Van Rooijen

Lees de review en onderneem als organisatie direct actie. In deze huidige hectische tijden is het killing voor een organisatie om zo te acteren richting (potentiële) klanten.

De eerste offerte werd, na een prima telefonisch advies, omgezet in een order. Tot dan prima. De levering werd 2x uitgesteld door het slechte weer; kan gebeuren. De afwerking liet te wensen over en... De eerste offerte werd, na een prima telefonisch advies, omgezet in een order. Tot dan prima. De levering werd 2x uitgesteld door het slechte weer; kan gebeuren. De afwerking liet te wensen over en men moest meerdere keren terugkomen om e.e.a. te herstellen c.q. goed in te regelen. Maar goed dat ik technisch ben want de ingehuurde monteurs wisten te weinig/niets van het Enpahse systeem. Ik moest ze zelf vertellen hoe e.e.a. aangesloten/ingeregeld moest worden in de Envoy. 2 maanden geleden een nieuwe offerte aangevraagd voor 3 extra panelen, ja ik dacht, ik probeer het weer eens en tot op heden nog geen enkele reactie mogen ontvangen. De panelen van JA-solar i.c.m. het Enphase systeem werken prima maar VoltaSolar werkt NIET. Gemiste kansen, dus denk goed na als je in zee gaat met VoltaSolar!!!!!!!!!!!! Er zijn genoeg andere partijen.

Tja, even nadenken..................

Kusters

Neem je klanten serieus en doe wat je beloofd

Slechte service bij storing

Wat viel u in positieve zin op?

Panelen snel en goed geinstalleerd, maar later problemen dan krijg je geen reactie

Hub Muytsens

Betere aftersales. Problemen bij Volta niet afwentelen op de klant. Ik heb betaald voor een WERKEND systeem.

Slechte aftersales. Zit nu al een week te wachten op herstel van verbinding met de omvormer. Volgens de medewerkster klantenservice kan e.e.a. overigens nog weken duren voordat er een monteur komt.... Slechte aftersales. Zit nu al een week te wachten op herstel van verbinding met de omvormer. Volgens de medewerkster klantenservice kan e.e.a. overigens nog weken duren voordat er een monteur komt. Ze hebben het ontzettend druk, aldus deze medewerkster. Kan wel zo zijn, doch dit is niet mijn probleem.

Op het moment niets

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Spijtig om te horen dat de after sales niet fijn is verlopen. Ik zal de afdeling service een verzoek sturen om met u contact op te nemen zodat de verbinding met de omvormer wordt hersteld.
Onze...
Onze excuses voor het ongemak!
088-0237480

Serviceniveau van 0 naar tenminste een 5-je brengen.

ik heb 24 maanden moeten wachten op een monteur die de niet werkende verbinding ging herstellen. Blijkt dat de printplaat niet goed is. 24 maanden heeft Volta Solar mij de schuld gegeven van een... ik heb 24 maanden moeten wachten op een monteur die de niet werkende verbinding ging herstellen. Blijkt dat de printplaat niet goed is. 24 maanden heeft Volta Solar mij de schuld gegeven van een niet werkende verbinding en uiteindelijk na dreiging van een rechtzaak, blijkt de printplaat van de omvormer de boosdoener. Saillant detail: ik heb een contract waarbij Volta Solar gratis langskomt bij een storing. Hier betaal ik maandelijks voor. De vraag is nu of alle zonnepanelen de afgelopen 24 maanden goed hebben gewerkt. Is dit niet het geval, dan hoop ik dat Volta Solar de gemiste inkomsten vergoed. Maar dat zal wel niet.

Bar weinig

Betere service en nakomen van afspraken

serviceplan is waardeloos, geen reactie op uitlezen panelen en storingen terwijl daar wel voor betaald wordt

niets

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Spijtig om te horen dat u onze service als niet fijn heeft ervaren. Wij zullen dit naar de desbetreffende afdeling terugkoppelen zodat uw systeem geheel nagekeken wordt of er geen storing is. Onze... Spijtig om te horen dat u onze service als niet fijn heeft ervaren. Wij zullen dit naar de desbetreffende afdeling terugkoppelen zodat uw systeem geheel nagekeken wordt of er geen storing is. Onze excuses voor het ongemak!

R. Van Beek

Werk aan jullie service

Waardeloze service, ik wacht al 4 weken op een oplossing. Beloftes om terug te bellen worden niet nagekomen.

Niets

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat u onze service als niet prettig hebt ervaren. Wij zullen u feedback meenemen om onze dienstverlening te verbeten. Mocht u nog vragen... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat u onze service als niet prettig hebt ervaren. Wij zullen u feedback meenemen om onze dienstverlening te verbeten. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Slechte service van S en O dringend verbeteren

Zeer slechte after sales
Zit al 6 weken te wachten op herstel van verbinding met de omvormer
Ondanks service garantie plan
Dus niet aanbevolen

Nu geen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Spijtig om te horen dat de service niet fijn is verlopen. Ik zal uw reactie doorsturen naar de desbetreffende afdeling zodat er z.s.m. een afspraak ingepland wordt voor het herstellen van de... Spijtig om te horen dat de service niet fijn is verlopen. Ik zal uw reactie doorsturen naar de desbetreffende afdeling zodat er z.s.m. een afspraak ingepland wordt voor het herstellen van de verbinding. Onze excuses voor het ongemak!

Wim Gabry

Communicatie is rond uit slecht per mail en telefonisch

Heb 6 weken geleden een storing gemeld, heb in al die weken nog geen reactie van volta solar ontvangen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Spijtig om te horen dat u de communicatie als niet prettig hebt ervaren. Het is altijd vervelend als de communicatie niet fijn verloopt. Uw reactie wordt dan ook teruggekoppeld naar de afdeling... Spijtig om te horen dat u de communicatie als niet prettig hebt ervaren. Het is altijd vervelend als de communicatie niet fijn verloopt. Uw reactie wordt dan ook teruggekoppeld naar de afdeling service, zodat alsnog de storing wordt opgelost. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren en wensen u veel plezier met uw zonnepanelen!

P.Voet

Zorg dat de klant informatie kan krijgen binnen een normale termijn. Zorg dat klanten worden teruggebeld als dit is beloofd.
Zorg dat je als klant kan worden doorverbonden met een persoon die...
Zorg dat je als klant kan worden doorverbonden met een persoon die wel de vragen kan beantwoorden (nu worden alleen tickets aangemaakt, en deze worden nooit opgevolgd).
Zorg dat de klant binnen de door jullie gestelde termijn van 3 dagen reactie krijgt op een gemelde klacht.
Zorg dat de klant informatie krijgt over gewijzigde service voorwaarden voordat deze effectief worden.

Inmiddels 6 jaar klant bij VoltaSolar. Alles is nu achter een eerstelijns telefooncentrale geplaatst. Als klant word je nooit teruggebeld ondanks vele verzoeken en beloftes. Ook op klachten wordt in... Inmiddels 6 jaar klant bij VoltaSolar. Alles is nu achter een eerstelijns telefooncentrale geplaatst. Als klant word je nooit teruggebeld ondanks vele verzoeken en beloftes. Ook op klachten wordt in het geheel niet gereageerd. Weet waar je aan begint als klant. Dit bedrijf is totaal niet klantvriendelijk (meer).

Wat viel u in positieve zin op?

Uitvoering en uitleg is zeer goed

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Spijtig om te horen dat u de communicatie als niet prettig hebt ervaren. Ik zal uw reactie doorsturen naar de desbetreffende afdeling zodat u alsnog de informatie ontvangt die u nodig heeft. Onze... Spijtig om te horen dat u de communicatie als niet prettig hebt ervaren. Ik zal uw reactie doorsturen naar de desbetreffende afdeling zodat u alsnog de informatie ontvangt die u nodig heeft. Onze excuses voor het ongemak!

Ed Gielens

Soms sneller schakelen bij vragen klant

meer begeleiding in teruggaaf BTW
jullie zijn partner van Essent hoe regel ik stroomteruggave

Wat viel u in positieve zin op?

de prijs en de snelheid van levering

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs en over de snelheid van de levering. Wij zullen uw feedback inzake de BTW teruggave meenemen.
Normaal dient...
Normaal dient u alleen nog uw persoonlijke gegevens in te vullen via de link die wij u toe mailen. Zodra dit is gebeurd wordt uw BTW teruggave verwerkt en ontvangt u binnen 3 á 6 maanden de BTW terug. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken: