Coopmans

Neem klanten serieus en neem tenminste de moeite contact op te nemen na diverse meldingen en een klacht.

Heb een storing al drie keer gemeld en een klacht ingediend. Behalve een automatische reactie per email, word ik als klant gewoonweg genegeerd.

Service van Ecopro destijds uitstekend

Te veel om weer te geven

U beloofd, doet niks, Houdt zich niet aan afspraken, negeert de klant

Was er niet

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Graag ontvangen wij u gegevens via een privébericht (zonnepanelen@voltasolar.nl), zodat wij het... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Graag ontvangen wij u gegevens via een privébericht (zonnepanelen@voltasolar.nl), zodat wij het probleem voor u kunnen oplossen.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Stanislauskij

Meedenken en afspraken nakomen

Zonnepanelen overgenomen bij aankoop van het huis. We zijn al sinds augustus aan het proberen om de solaredge app omgezet te krijgen, inmiddels zelf al 7 keer gebeld en ik wordt steeds afgescheept... Zonnepanelen overgenomen bij aankoop van het huis. We zijn al sinds augustus aan het proberen om de solaredge app omgezet te krijgen, inmiddels zelf al 7 keer gebeld en ik wordt steeds afgescheept met het antwoord dat het snel opgelost wordt. De laatste keer werd er pas geluisterd toen ik vroeg om het email adres te checken, deze hadden ze verkeerd overgenomen en nu zouden we de app dezelfde dag krijgen. Inmiddels weer een aantal dagen verder en nog steeds geen respons. Absurd slechte service

Niks

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat de app nog niet naar behoren werkt. Onze excuses hiervoor. De verhuizing is netjes doorgegeven. Wij zullen de afdeling service een mail... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat de app nog niet naar behoren werkt. Onze excuses hiervoor. De verhuizing is netjes doorgegeven. Wij zullen de afdeling service een mail sturen om de monitoringsapp over te zetten op u naam,

Jan

Neem klanten en klachten serieus

Reageert niet op mails, garantie defect paneel kost mij toch €600. Te gek voor woorden.

Niets

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u klachten niet serieus worden genomen. Graag ontvangen wij u gegevens via een privébericht, zodat wij het probleem voor u kunnen oplossen.... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u klachten niet serieus worden genomen. Graag ontvangen wij u gegevens via een privébericht, zodat wij het probleem voor u kunnen oplossen.

Linda

Reactie op vragen en klachten

2 jaar geleden zijn er bij ons zonnepanelen geplaatst. Ik heb een paar maanden geleden contact gehad dat ik er graag 3 bij wil laten leggen.Dit was niet mogelijk omdat Volta ineens niet meer in... 2 jaar geleden zijn er bij ons zonnepanelen geplaatst. Ik heb een paar maanden geleden contact gehad dat ik er graag 3 bij wil laten leggen.Dit was niet mogelijk omdat Volta ineens niet meer in Brabant zou mogen komen? Hier contact over gehad en ook aangegeven dat ik een service garant plan heb. Deze zou gewoon door kunnen lopen. Nu krijg ik tot mijn grote verbazing een mail dat deze vanaf 1 december stop gezet wordt door Volta? Dit kan toch niet zomaar? Waar moet ik terecht bij storingen? Btw wij zitten 5 km over de grens van Limburg dus ditmaakt het wel extra zuur!

Wat viel u in positieve zin op?

de nette herplaatsing van de zonnepanelen na dakrenovatie

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u het gevoel heeft dat wij niet op uw vragen reageren. Onze excuses hiervoor. Wij voeren inderdaad alleen service uit in Limburg, hiervoor... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u het gevoel heeft dat wij niet op uw vragen reageren. Onze excuses hiervoor. Wij voeren inderdaad alleen service uit in Limburg, hiervoor heeft Essent de verdeling gemaakt. Wij adviseren u ook om de service aan te vragen bij een lokale installateur.

Knops

Doorgaan met vriendenkorting. Ik heb een kennis overgehaald om ook een installatie bij jullie te kopen maar toen kreeg ik te horen dat
Jullie gestopt zijn met vriendenkorting. Stond toen wel...
Jullie gestopt zijn met vriendenkorting. Stond toen wel nog op de site.

Correcte afspraken

Correcte en deskundige opstelling

John van den Heuvel

Denk niet dat het negeren van je klanten de oplossing gaat zijn.

Heb 1 juni een storing bij jullie gemeld en nu dikke VIER maanden later zitten we nog steeds met een kapotte omvormer.
Je krijgt geen enkele reactie op mailtjes of terugbelverzoeken die je via...
Je krijgt geen enkele reactie op mailtjes of terugbelverzoeken die je via telefonistes doet. NUL NADA NIKS!!!!

Niks

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u het gevoel heeft gekregen dat u door ons wordt genegeerd. Onze excuses hiervoor. Graag ontvangen wij uw gegevens via de volgende link:... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u het gevoel heeft gekregen dat u door ons wordt genegeerd. Onze excuses hiervoor. Graag ontvangen wij uw gegevens via de volgende link: https://voltasolar.nl/storing/, zodat wij de storing voor u kunnen oplossen.
088-0237480

NIET!!! WAARDELOOS IN REAGEREN OP EEN STORING. WE WORDEN GEWOON GENEGEERD!!!!!!

Niets!!!

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Vervelend dat er niet op uw mails wordt gereageerd. Graag ontvangen wij uw storing via de volgende link: https://voltasolar.nl/storing/, zodat wij uw storing... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Vervelend dat er niet op uw mails wordt gereageerd. Graag ontvangen wij uw storing via de volgende link: https://voltasolar.nl/storing/, zodat wij uw storing kunnen oplossen.

Dave van der Weerden

Doe eens wat aan de storingen. Wel meer werk aannemen en na de installatie laten ze je vallen.

Ze installeren wel maar als er iets mee is moet je bedelen voor hulp. Na het hogerop zoeken krijg ik opeens wel contact en een afspraak.

de installateurs waren aardig

schillings