Joost van de Leemput

Contact opnemen wanneer je belooft contact op te nemen, afspraken nakomen, klanten helpen en niet laten stikken.

Volta lost storing niet op en stuurt je van kastje naar de muur wanneer je contact zoekt.

Niets.

Misschien nog wat duidelijker?

Vriendelijk, maar ook niet altijd even helder. En altijd bereid om me Echt te Ontzorgen zoals beloofd

prettig in de omgang

Betere communicatie over planning

Zeer tevreden over de montage

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs waren op elkaar ingespeeld

Stephan

Fix this shit

Na 2 maanden aan het lijntje gehouden te worden met een getekende offerte word vervolgens in een 5 min gesprek verteld dat het technisch niet mogelijk is ze te plaatsen. dat terwijl ik in een tuin... Na 2 maanden aan het lijntje gehouden te worden met een getekende offerte word vervolgens in een 5 min gesprek verteld dat het technisch niet mogelijk is ze te plaatsen. dat terwijl ik in een tuin sta met de daken links en rechts van identieke huizen waar ze wel op liggen.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Wij beoordelen de daken inderdaad erg kritisch, dit omdat tijdens de schouwcontroles vaak oudere daken uitvallen. Op basis van een aantal kenmerken wordt er dus... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Wij beoordelen de daken inderdaad erg kritisch, dit omdat tijdens de schouwcontroles vaak oudere daken uitvallen. Op basis van een aantal kenmerken wordt er dus beoordeeld of wij een aanvraag in behandeling nemen of niet.

P.f.reijntjes

Als uw zorgplicht niet nakomt, dan moet je stoppen. Of helpt je klanten met het vinden van een nieuwe installateur. En draagt iom je klant de gegevens over

Als men een mailtje stuur, wij stoppen in u regio. Neem contact op met een regionale installateur

Wat viel u in positieve zin op?

Men was altijd bereikbaar.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Erg jammer dat de service niet goed is verlopen. Essent heeft inderdaad de regio's verdeeld waardoor wij in uw regio geen service meer verlenen, deze service wordt overgenomen door de andere... Erg jammer dat de service niet goed is verlopen. Essent heeft inderdaad de regio's verdeeld waardoor wij in uw regio geen service meer verlenen, deze service wordt overgenomen door de andere servicepartners van Essent. Onze excuses voor het ongemak!
088-0237480

service en klantgerichtheid; goed en eerlijk advies

alles werd overlegd

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles duidelijk werd overlegd. Goed om te horen dat u een fijne service heeft ontvangen. Wij wensen u heel veel zonuren toe met uw... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles duidelijk werd overlegd. Goed om te horen dat u een fijne service heeft ontvangen. Wij wensen u heel veel zonuren toe met uw zonnepaneleninstallatie.

Peter

Handel storingen netjes af. Neem contact op met klanten die storingen melden.

Bij storingen van de installatie geeft Volta geen service. Bellen niet terug, ondanks comfort onderhoudscontract.

Wat viel u in positieve zin op?

Niets. Er wordt op geen enkele manier gereageerd bij storing melding. Wel wordt iedere maand het bedrag voor het comfort onderhoudscontract afgeschreven.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Spijtig om te horen dat de service niet goed is verlopen. U ontvangt normaal gesproken een SMS als er zich een storing voordoet. Wij zien dat de storing inmiddels is verholpen door onze service... Spijtig om te horen dat de service niet goed is verlopen. U ontvangt normaal gesproken een SMS als er zich een storing voordoet. Wij zien dat de storing inmiddels is verholpen door onze service afdeling. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Gerrie

Doe de inlg gegevens mee geven aan de installateur.

Zou ze aanbevelen tijdens de installatie werd er al door voltasolar keurmeester alles gecontroleerd..

Wat viel u in positieve zin op?

Werkte netjes ruimde alles op en lieten het schoon achter

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Helaas kunnen wij niet van te voren de inloggegevens meegeven aan de monteurs, omdat na de installatie de geplaatste optimizers/micro omvormers worden gekoppeld... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Helaas kunnen wij niet van te voren de inloggegevens meegeven aan de monteurs, omdat na de installatie de geplaatste optimizers/micro omvormers worden gekoppeld door onze werkvoorbereiding.

JMP Rondags

Laat mensen niet zo lang in het ongewisse nadat de klant de schouw heeft gehad en besloten heeft om via VoltaSolar de zonnepanelen aan te schaffen! Laat van je horen, ook als het niet altijd in... Laat mensen niet zo lang in het ongewisse nadat de klant de schouw heeft gehad en besloten heeft om via VoltaSolar de zonnepanelen aan te schaffen! Laat van je horen, ook als het niet altijd in jouw interesse/voordeel is. De klant verdient respect!

vakmensen en openstaand voor input klant

Wat viel u in positieve zin op?

luisterend oor van de monteurs

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Spijtig om te horen dat de communicatie niet zo goed is verlopen. Op dit moment is het ontzettend druk met het hoge aantal aanvragen die binnen komen. Wij doen ook erg ons best om de klanten zo snel... Spijtig om te horen dat de communicatie niet zo goed is verlopen. Op dit moment is het ontzettend druk met het hoge aantal aanvragen die binnen komen. Wij doen ook erg ons best om de klanten zo snel mogelijk een terugkoppeling te geven nadat de schouw is uitgevoerd. Onze excuses voor het ongemak!

Antoon van Uden

Beter om te stoppen

Problemen worden niet opgelost. Na 4 jaar probleem nog steeds niet opgelost. jullie kunnen beter stoppen als je de referenties leest.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles wat met de verkoop te maken had was goed

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Spijtig om te horen dat de service niet goed is verlopen. Graag ontvangen wij u gegevens in een privébericht zodat wij het probleem voor u kunnen oplossen. U mag uw gegevens mailen naar... Spijtig om te horen dat de service niet goed is verlopen. Graag ontvangen wij u gegevens in een privébericht zodat wij het probleem voor u kunnen oplossen. U mag uw gegevens mailen naar zonnepanelen@voltasolar.nl.