreffende... Hartelijk dank voor uw reactie! Wij stellen uw gemelde suggestie op prijs en nemen deze mee om onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Uw opmerking is reeds teruggekoppeld aan de betreffende installateur.

A.M.J.Janssen

Bevallen goed, maar slechte voorbereiding van installatie.

Communicatie onvoldoende

De installatie

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

I.v. m totaalpakket met garantie en ondersteuning van de gemeente voerendaal.

Naar aanleiding van de voorlichtingsavond met de gemeente voerendaal.

Wat viel u in positieve zin op?

Het installeren van de zon EPA

het installeren van de zonnepanelen en overige toestellen.

Goede afhandeling

afhandeling

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Fijn om te horen dat alles correct is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen.

Jos

Goede info vooraf, snelle afspraak voor plaatsing en uitstekende en vakkundige uitvoering van montage van zonnepanelen en alles wat daarbij hoort.

Er waren meedere offertes nodig met de daarbij behorende onderlinge communicatie om tot een goede keuze op maat te komen.

Wat viel u in positieve zin op?

Idem als inhoud van eerste toelichting.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw tip! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Huyzer van'tGeloof

Qua voorbereiding kan het beter. Maatvoering en juiste panelen

Installatie gaf problemen, onjuiste maatvoering

Wat viel u in positieve zin op?

Kan ik niet noemen. Werkvoorbereiding was matig

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.

Ik vind Volta Solar een prima bedrijf, en ben bereid voor alle service te betalen. Maar ik kan me voorstellen dat mensen t goedkoper willen en dan voor n andere leverancier kiezen

Ik wilde persoonlijk advies thuis, daar heb ik wel even op moeten wachten. Daarna is iemand komen kijken of m'n dak goed genoeg was im panelen op te leggen. Alhoewel toen al met enige aarzeling werd... Ik wilde persoonlijk advies thuis, daar heb ik wel even op moeten wachten. Daarna is iemand komen kijken of m'n dak goed genoeg was im panelen op te leggen. Alhoewel toen al met enige aarzeling werd dak toch goed gekeurd mits voldoende reserve-dakpannen. Hiervoor gezorgd. Toen de panelen gelegd zouden worden zei bedrijf die dat kwam doen dat m'n dak(pannen. En daarmee ook panlatten etc) tóch te slecht was om de panelen op te leggen.
Hierdoor een onverwachte kostenpost gehad omdat dak in orde moest worden gemaakt, en uiteraard hierdoor vertraging met plaatsen van panelen.
Overigens wel n prima dakdekkersbedrijf

Wat viel u in positieve zin op?

Alle uitleg, t meedenken, te woord staan aan telefoon, de uiteindelijke uitvoering

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij stellen uw gemelde suggestie op prijs en nemen deze mee om onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren... Hartelijk dank voor uw reactie! Wij stellen uw gemelde suggestie op prijs en nemen deze mee om onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

goessens

Op het ogenblik kan ik nog geen volledige beoordeling geven daar Volta Solar nog moet terugkomen om een probleem te bekijken wat de dakpannen betreft
over de medewerkers ben ik wel zeer...
over de medewerkers ben ik wel zeer tevreden
ik wil later als alles definitief is opgelost een definitieve beoordeling geven

telefonisch onderhoud was vriendelijk en kundig goed advies planning goed uitgevoerd

Wat viel u in positieve zin op?

de beoordeling is nog niet definitief (zie mijn informatie vraag 1)

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie. Als het goed is heeft de afdeling Planning inmiddels een afspraak met u gemaakt om de situatie te bekijken. Mocht dit niet het geval zijn, dan vernemen wij dit... Hartelijk dank voor uw reactie. Als het goed is heeft de afdeling Planning inmiddels een afspraak met u gemaakt om de situatie te bekijken. Mocht dit niet het geval zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.