Wierda

Zeer netjes en precies werk door het installatieteam.
Scherpe offerte. Heldere communicatie.

Ik heb zelf het AC traject gedaan, dus ik heb wel wat werk gehad.

Wat viel u in positieve zin op?

Communicatie, kwaliteit van het werk, snelheid van het werk, uitleg.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor prettige uw reactie! Wij wensen u veel zonuren toe en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.

L van Bree

Alles in een service

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Folkert NIessen

Alles was goed geregeld. Plaatsen ging erg snel en waren erg meedenkend.

Alles ging goed via mail en telefoon.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.

Wel, prima aanbod

Afspraak maken ging moeilijk

Binnen een dag klaar

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij wensen u veel zonuren toe en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.

Ik kan dit nu nog niet beoordelen! Het werk wat de mannen hebben geleverd, ziet op het eerste gezicht goed uit, ze waren vlijtig en vriendelijk. Het opruimen kan beter. Wat wel een punt voor... Ik kan dit nu nog niet beoordelen! Het werk wat de mannen hebben geleverd, ziet op het eerste gezicht goed uit, ze waren vlijtig en vriendelijk. Het opruimen kan beter. Wat wel een punt voor verbetering is de planning. Zowel wij als onze buren hebben zonnenpanelen besteld. Doe dat dan op een en dezelfde dag monteren. Nu moet er zijn als mijn panelen gemonteerd worden en als de buren ze krijgen moeten die mannen alweer over mijn dak, de ladder via mij voorzijde op gaan omdat de buren drie etages hebben en de panelen op het dak van de tweede etage achter gemonteerdmoetne worden. en als je dannachtdienst hebt gehad, dan ben je niet zo happy met zo'n vroege vogels die over "mijn dak"moeten lopen om spullen van mijn buren te installeren. Mvg

Neen

Zie boven

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.

Ederveen

Wel: omdat het voortraject vakkundig is opgepakt. Ook de monteurs waren zeer kundig.
Niet: omdat de planning niet goed verlopen Is. Een dag met verlof thuis gezeten en niemand kwam opdagen. Na enkele keren bellen bleek geen monteur ingepland te zijn.

Zoals eerder omschreven.

Wat viel u in positieve zin op?

Voortraject inclusief de schouwing en de montage.

H. Smeets

Perfecte service en installatie.

Een telefoontje en kon al een afspraak maken.

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer snel en professioneel aangebracht.

Rob Branse

Alles prima geregeld

Super snel alles afgehandeld

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Wiel te Poel

Omdat dit probleemloos verlopen is.

een telefoontje was voldoende.

Wat viel u in positieve zin op?

Het ging allemaal heel snel desondanks het slechte weer, maar de stoeptegels om de panelen op hun plaats te houden zijn waarschijnlijk niet voldoende, want bij stormachtig weer hoorden wij bonkend... Het ging allemaal heel snel desondanks het slechte weer, maar de stoeptegels om de panelen op hun plaats te houden zijn waarschijnlijk niet voldoende, want bij stormachtig weer hoorden wij bonkend geluid op het dak (ga met storm ook niet op het dak zitten wachten om dit vast te stellen)

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. U kunt contact opnemen met onze Servicedesk (088-0237480). Zij beantwoorden uw vragen... Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. U kunt contact opnemen met onze Servicedesk (088-0237480). Zij beantwoorden uw vragen graag!

Wim van der Heijden

Vanaf het eerste kontakt, schouw, plaatsing door twee zeer vakkundige en keurige monteurs, en kontakt via mail: Alles even prettig! Ook fijn de app, waarmee de werking en opbrengsten van de... Vanaf het eerste kontakt, schouw, plaatsing door twee zeer vakkundige en keurige monteurs, en kontakt via mail: Alles even prettig! Ook fijn de app, waarmee de werking en opbrengsten van de zonnepanelen kan worden gevolgd.

Eerste kontakt opgenomen met SolarVolta. Daarna werd alles door SolarVolta geregeld. Als klant nergens meer naar hoeven omkijken.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles ging heel goed. Vanaf het eerste kontakt tot en met de oplevering.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Hopelijk delen meer mensen uw mening en zetten ook zij de stap richting zonnepanelen. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.