Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

Goed werk..alles wordt netjes opgeruimd

Vond het naar verhouding lang duren voordat de daadwerkelijke installatie plaatsvond. Offertetraject ging wel snel.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Hunter

Goede service en prijs kwaliteit is goed

Weinig een keer op internet en daarna gelijk alles geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Alles van begin tot eind

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.

Netjes en goed werk

Alles

Sandra Leenders

De service, de info en de afhandeling en plaatsing zijn volledig perfect verlopen

Het was alleen de info en het bevestigen van akkoord en ook nog eens binnen 2 weken na bevestigen dat ze al geïnstalleerd werden

Eigenlijk alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

blaauw

Prima uitleg, je hoeft zelf niets te regelen

Alles ging prima

Wat viel u in positieve zin op?

Alles ging uitstekend geen opmerkingen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Hopelijk delen meer mensen uw mening en zetten ook zij de stap richting zonnepanelen. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Goede info vooraf snelle levering goed advies

ging allemaal van een leien dakje

totale pakket

Florakx

Goede service en duidelijke communicatie

Alles wordt ingepland door Volta zelf.

Alles.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor prettige uw reactie! Wij wensen u veel zonuren toe en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.

Prima werk afgeleverd door uw monteurs.

Afspraken zijn steeds door u nagekomen

Alles ben tevreden