Wat viel u in positieve zin op?
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Hartelijk dank voor uw reactie!
Hartelijk dank voor uw reactie!
Vond het naar verhouding lang duren voordat de daadwerkelijke installatie plaatsvond. Offertetraject ging wel snel.
Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.
Weinig een keer op internet en daarna gelijk alles geregeld
Alles van begin tot eind
Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.
Alles
Het was alleen de info en het bevestigen van akkoord en ook nog eens binnen 2 weken na bevestigen dat ze al geïnstalleerd werden
Eigenlijk alles
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.
Alles
Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Alles ging prima
Alles ging uitstekend geen opmerkingen
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Hopelijk delen meer mensen uw mening en zetten ook zij de stap richting zonnepanelen. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.
ging allemaal van een leien dakje
totale pakket
Alles wordt ingepland door Volta zelf.
Alles.
Hartelijk dank voor prettige uw reactie! Wij wensen u veel zonuren toe en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.
Afspraken zijn steeds door u nagekomen
Alles ben tevreden