Veel gemak bij aanbod en alle verdere stappen

zoals ik hierboven al noemde; veel gemak

alles

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Wel daar men de klant zeer correct behandeld en luistert naar de wensen

nvt

nvt

Patrick Veenendaal

Alles is heel netjes en snel geïnstalleerd.
Ook was alles goed uitgelegd hoe de bediening van de omvormer werkt.
Dezelfde dag kreeg ik ook al een mail voor de app te kunnen gebruiken op...
Alles is heel netjes en snel geïnstalleerd.
Ook was alles goed uitgelegd hoe de bediening van de omvormer werkt.
Dezelfde dag kreeg ik ook al een mail voor de app te kunnen gebruiken op mijn telefoon.

Heb zelf alleen de aanvraag gedaan via internet de rest ging vanzelf en alles was geregeld door VoltaSolar.
ook de communicatie was zeer goed via de mail en vragen werden snel beantwoord via de mail.

Alles.

deguelle

Goede deal ism gemeente

per e mail alles geregeld en een persoonlijk gesprek met toelichting prima

Wat viel u in positieve zin op?

snelle en nette levering en plaasing

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Wijnands

Wij hebben op 18 juli 2017 om 9.27 uur al mail onze mening en opmerkingen al aan Volta Solar doorgegeven. Via een satellietfoto is een offerte opgesteld. Er is geen persoonlijk advies geweest en... Wij hebben op 18 juli 2017 om 9.27 uur al mail onze mening en opmerkingen al aan Volta Solar doorgegeven. Via een satellietfoto is een offerte opgesteld. Er is geen persoonlijk advies geweest en ook niet gekeken naar de situatie ter plaatse.

Wat viel u in positieve zin op?

De installateurs deden er alles aan om de zonnepanelen en de installatie toch nog naar onze vraag te plaatsen.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Correcte info en zeer correcte aflevering

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Goede service en heldere communicatie

voorlichting gemeente was beetje stroperig

Vlotte en nette installatie
Informatie per mail was soms wat onduidelijk en dubbelop, dit ging wat moeizaam. Heb wel de indruk dat dit reeds verbeterd is

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

Omdat het allemaal goed geregeld was.

Alles liep vlot, duidelijke uitleg, goed advies

Wat viel u in positieve zin op?

Eigenlijk wel bijna alles. Alleen weinig tot geen uitleg gehad na installatie.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben omtrent de installatie, dan kunt u contact opnemen met onze... Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben omtrent de installatie, dan kunt u contact opnemen met onze Servicedesk (088-0237480). Zij beantwoorden uw vragen graag!

Monique wieland

De heren waren zeker heel correct

Ging allemaal zeer snel

Wat viel u in positieve zin op?

Heren waren correct hadden iets meer mogen opruimen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

- wil eerst resultaten afwachten!

- veel tijd tussen offerte en installatie

- contact met Jesse vd Woude

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Een collega zal op korte termijn contact met u opnemen om de situatie te bespreken.